Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez nie mam zamiaru dawać
jedyne co to Panu PAPA moze własnie jakiś kosz ze słodyczami, choć nie wiem jak to zrobić bo do gabinetu nie pasuje przynosić gdzie ludzi full
i połoznej ale nie tej ze szpitala, tylko tej do której chodze juz kilka mcy i ktora bedzie do mnie przychodzić po porodziei to wszystko...nic wiecej nie daje:) to ich zasrany obowiazek zając sie mna i tyle....
co do piątku ze nie mam pomysłu....moze własnie ta maślanka, plus ziemniaczki i jajo -
Jestem w szpitalu i czekam w kolejce i co? Lekarzowi wcale się do ciężarnych nie spieszy...już 30 minut spóźnienia! A jak tu duszno...
I przestańcie pisać ciągle o żarciu!!! :p
Tak a propo to podjadę dzisiaj do maka bo mam po drodze :pLena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Madziulka wrote:Mizzy jak Ty masz na imie to tez nie wiem i to samo mam z Groszkiem
Emilia
ginowi dam jak pojde na kontrole 6 tyg po porodzie... jakas flache czy wino
a tym ze szpitala gdzie mnie chcieli doprowadzic do c.c.w 30 tc. tez bym coś zawineła....cos bardzo specjalnego.... do papierka
ja sie chyba no ovu zapisalam w styczniu lub lutym...
oo niekore dlugo tu juz sa
u nas dzis pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaczki, suroweczka z kapustki kiszonejmizzelka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Jestem w szpitalu i czekam w kolejce i co? Lekarzowi wcale się do ciężarnych nie spieszy...już 30 minut spóźnienia! A jak tu duszno...
I przestańcie pisać ciągle o żarciu!!! :p
Tak a propo to podjadę dzisiaj do maka bo mam po drodze :p