X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Groszku musisz urodzić bo kosz cuksów od Mizzy czeka :D
    bo Marcelek coś się nie śpieszy :D
    ciekawe ciekawe, bo coś Madzia nam znikła :D może oboje ?? :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u Mnie Majka to jest ewenement, Ona lubi wszystko ..
    Nawet alkohol :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Widzę suwaczek :D bidok do góry nogami musi leżeć :D
    powiem szczerze że brzuch mi opadł od jakiegoś tygodnia... a od kilku dni czuje kopniaki na górze.. także może może :D mam taką cichą nadzieję :) kopie mi nawet po środku na górze.. aby mam nadzieje że główką w dół poszła a nie główką w górę..
    jeszcze siusiam co chwile.. krocze boli.. więc wszystkie symptomy pokazują na obrót :D ale czy prawidłowy to się okaże.. :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    nie ma siuja, psa nie upilnujesz.. pójdzie zwiedzać teren... no widzę że ta twoja teściowa to niezła sztuka :<
    ona twierdzi , że on jak jest sam to sie boi i musze go uczyć też być na dworze... ok spoko, więzić go nie będę ale musze być pewna, że ogrodzenie będzie "szczelne".
    przed tym mieli swojego psa... tak go pilnowali, że uciekł rok temu i śled przepadł i kto go szukał ? tylko ja z mężem .. jeździliśmy po strażach miejskich , ogłoszenia dawaliśmy itp. wszystko co szło , nawet do komunalki dzwoniłam czy go gdzieś z drogi nie zebrali rozjechanego ...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    u Mnie Majka to jest ewenement, Ona lubi wszystko ..
    Nawet alkohol :D
    smakosz :D ja miałam chomika co nawet piwa się napił :D bo lubiłam postawić go na ramię i kiedyś poszłam szybko do kuchni a akurat lekko wylało się piwko na ławę a przy okazji dorwał się do chipsów mądrala.. :D

Lena87 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ona twierdzi , że on jak jest sam to sie boi i musze go uczyć też być na dworze... ok spoko, więzić go nie będę ale musze być pewna, że ogrodzenie będzie "szczelne".
    przed tym mieli swojego psa... tak go pilnowali, że uciekł rok temu i śled przepadł i kto go szukał ? tylko ja z mężem .. jeździliśmy po strażach miejskich , ogłoszenia dawaliśmy itp. wszystko co szło , nawet do komunalki dzwoniłam czy go gdzieś z drogi nie zebrali rozjechanego ...
    to tym bardziej po takiej nauczce im wisi? ehh.. ale nie denerwuj sie...
    mąż musi zakneblować w razie co tą dziurę.. bo jak was nie bd a oni zrobią z psem co bd chcieli to wiesz..

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie po prostu boję jechać gdzieś na 3 dni ... bo nie chce psa brać bo wiadomo a co jak będe z dzieckiem to przecież nie wezme psa na wczasy .. kocham go strasznie, pierwszy pies taki mój bo ja jestem jego panią, szaleje za mną .. ale cholernie im nie ufam i nie chce z nimi go zostawiać .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 16:00

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena dziewczynkę na początku, bo później to musisz pilnować całej reszty chłopaków haha :P

wybaczcie,że tak piszę ni z dupy,ale próbuję pisać pracę mgr i coś nie idzie..

Lena87 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety jak są tacy nie odpowiedzialni, ale ciekawe jak oni bd opiekować się dzieckiem.. w razie co...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, to będzie Mój pierwszy prezent dla malucha na Dzień Dziecka ;)

http://szumisie.pl - chyba że Babcia się da Namówić :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    to tym bardziej po takiej nauczce im wisi? ehh.. ale nie denerwuj sie...
    mąż musi zakneblować w razie co tą dziurę.. bo jak was nie bd a oni zrobią z psem co bd chcieli to wiesz..
    on nie jest za duży a te nowe ogrodzenie to pod nim na całej długości idzie przejść .. planujemy to zrobić.. ja juz pozatykałam troche czym szło z mężem te większe dziury .

Wiesz to co sie stało dla nich nie jest żadną nauczką bo tamten pies miał ok 12 lat i chyba miał coś z pęcherzem bo czasem w rogu domu na płytkach nasikał - co wcześniej absolutnie mi sie nie zdarzało ...
    i ona maniaczka porządku w każdym calu bardzojej to przeszkadzało na każdym kroku i poprostu jej to było na rękę ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie wygląda ten szumiś :) własnie maty edukacyjne są takie też z szeleszczącymi elementami.. i misiami.. i lusterkiem :) i prawdą jest że dziecko reaguje na ten szum :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    niestety jak są tacy nie odpowiedzialni, ale ciekawe jak oni bd opiekować się dzieckiem.. w razie co...
    ja własnie nie bede zbytnio chciałą małego z nią zostawiać bo zas sie będzie madra robić , tylko jak nie będzie innego wyjścia.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    on nie jest za duży a te nowe ogrodzenie to pod nim na całej długości idzie przejść .. planujemy to zrobić.. ja juz pozatykałam troche czym szło z mężem te większe dziury .

Wiesz to co sie stało dla nich nie jest żadną nauczką bo tamten pies miał ok 12 lat i chyba miał coś z pęcherzem bo czasem w rogu domu na płytkach nasikał - co wcześniej absolutnie mi sie nie zdarzało ...
    i ona maniaczka porządku w każdym calu bardzojej to przeszkadzało na każdym kroku i poprostu jej to było na rękę ..
    no to może i choroba go wzięła.. ehh..
    ale mimo wszystko jak oni nie potrafią upilnować to trzeba zakasać rękawy i zrobić po swojemu.. a oni niech pamiętają o bramce jakiejkolwiek ;/

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja własnie nie bede zbytnio chciałą małego z nią zostawiać bo zas sie będzie madra robić , tylko jak nie będzie innego wyjścia.
    im mniej tym lepiej :P

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena szumiś super pomysł :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    im mniej tym lepiej :P
    dokładnie :)

mizzelka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwi Mnie to, że dziecko przy szumie suszarki będzie lepiej spało ;)
    Koleżanka ma dla swojego malucha i mówi że nic lepszego nie mogli wymyślić ..

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    dokładnie :)
    ja tak samo :D

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ile kosztuje ten szumiś ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1940 1941 1942 1943 1944 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ