Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Zamiast działać i się uczyć to oglądam wózki i czytam o nich - znowu coś upolowałam
http://allegro.pl/mega-zestaw-wozek-riko-nano-3w1-5xgratis-i4982669166.htmltaki chcę, ale mojemu M. się nie podoba
-
livia30 wrote:Mój mi powiedział, że ja mam wybierać bo on się nie zna - byle nie był różowy
Poczyta oczywiście, sprawdzi pod kątem technicznym ale wygląd wybieram ja
ten wózek chce mieć i do 2- giego dzieciaczka, bo nie bede potem kasy wydawać a nie planujemy wielkiej róznicy pomiedzy maluchami -
JESTEM~!
a więc tak nie ma rozwarcia, aby mam jakiś brzuch napięty i zwrócił mi na to uwagę czy mam tak częściej, a ja nic nie czuje -.-
więc bd cieżko odroznic, no ale najwazniejsze że szyjka sie nie otwiera
poprosilam o szybkie usg i mała już jest ułożona GŁÓWKOWO!
na morfologię nic nie mówił, odebrałam cytologię, jest super
czyli czekam do następnej wizyty do 18 lutego
Mówił że już bd donoszona.. i wtedy pogadamy o porodzie itp i zrobimy dłuższe USG
Groszek, XxMoniaXx, przedszkolanka:), livia30, Madziulka lubią tę wiadomość
-
Mi kiedyś podobała się Inglesina ale mi przeszło
Monia wymuś płaczem - tak jak ja imię dla chłopa wymusiłam
A prześcieradełko do łóżeczka zamierzam kupić bawełniane, jakoś frota mnie nie przekonuje. Sama nie lubię na niej spać to co będę dziecku ładować
-
Groszek wrote:Super Mizzy, mowilam ze bedzie dobrze
i glowka i morfo i cytosuuuper
!!!
gratuluje !
a pro po mialam sie pytac co tam u was? jak mama? już lepiej?
nikt cie nie dobija dzwonieniem?
a jak płyta indukcyjna? przyzywyczaiłaś się? -
livia30 wrote:Mizzi! A nie mówiłam, że się mała obróci? Będziesz stękać i rodzić naturalnie
-
livia30 wrote:Mi kiedyś podobała się Inglesina ale mi przeszło
Monia wymuś płaczem - tak jak ja imię dla chłopa wymusiłam
A prześcieradełko do łóżeczka zamierzam kupić bawełniane, jakoś frota mnie nie przekonuje. Sama nie lubię na niej spać to co będę dziecku ładować -
Dziewczynki...
dostałam pzresyłke z pościelką
pościelka fajna, z zameczkami bardzo dyskretnymi, na pewno nie bedą gnioty ani nic
do łózeczka mam przescieradełko jeno bawełniane drugie z flaneli...to flanelowe super miekkie i milusiedo wózka ma własnie frotte ale mysle ze do wózka moze byc...
a teraz pytanie z dupy strony i pewnie malo intymne
myślicie, ze moge dziśz R ??
mizzelka, Madziulka, Madziulka lubią tę wiadomość