Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mój synek tak łatwo nie daje sie przekupic,juz sama jestem zla.Skurcze jakies sa ale nic konkretnego.
Zaliczyłam dzis kfc,opiłam sie coli i odrazu lepiej
Teraz nasmażyłam sobie miche snaków takich co na olej sie wrzuca,chyba ostatnio jadłam je w dzieciństwie.
Uciekam dalej lezec przed tv -
muszę Wam coś napisać haha, normalnie sikam tu ze śmiechu
mój mąż szuka mi torby do szpitala, bo nie mam w co się spakować a teść z tekstem "może tą z IKEI niebieską weźmiesz, ona jest duża" .. a teraz wyobraźcie to sobie hahaZłota, livia30, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Miłego wieczoru
Maniuś cieszę się, że dolączyłaś do nas
Livia życzę oby czas bez męża , szybko przeleciał ... podziwiam.. ja nie wyobrażam sobie 5 tyg osobno .. czasem wiadomo mam go dość, zwłaszcza jak sie pokłócimy ale dzięki Bogu to dosyć rzadkoManiuś lubi tę wiadomość
-
nie no,już tyle razy pokazała cipuszkę... ale numer by był w rodzinie
a w ogóle mój dzisiaj się przeraził jak mu powiedziałam że za tydzień możemy pobaraszkowaćno i się zaczęło,że dosięgnie mała itp. itd
a jeszcze zmieniając temat, to kto się orientuje jak określić w pracy mgr zmienną zależną ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 21:07
-
no i nie zaczelam rodzic w galerii ;p hmmm.... szkoda
bylismy na lodach i 4 h smyczylam sie po sklepach, kregoslup mnie nawala tylko.. no i Maly wali znowu po zebrachauuu
jedyny sygnal z organizmu to oczyszczaja sie moje jelita intensywnie ;P no i sluuuz mnie zalewa
Laurka, a bierzesz luteine albo duphaston??
Manius, widze ze rowniez sie doczekalas
Livka, maz pojechal, co?ale wrooooci
znowu Cie troszke podenerwuje (oby nie)
Przedszkolanko to jakies czary mary z ta zmienna ;-p a co doto moj tez byl wystraszony ale sie przelamal
a jaki delikatny byl hihi
polece do spanka bo zmeczona po dzisiejszych szalenstwach...
a, niedawno znowu sms od znajomej, no bo na noc trzeba cisnienie komus podniesc. najlepiej ciezarnej na koncowce: "ja caly czas czekam na sygnal startu"
nosz kurrr ale mnie denerwuja!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 21:32
Maniuś lubi tę wiadomość
-
A ja tam nastawiam się, że 30 stycznia dowiem się już na 100% czy jest siusiak czy nie i nie dopuszczam do siebie innej opcji wcale
Nie wyjdę od lekarki póki mi nie powie
Oczy mi się zamykają - lecę spać. Do pustego łózka ale co zrobić... może kot do mnie przyjdzie
Buziaki Laski
-
też mówiłam, że nie wyjdę dopóki mi nie powie ale jak widziałam chęć współpracy mego dziecka to sama uznałam, że to nie ma sensu .. 15 min prób sprawdzenia i niccc
dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 21:44
-
Złota nie potrafię określić zmiennej zależnej mojej pracy... tematem jest : Rola rodziców w procesie adaptacji dziecka do środowiska przedszkolnego. Zmienne niezależne to płeć, wiek itp. a z zależną nie mam pojęcia o co chodzi
Groszku już coraz bliżej u Ciebie
Livia może córa odwiedzi i Ci się odechce z kimś spać
Monia luty fajny miesiąc to się dowiesz- to zawrzyjmy umowę- Ty 9 poznasz płeć a ja 8 rodzę ok?bo 8 się zaręczyliśmy z T.
-
Te chinskie kalkulatory sa dziwne
w tym wychodzi mi chlopiec a w innym rowniez chinskim dziewczynka
tak ze nic nowego sie nie dowiedzialam
Czekam cierpliwie i modle sie tylko aby zdrowe bylo
Dobranoc kochane -
Zmienna zalezna to zmienna wyjasniania, ktora wyjasniasz przy pomocy zmiennych niezaleznych. Czyli np. Jak plec ( zmienna niezalezna) wplywa na proces adpatacji/role rodzica w tym procesie.
Zmienna zależna to „(…) zmienna lub czynnik będący pod wpływem innej zmiennej (zmiennej niezależnej)” (Giddens 2004: 739). Jest ona wynikiem (skutkiem) zmian zmiennych niezależnych, oczekiwanym wynikiem ich działania (por. Oppenheim 2004: 31).
Trudno to wytlumaczyc online.