Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga przecież było wiadomo, że wszystko będzie dobrze
Lenka jutro kciuki za Ciebie ale też nie może być inaczej niż super!
A ja przy desce do prasowania stoję, muszę dzisiaj skończyć żeby jutro nie mieć żadnej wymówki i przysiąść się do tych zdjęćLena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane!
Oj nie wiem czy Was nadrobięale spróbuję
póki co wszystkim solenizantkom spóźnione buziaki urodzinowe i imienionowe
Aguś cieszę się, że wszystko ok i do spotkania z Polunią w sumie kilka dni
u nas dużo się dzieje, stąd moja nieobecnośćale nasz pokój już gotowy, w weekend zaczynamy pokój dziecka a później kuchnia i łazienka ufff
a dziś zaczynam 15 tydzień
postaram się częściej zaglądaćprzedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:miałam trzy skurcze co 6 minut
ciekawe czy kolejny będzie
dziękuję za życzenia
Marta no kilka-kilkanaście
wow Agusia..zeby sie nie okazało ze TY bedziesz przede mna
u mnie póki co cisza...wiercenie Małego i jego czkawka tylko
ja też już marze zeby wyszedłu mnie wizyta za tydzien
Sobra...ide do wanny
dobrej nockiLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie zapomnial, wyslal maila ze nie dotrze o 22:30. Tylko ja maila nie sprawdzam o tej porze. Poza tym, jak sie ktos umawiam to kurde sie orzychodzi, a nie
Pol dnia czekasz, nic nie mozna zrobic, a tu " jednak nie, moze kiedy indziej?". Grrrrr......
-
Dzień dobry
Złota no właśnie to czekanie jest bez sensu...cały dzień zmarnowany..u nas był o 9 rano i z głowy a u teściowej kiedyś o 22 :o i teraz znowu mają w sobote :p
A ja położyłam sie i wstałam z bòlem głowy...nie wiem jak cały dzień dam radę się uczyć
Miłego dnia! -
Dzień Dobry w słoneczny i mroźny poranek
Dzisiaj nie ma już wymówek, trzeba zrobić te zdjęcia na zaliczenie bo obleję i mąż mnie udusi normalnie
Złota ja kiedyś czekałam na księdza ale do 21, później dziecko kładłam spać bo o 6 rano miała pobudkę i do przedszkola. O 21:30 ministranci zapukali do drzwi - powiedziałam im, że o tej godzinie już dziecko śpi i że nikogo nie przyjmuję. Jak dla mnie to niepoważne, powinni chodzić do rozsądnej godziny
Aaaa za 8 dni mam wizytę
Lenka, trzymam kciukasy dzisiajprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny