Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Dziwi Mnie to, że dziecko przy szumie suszarki będzie lepiej spało
Koleżanka ma dla swojego malucha i mówi że nic lepszego nie mogli wymyślić ..
ale w sumie.. jak przycisnę głowę do poduszki to słychać szum płynącej krwi w głowie itp.. a dziecko przez całe 9 miesięcy tylko to słyszy i nasze flakibulgotanie
i każda pozytywka czy też karuzelka ma melodię z szumem wody -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Monia ale te Woombie to też nie jest głupi pomysł ..
Dziecię spokojniej śpi i w tym śpiworku ma tyle miejsca co w brzuszku mamy ..
zobaczymy ale dobrze, że są takie wynalazkiLena87 lubi tę wiadomość
-
Groszku olej ją
a może te skurcze to po baraszkowaniu trochę ?
kochana nie wiem czy czytałaś wcześniej, jak z pampersami zrobić ? Bo mam new borny paczkę 33 szt. i do szpitala ją biorę a do domu też te kupić ( i ile?) czy już 2 zielone? -
ja mam new borny 2 x 75 szt chyba, tych białych....a potem kupowaam juz 2 i 3.
Dzieciak na poczatku duzo kupek strzela... mam nadzieje, ze sie nie pomylilam w obliczeniach...poza tym na oddziale do Malucha tez zuzyja, a potem w domu....
ogole co chwile mi ludzie pisza, nikomu nic nie napisalam..a oni
"stuk..puk.." albo " co tam?"
"to już?"
"niech maly jeszcze posiedzi"
albo "niech mały wychodzi'
kurwa! ;p napisze tydzien po wszystkim !!mizzelka lubi tę wiadomość
-
hej..my dopiero odpoczywamy
od rana zakupy, rozbieranie choinki, cos na obiadek, pranie, przebieranie pościelki
Mizzi, Aguś ja sie wczoraj spakowałam już na fulljedyne czego mi brakuje to jakiś herbatników czy cos dla siebie, reszta jest...torba na wierzchu, czekamy...
Lenka wspołczuje z mężem...i śmierci kuzyna, ehhh...
Ja znow wczoraj tak po prostu dostałam różyczke od R i kupon toto-lotka na dzisiejsze 23 mln
No gdybym ja to wygrała.....jezusie
Agusia ja mam new borny 43 sztuki chyba z pampersai nastepne to juz 153 szt Dady ale to już 2
tyle ze na nich waga 2-5kg wiec też sa malutkie
Pozdrawiamy wszystkie Ciocie
u mnie Mały własnie ma czkawkecałe ze tak powiem łono mi skacze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 17:40
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Po 2 tygodniach w w szpitalu zastepca ordynatora zdecydowal sie zlitowac nade mna i wywolac porod
. O 10:00 bylam na porodowce i osobiscie przebil mi pecherz plodowy - 3 cm rozwarcie , po 2 h podano mi oxy ktora zaczela dzialac ok 14:00 - 5 cm rozwarcie i wtedy tez przyszly konkretne juz skurcze... Posiedzialam na pilce i nagle 8 cm rozwarcie i tak do 17:45 gdzie rozwarcie mialo 10 cm i przyszly skurcze parte, przy piatym o 18:00 wyskoczyla Lenka
lozysko urodzilam w jednym skurczu. Niestety mialam nacinane krocze ale jestem wzorowo zszyta i z kazdym dniem coraz mniej odczuwam blizne
jestem nieco niemadra bo caly porod ogladam w odbiciu lampy na suficie
heh
. I jedyne co mi aie nie podobalo i z czym sie zle czulam to fakt, ze zrobilam kupke podczas porodu, ale przy partych nie panowalam nad tym
mizzelka lubi tę wiadomość
-
kupka normalna sprawa przy porodzie
niczym sie nie martw, nie pierwsza i nie ostatnia
grunt ze wyszło wszystko no i nawazniejsze LENKA !!! Gratuluje córci
ale 2 tygodnie meczenia.... naciecie sie zagoi, szybko o porodzie zapomniszi bedzie ok
wazne ze zdrowe jestescie obie ! Mała zacznie szybko zjadac, daj jej troche czasu, jest Malusia
ale takie wlasnie szybko przybieraja na wadze
ani sie nie obejrzysz jak szybko urosnie
Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość