Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Z radoscia oglaszamy ze 13 stycznia 2015 o godzinie 18:00 przyszla na swiat Lenka, dl 52 cm i 2790 kg
porod silami natury
O 10:00 odeszly wody o 12:00 dostalam oxy o 14:00 przyszly mega skurcze o 17:45 przyszly parte a o 18:00 wyskiczyla Lenkaprzedszkolanka:), Madziulka, Lena87, mizzelka, XxMoniaXx, Złota, Sury lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
my już pospali, po śniadanku i już u teściówdzisiaj ambitnie mam zamiar pisać pracę mgr
od razu pytanie póki pamiętam- kupiłam new borny pampers 33 sztuki, to chcę do szpitala zabrać i co kolejne? do domu kupić 2 pampersy czy jeszcze pakę new bornów(i ile?) bo ja nie mam pojęcia...
uff pogadałam z teściową że nie chcę szwagra w szpitalu i mi lepiejona tez nie chce by ktoś zarazki przynosił do małej
Grosiu jak akcja?? rusza coś?
Lena przykro...ja bym nie odpuściła też... jesteś w ciąży!
a z kuzynem masakra;/ przykro mi...
Monia mój też w domu nic nie robił a teraz sam jest u nas perfekcyjnym panem domu
Livia korzystajcie z dnia razema mąż wróci, zleci znowu
Mizzy
Złota kochana ! w dniu 18tych ( a co!) urodzin dużo zdrówka- bo wiadomo ,bez niego ani rusz, miłości (także tej od nas), uśmiechu (i śmiechu bo odchudza hihi
) no i żeby ta owulka wstrętna oprzytomniała i spełniła Twoje marzenie
:*
Anutka gratulujemy!! jak się czujecie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 13:33
-
przedszkolanka:) wrote:dzień dobry
my już pospali, po śniadanku i już u teściówdzisiaj ambitnie mam zamiar pisać pracę mgr
od razu pytanie póki pamiętam- kupiłam new borny pampers 33 sztuki, to chcę do szpitala zabrać i co kolejne? do domu kupić 2 pampersy czy jeszcze pakę new bornów(i ile?) bo ja nie mam pojęcia...
uff pogadałam z teściową że nie chcę szwagra w szpitalu i mi lepiejona tez nie chce by ktoś zarazki przynosił do małej
Grosiu jak akcja?? rusza coś?
Lena przykro...ja bym nie odpuściła też... jesteś w ciąży!
a z kuzynem masakra;/ przykro mi...
Monia mój też w domu nic nie robił a teraz sam jest u nas perfekcyjnym panem domu
Livia korzystajcie z dnia razema mąż wróci, zleci znowu
Mizzy
Złota kochana ! w dniu 18tych ( a co!) urodzin dużo zdrówka- bo wiadomo ,bez niego ani rusz, miłości (także tej od nas), uśmiechu (i śmiechu bo odchudza hihi
) no i żeby ta owulka wstrętna oprzytomniała i spełniła Twoje marzenie
:*
Anutka gratulujemy!! jak się czujecie??
Mala sliczna chic marudna do jedzenia, za to do spania ma melodiemizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Groszek napisała wiadomość na lutówkach smsem:
"Drzemam poki co, zbieram jeszcze sily. Jak bedzie dosc mocno bolalo to pojadechyba ze mam taki prog bolowy podwyzszony po kolce nerkowej
wody nie odeszly, to tylko skurcze. Bozia znowu pomyslala zeby dac mi w kosc, nie bole podbrzusza, tylko z krzyza. To co najgorsze przy porodzie.. Ale dam i z tym sobie rade
"