Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:mnie znów teściowa a raczej teście wyprowadzili z równowagi ale widziałam, że męża też... ale spoko , luz ... widzę, że to się nigdy nie zmieni ..
bo zapamięta to ona na długo zobaczysz.
lepiej się ugryźć i pogadać z mężem i pomarudzić -
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:dlatego trzeba się z tym pogodzić skarbie.. bądź mądrzejsza.. nie wybuchaj
bo zapamięta to ona na długo zobaczysz.
lepiej się ugryźć i pogadać z mężem i pomarudzić -
ale skoro pies jest nasz i ja chyba znam go lepiej i wiem jak reaguje to ona nie będzie mi tysiąc razy mówić , że on nie ucieknie skoro mamy ogrodzenie niedokończone a on jest młody i głupi i wiem jak reaguje jak widzi innego psa albo jak ktoś idzie... i nie będzie mi wmawiać , że jest inaczej ... i dawać mu kości skoro ostanio mi obrzygał po nich całe łózko i mówię jej ale nie dociera bo ona wie lepiej ... i czekaolady - której pies nie trawi ...
teśc był z psem na dworze , patrze , przyszedł sam do domu, pytam gdzie jest pies a on , że na dworze .... no mnie szlag jasny trafił... mówie sam ???? a ta zas nie bój sie bo on nie uciekniechyba lepiej wiem i widzę co on robi do cholery jasnej .......
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:naprawde mi sie zakupy podobają
mama ma gust
ciekawe kto w Tobie siedzi
Mały Diabełek
Już Mi wsio rybachłopczyka i dziewczynkę idzie pięknie ubrać
Gorzej z wychowaniem
Mizzi dziecko Ci się przewróciłoprzedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
no u nas już trzy rozpakowane a ja torbę w poniedziałek pakuję wieczorem- postanowione
moja teściowa juz po nocach nie śpi bo myśli o moim porodzie haha
wszyscy przeżywają a ja lajcik
No a Groszek niech już rusza i będzie miała spokój i Gabrysia przy sobie
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:czekolada jest zabójcza dla psa i kota
!
no a z ogrodzeniem to nawet najposłuszniejszy pies to wyjdzie.. mimo wszystko. -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:tłumacz .... a ta z Ciebie kretynkę zrobi i tyle... 100 razy ci przy całej rodzinie będzie mówić że on nie wydzie.... chyba znam go lepiej ..
-
nick nieaktualny