Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Wam
miłego dnia..
Laura wczoraj o Tobie myślałam,że jakoś nam znikłaśgratuluje bijącego
, a co do bóli jak nie miałam i nadal nie mam żadnych bóli podbrzusza, ale słyszałam, ze niektóre dziewczyny mają , więc pewnie to normalne, wszystko sie rozciąga
Anutka nie umiem się napatrzyć na to Twoje cudo , tez już chce rodzićLaura, Anutka lubią tę wiadomość
-
Moniś TY to jeszcze masz czas
Teraz Groszek i jaaaa
Wiec bedziesz patrzeć na naszych Chlopaków:)
ja już chce urodzić, Maly mi rozrywa brzuch, nie spie w nocy prawie wcale, wszystko gniecie, dziś mi ścierpły oba biodra, nie da sie spać..urzadzałam sobie spacery w środku nocyehhhh masakra
Pomału mam dość tego stanu -
Dzień dobry
Ja wczoraj przez cały wieczòr miałam twardnienia i bòle brzucha :o teraz kręgosłup napierdziela od nocy...
Laura gratuluję
Rudasku jeszcze trochę i będziemy narzekać na karmienie i bezsenne nocki :pLaura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki - ja tylko na chwilkę... nie nadgonię was nawet bo nie mam kiedy
Byliśmy wczoraj na spotkaniu ze znajomymi (nie było tej cipy hi hi) były za to inne super dziewczyny (znajome R. jeszcze ze studiów) i bawiliśmy się naprawdę dobrze. W domu o północy, grzecznie ale od 17 to jednak trochę
Dzisiaj dopiero wstaliśmy a o 18:40 mąż mi odlatuje więc mało czasu mamy na pozałatwianie ostatnich spraw
Wywalczyłam wczoraj Aleksandra! Musiałam użyć ostrego działa ale poskutkowałoMąż upierał się przy Tomaszu ciągle (chciał, żeby miał końcówkę imienia tak jak on -sz i jego brat). Więc... powiedziałam, że byłam kiedyś z takim Tomkiem. Byłam faktycznie ale zapomniałam, brat mi ostatnio przypomniał więc użyłam tego argumentu i POMOGŁO!
W ogóle mój mąż taki kochany jest ostatnio, że będę dzisiaj płakać na lotnisku jak nic
Anutka śliczna córcia!!!
Odezwę się Dziewczynki wieczorem :*przedszkolanka:), Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O rany Dziewczyny!!! dzisiaj zaczynamy już 6 miesiąc... ale ten czas leci
dopiero co zobaczyłam II kreski a tu już 6 miesiąc
Monia zanim się obejrzymy już będziemy tulić nasze Maluchy
Miłej niedzieli wszystkim życzę
Laura Gratuluję!!! nie miałam wcześniej okazjiGroszek, Laura lubią tę wiadomość
-
Cicho cicho u mnie
nic nie boli... Jade dzis do galerii z mezem :p na lody.. A co ?!
nie bede siedziec w domu i czekac az mnie strzyknie w dupce
Najwyzej wody mi odejda
oczywiacie wszedzie juz z torbami..w razie czegoa stamtad niedaleko do szpitala jest
ale mnie sluuuuz zalewa, taki gesty....
Kurna a wczorajszez mezem wywolalo efekt natychmiastowy...
Myslalam ze sie zaczyna a tu przepowiadajace...
Rudasek no to sexik z facetem i juzdonoszona masz od dzis
Laurka- moze macica sie rozciaga?
Przedszkolanko- dzis przerwa od uczelni?
Monia- jak zdrowko?
Lena- maz ustawiony?
Livia- super ze Aleksander zostal
Anutka- przekochana Mala
Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny