Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ha ha no to maślanka bedzie królować w piątek
za mną też chodzi a jak jestem na zakupach to o niej zapominam
musze kupić jutro, a jak zapomne to przypomnijcie mi w piatekto polece do sklepu
do tego ziemniaczek i jajo....i bedzie pysznie:) -
aaaaaaaaaaa tak w ogóle z innej beczki to powiem WAm ze ostatnio w BIedronce byly maszynki do czyszczenia i masażu twarzy
no i sobie myśle, kurde 20zł nie majątek to kupie
i jestem mega zadowolona
Maszynka ma koncówki 4jedna szczoteczka do czyszczenia, druga gąbeczka, trzecia taka gąbeczka silikonowa bo mozna tym puder nakładać i 4 z takimi mini kuleczkami do masazu
powiem WAm ze bajka....oboje z R sie masujemy, oczyszczamy twarz itd...i taka miekka i oczyszczona skóra ze jestem w szoku...az krem inaczej sie wchłania:)
zaraz ide do wanny, zrobie sobie spa -
wierz Co Laura ja uzywałam wszystkiego tego co przed ciążą
do krwioobiegu nie przeniknie CI maseczka z twarzy wiec mysle ze spokojnie. Zwróc uwage tylko zeby była bez parabenów i wiekszej chemii, chyba Groszek sie bedzie bardziej w tym orientować. Ja uzywam kosmetyków Ziaji, tak toników, kremów, maseczek, kremów BB jak i balsamów do ciała i nic mi sie nie dzialo..Maly zdrowy wiec nie ma co popadać w paranoje
Myśle, ze spokojnie sobie maseczke zróbmizzelka lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:dzieki Rudasku to moze zmienie na Ziajke w avonie nie wiadomo co moze być....
Kochana w Ziajce tez nie wiesz co i jakpo prostu jak uzywałas takiego, nie dostawałas uczulenia itd to smialo uzywaj
nie przejmuj sie niczym..to jest twarz, do brzucha jej daleko nie wspominajac o krwi
no chyba ze bys jakas alergie dostała to wtedy zmien, bo wiadomo hormony i te sprawy, skóra moze inaczej reagować. u mnie nic sie nie dzialo i nie dzieje wiec nic nie kombinowałam, tylko uzywam tego co zawszemizzelka lubi tę wiadomość
-
Witajcie, dołączam do Waszej grupy. U nas półtora roku bez efektów, w końcu zdecydowaliśmy się na konsultację eksperta. Jesteśmy po wizycie w gyncentrum (działają na Śląsku i Podbeskidziu), okazało się, że mam niskie stężenie hormonów. Rokowania są dobre, jestem pod wrażeniem tego miejsca i podejścia Pana doktora, niezwykle ciepłe przyjęcie, pełne zrozumienia. Mam 29 lat.
-
Ale zasuwacie, ciężko was nadrobić
A kto zgadnie jak Livia ma na imię?hi hi
Dziewczynki, w Tesco jest promocja na chusteczki pampersa do dupci - 6 opakowań za 26zlNawet zastanawialam się czy nie kupić ale chyba mam jeszcze czas
Zaraz obiadek będę wcinać - kasza gryczana i gulasz plus ogóras kiszonyA na kolację ziemniaczki z maślanką! ha ha mam w lodówce cały czas
mizzelka lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Rudasku a Ty mi smaka na kaszankę zrobiłaś... Chyba jutro będzie u mnie
he he no ja tez mialam dziś ochote wiec zrobiłam
Na szczescie moj R wszystko zjada, to nie musze sie specjalnie martwić
a wieczorkiem zjem cos lepszego
a ja czekam na piątek i na tą maślankę
tylko co ja jutro zrobie..hmmmm ??? jakieś pomysły ? -
Ja teraz gotuję tylko dla siebie bo Majka w szkole je a R. nie ma więc jem to na co mam ochote i niczym się nie przejmuję
Chociaz mój mąż też nie wybrzydza i je wszystko
I pomidorówkę z ryzem też bym zjadła... hmm ale mam dzis żarty dzień
Rudasku możesz zgapić ode mnie jutrzejszy obiad tzn to co ja jem dzisiaj - wymianaU mnie gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną
Angelaa beta jest wysoko wiec wszystko graPo 48 godzinach zrób powtórkę zeby zobaczyć czy ladnie przyrasta i zapisuj się do ginekologa
Najlepiej w 6-7 tygodniu jeśli nic się nei dzieje to serduszko będzie juz widoczne
-
a któras z was orientuje sie w badaniach na toxoplazmoze ?
mam w domu pieska i kota i mój lekarz rodzinny kazał zrobić ale nic nie rozumiem z tych wyników :
tokspolasma gondii p/c igG - 0,2 iu/ml (niereaktywny )
tokspolazma gondii p/c IgM -0,21 COI (niereaktywny )
może3cie mi pomóc w interpretacji ? bo ni hu hu nie wiem o co chodzi
-
Nie jestem pewna ale skoro biega po dworze, grzebie w ziemi to chyba też.
Ja nigdy nie pomyślałam nawet o pozbyciu się swoich zwierzaków jak zaszłam w ciąże - trochę uwagi i wszystko jest dobrzeZ resztą z tego co widziałam wiele dziewczyn na forum ma zwierzaki i nic złego się nie dzieje.