Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jakoś na początku miałam dziwnie bo co 2 czy 3 tyg, a potem co miesiąc, ale a to rwa kulszowa a to cos innego i troszkę mialam częściej niż powinnam, ale tak to co miesiac.. i niby po 32 tyg powinno sie miec wizyte co 2 tyg, a teraz mnie umowil za miesiac..Złota wrote:Co za spięcia? Żadnych spięć w Twoim stanie! Uhh, wytargałabym za uszy każdego chłopa, który się z kobietą w ciąży kłóci!!!
Czemu wizyta "dopiero" 22 lutego? To za 4 tygodnie:) jak często się chodzi?
EDIT: 22 luty to niedziela. Wizyta w niedzielę?
ja tez bym wytargała chętnie.. ale chłop nigdy nie zrozumie...
gdyby sie chociaz na tydzien z kobieta w ciazy zamienili..
moj ostatnio powiedzial żebym już tak nie stękała.. kurna.. jak to jest gorszy ból niż rwa kulszowa.. i ci w kroczu naciska ughhhh
-
poduszki na początek nie potrzeba - nie ?Rudasek wrote:Monia nie kupuj pościelki....ja na teraz nie kupuje, jak dla mnie to zbedny wydatek
bedzie chlodno to ubieram Malego w kombinezon, przykrywam kocem i tym takim przykryciem wózkowym, nie wiem jak to nazwać, ala spiworek..i wystarczy. Dziecka nie mozna przegrzewać...a Twoje jak bedzie jeżzić w wózku to bedzie mega gorąco...a chlodniejsze dni przyjda jak bedzie juz ok 3-4 mce mialo...jakby była sroga zima to coś kupisz a moim zdaniem poki co nie wydawaj kasy:)
a w lato przykryję pieluchą i już , a jak trzeba będzie to podusię gdzieś kupię a kocyk będę miała z domu . -
jest gadka że weźmiemy po siostrze męża.. akurat mają kupować dla małego spacerówkę drugąlivia30 wrote:Ty weź już sobie nic nie wkręcaj co?

Kupiłas Mizzi już wózek? Ten co mówiłaś?
suma sumarum nie byłoby to ze złym, a ta marka itp to samo 
już nie wkręcam sobie, masz racje
jak się przekręci to na pewno to poczuje 
teraz czulam że mnie poddusza i bolało mnie krocze to sie przekrecila jak brak, myslalam ze to tylko moje schizy
-
XxMoniaXx wrote:poduszki na początek nie potrzeba - nie ?
a w lato przykryję pieluchą i już , a jak trzeba będzie to podusię gdzieś kupię a kocyk będę miała z domu .
Nie, nie trzeba ani do łózeczka ani do wózka...na początku tylko na płasko
-
czemu nieRudasek wrote:Dziewczynki...
dostałam pzresyłke z pościelką
pościelka fajna, z zameczkami bardzo dyskretnymi, na pewno nie bedą gnioty ani nic
do łózeczka mam przescieradełko jeno bawełniane drugie z flaneli...to flanelowe super miekkie i milusie
do wózka ma własnie frotte ale mysle ze do wózka moze byc...
a teraz pytanie z dupy strony i pewnie malo intymne
myślicie, ze moge dziś
z R ??
ja to sobie nie żałowałam i nic sie nie stało
żyjemy 
niektórzy dzien dnia zeby wywołać i nic..
to w takim razie Rudasku mam zapisaną tą pościel i sobie domówię w razie co do łóżeczka..
-
kochana nie przepraszaj bo ja to doskonale wiem ....livia30 wrote:Monie ten wózek nie wygodny bardzo - niski i sorry ale brzydki

Rudasku szalej, może Stasia pośpieszycie tym
jest ohydny i tyle. Ale ja na ten sie nigdy nie zgodze
-
no ja wlasnie identycznie mam, kombinezon i kocyk cieplejszy i nic więcej tzn są te zabudowy tzn takie zasuwane ochraniacze do gondoli to też da ciepełko.. nie ma co ubierać w sumie jak bałwankaRudasek wrote:Monia nie kupuj pościelki....ja na teraz nie kupuje, jak dla mnie to zbedny wydatek
bedzie chlodno to ubieram Malego w kombinezon, przykrywam kocem i tym takim przykryciem wózkowym, nie wiem jak to nazwać, ala spiworek..i wystarczy. Dziecka nie mozna przegrzewać...a Twoje jak bedzie jeżzić w wózku to bedzie mega gorąco...a chlodniejsze dni przyjda jak bedzie juz ok 3-4 mce mialo...jakby była sroga zima to coś kupisz a moim zdaniem poki co nie wydawaj kasy:)
musi troche tez temp złapać swojej a my juz w sumie koniec lutego.. początek marca to juz mrozów nie bd
-
u nas babka na osiedlu podobnym jeżdzi..no fakt, kilka lat temu byly modne, teraz już mniej
tyle tego na rynku ze ciezko nadązyć 
ja też nie mam jakiegoś super modnego, bo jest chyba z tamtego roku
ale leciutki i duzo zgrabniejszy 
Monia..nie zgodzisz sie i juz..wyszukaj inny i tyle:)
a moze w uzywkach znajdziesz tani a taki ,ktory Wam sie spodoba...ja kupiłam uzywany, był w pralni, czysciutki i pachnący i jak nówka:) -
yooyoo tam spał hahahhalivia30 wrote:Wskakuj Rudasku na R. i szalej - ja ostatnio na śpiocha tak R. wzięłam
Po wszystkim powiedział, że go wykorzystałam a on smacznie spał sobie 
kątem oka wiedział co sie dzieje 
ja to aby uznaje boczną nalepiej i tą co opisałaś
najwygodniejsze..
bo teraz jestem WIELKA i brzuchem mogłabym zabić
-
dobra jade na zakupy, wstawie te poscielki i przesieradełka do pralki i wracam szybko....bo trzeba R wykorzystać

a może faktycznie Malego pogonie..chyba nic sie nie stanie jak zechce już wyjść
-
no to git, żelazo tak szybko ci nie spadnie, pewnie bd miala jak ja.. na granicy caly czas i dopiero teraz mam słabsze wyniki ale nie tragiczne..XxMoniaXx wrote:Pregna Plus którą biorę ma 186 % dziennego zapotrzebowania , prócz tego mam brać omega 3 1 x 1 i magne b6 3x1 , żeby zapobiec przedwczesnym porodom i na układ nerwowy

-
szkoda gadać, powiedziałam mu że niech sobie wsadzi przez ptaka arbuza to pogadamyXxMoniaXx wrote:Mizzy co Ci powiedział ? że masz nie stękać ? przy porodzie jak będziesz ryczeć to też Ci powie, że masz nie stękać ?
ale oni mają wyobraźnnie
livia30 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH