Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
z pozytywów dzisiejszego dnia to taki ze babka od tych ubrań-szmat wysłała maila ze zwrot doszedł i ze dziś przeleją mi zwrot kasy + koszty mojej przesyłki do nich:)
Wiec czekam....mizzelka lubi tę wiadomość
-
wizyta jutro na 10, zobacze mojego Księciunia
Lena, strzel meza porzadnie, niech sie ogarnie...
Rudasek, cale szczescie ze kase beda wysylacwystaw im SUPER komenta za te łaszki
mm..kaszaneczka, moze jutro bedzie? z okazji piątku?a co...ciezarne (jeszcze) mogą
ale czernina mi sie nie widzi
Livia, ja nadal zazdroszcze tego morza
Złota, Ksiadz dotarł w końcu do Was??
u nas koleda trwala 2 minuty hahaha, w poniedziałek -
Groszku czekam az kasa wpłynie i wtedy wystawie im super komenta
poki co sie powstrzymuje bo pieron wie czy faktycznie kasa wyszła
u mnie ksiadz w sobote, wcale mi sie to nie usmiecha no ale cóż...moj R bedzie dyskutował itd
u mnie wczoraj kaszaneczka, pyszna byłado tego swieże ziemniaczki i surówka z kiszonej
dzis tylko zupka...
a jutro pewnie zupka z dziś no i ziemniory z maślanka i kefiremmniaaaaaa,,,,
tyle , ze najpierw mnie czeka ostatnia na szczescie wizyta u połoznej, cholernie nie chce mi sie jechac, no ale tyle dobrego ze wyniki badań mi da:) i bede mieć na środową wizytę u Pana PAPA
dziś juz przyszły mi pościelki i przescieradłanapisze WAm poźniej co to, bo poki co leży w paczkomacie, R odbierze jak bedzie wracał z pracy
Moja dziecko chyba ręką wali w moj prawy bokmam taki obolały ze szok..i ewidentnie siedzi gdzieś na pęcherzu bo przecież chce mi sie siku co minute...masakra!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:09
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Groszku,
ksiądz po 22:00 wysłał maila, ze nie dotzre. Przeczytałam go koło 23:00, bo wciąż czekałam (nie wiem jakie zwyczaje są w Warszawie, może chodża tak długo?).
Umówił się z nami na następną środę, dałam mu nr tel. żeby dzwonił, jak mu coś wypadnie, bo nie będę czekać jak głupia kolejny wieczór.
Ale ja lubię naszego proboszcza, lubię też kolędę - u nas nie zbierają ofiary. jak ktoś ma życzenie, to na tacę ma położyć w kopercie. W ten sposób nikt nie czuje się zmuszany i upokorzony. To fajne.
Poza tym, to parafia zakonna, bracia są super i mają duże poczucie humorumizzelka lubi tę wiadomość
-
super Livka, wlasnie podobny do naszych Camarelo
podobuje mi sie
i kolorki tez ładne, stonowane, nawet wszystkie
a ja własnie robię w bongo ludzi na fb, wrzucialam opis "szczesliwa" to tak na przekór tym co nam pisza co chwila "czy już" lub "kiedy..." itd.
boli mnie skora brzucha koło pępkalivia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Anutka jak u Was ? jak mała ? rośnie ?
jak nocki ?roznie jest
mamy teraz problem z kupka, od przedwczoraj nie bylo...
Groszek lubi tę wiadomość
-
sliczna posciel Livka, zaczynasz juz wieksze zakupki?
Anutka, sprobuj troche Małą nawodnic, a jak nie krzyczy mocno to moze tak bedzie miala, co kilka dni kupka...
no, Rudasek specjalnie to zrobie, bo jak mnie wkurzaja to co?hihih
Anutka, czekam na Madziulke.. ona pierwsza, potem ja lece...
moj malz mial sen ze rączka dziecku wypadła z mojej pochwy i zaczełam rodzićskad on ma takie wizje? ponoc sie obudzil po tym
Anutka lubi tę wiadomość