X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Co za spięcia? Żadnych spięć w Twoim stanie! Uhh, wytargałabym za uszy każdego chłopa, który się z kobietą w ciąży kłóci!!!

Czemu wizyta "dopiero" 22 lutego? To za 4 tygodnie:) jak często się chodzi?

EDIT: 22 luty to niedziela. Wizyta w niedzielę?
    ja jakoś na początku miałam dziwnie bo co 2 czy 3 tyg, a potem co miesiąc, ale a to rwa kulszowa a to cos innego i troszkę mialam częściej niż powinnam, ale tak to co miesiac.. i niby po 32 tyg powinno sie miec wizyte co 2 tyg, a teraz mnie umowil za miesiac..

ja tez bym wytargała chętnie.. ale chłop nigdy nie zrozumie...
    gdyby sie chociaz na tydzien z kobieta w ciazy zamienili..
    moj ostatnio powiedzial żebym już tak nie stękała.. kurna.. jak to jest gorszy ból niż rwa kulszowa.. i ci w kroczu naciska ughhhh

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Monia nie kupuj pościelki....ja na teraz nie kupuje, jak dla mnie to zbedny wydatek :) bedzie chlodno to ubieram Malego w kombinezon, przykrywam kocem i tym takim przykryciem wózkowym, nie wiem jak to nazwać, ala spiworek..i wystarczy. Dziecka nie mozna przegrzewać...a Twoje jak bedzie jeżzić w wózku to bedzie mega gorąco...a chlodniejsze dni przyjda jak bedzie juz ok 3-4 mce mialo...jakby była sroga zima to coś kupisz a moim zdaniem poki co nie wydawaj kasy:)
    poduszki na początek nie potrzeba - nie ?
    a w lato przykryję pieluchą i już , a jak trzeba będzie to podusię gdzieś kupię a kocyk będę miała z domu .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy co Ci powiedział ? że masz nie stękać ? przy porodzie jak będziesz ryczeć to też Ci powie, że masz nie stękać ?
    ale oni mają wyobraźnnie :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Pościel też chyba znalazłam taką o jaką mi chodziło :D

http://allegro.pl/piekna-posciel-do-lozeczka-haft-5el-90x120-hit-i4967573965.html

Wzór 7.
    śliczna <3 a 8 wymiata hahha :D mój styl :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Ty weź już sobie nic nie wkręcaj co? :P

Kupiłas Mizzi już wózek? Ten co mówiłaś?
    jest gadka że weźmiemy po siostrze męża.. akurat mają kupować dla małego spacerówkę drugą :) suma sumarum nie byłoby to ze złym, a ta marka itp to samo :)

już nie wkręcam sobie, masz racje :D jak się przekręci to na pewno to poczuje :)
    teraz czulam że mnie poddusza i bolało mnie krocze to sie przekrecila jak brak, myslalam ze to tylko moje schizy :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monie ten wózek nie wygodny bardzo - niski i sorry ale brzydki :/

Rudasku szalej, może Stasia pośpieszycie tym ;-)

Rudasek lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    poduszki na początek nie potrzeba - nie ?
    a w lato przykryję pieluchą i już , a jak trzeba będzie to podusię gdzieś kupię a kocyk będę miała z domu .

Nie, nie trzeba ani do łózeczka ani do wózka...na początku tylko na płasko :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co powiecie na wybór mego męża ? chodzi mi o wózek :P :O tzn nie podał , że to konkretnie ten, ale jak mi mówi jakie mu sie podobają to to coś takiego co wysłałam Wam ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Dziewczynki...
    dostałam pzresyłke z pościelką :D
    pościelka fajna, z zameczkami bardzo dyskretnymi, na pewno nie bedą gnioty ani nic :)
    do łózeczka mam przescieradełko jeno bawełniane drugie z flaneli...to flanelowe super miekkie i milusie :) do wózka ma własnie frotte ale mysle ze do wózka moze byc...

a teraz pytanie z dupy strony i pewnie malo intymne :)
    myślicie, ze moge dziś <3 z R ??:)
    czemu nie :D ja to sobie nie żałowałam i nic sie nie stało :D żyjemy :D
    niektórzy dzien dnia zeby wywołać i nic..

to w takim razie Rudasku mam zapisaną tą pościel i sobie domówię w razie co do łóżeczka.. :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    to ja tez sobie nie odmówie :)
    tylko teraz pytanie jak najlepiej...hehe ale mnie wzieło :) dobre dobre :)
    bokiem nie powinno zaszkodzić :D wehehhe :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Monie ten wózek nie wygodny bardzo - niski i sorry ale brzydki :/

Rudasku szalej, może Stasia pośpieszycie tym ;-)
    kochana nie przepraszaj bo ja to doskonale wiem .... :) jest ohydny i tyle. Ale ja na ten sie nigdy nie zgodze :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wskakuj Rudasku na R. i szalej - ja ostatnio na śpiocha tak R. wzięłam :D Po wszystkim powiedział, że go wykorzystałam a on smacznie spał sobie :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Monia nie kupuj pościelki....ja na teraz nie kupuje, jak dla mnie to zbedny wydatek :) bedzie chlodno to ubieram Malego w kombinezon, przykrywam kocem i tym takim przykryciem wózkowym, nie wiem jak to nazwać, ala spiworek..i wystarczy. Dziecka nie mozna przegrzewać...a Twoje jak bedzie jeżzić w wózku to bedzie mega gorąco...a chlodniejsze dni przyjda jak bedzie juz ok 3-4 mce mialo...jakby była sroga zima to coś kupisz a moim zdaniem poki co nie wydawaj kasy:)
    no ja wlasnie identycznie mam, kombinezon i kocyk cieplejszy i nic więcej tzn są te zabudowy tzn takie zasuwane ochraniacze do gondoli to też da ciepełko.. nie ma co ubierać w sumie jak bałwanka :D musi troche tez temp złapać swojej a my juz w sumie koniec lutego.. początek marca to juz mrozów nie bd :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas babka na osiedlu podobnym jeżdzi..no fakt, kilka lat temu byly modne, teraz już mniej :) tyle tego na rynku ze ciezko nadązyć :)
    ja też nie mam jakiegoś super modnego, bo jest chyba z tamtego roku :) ale leciutki i duzo zgrabniejszy :D
    Monia..nie zgodzisz sie i juz..wyszukaj inny i tyle:)
    a moze w uzywkach znajdziesz tani a taki ,ktory Wam sie spodoba...ja kupiłam uzywany, był w pralni, czysciutki i pachnący i jak nówka:)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja bym powiedziała, że ja chce taki wózek to OK ale ja z nim nigdzie nie wyjdę bo się wstydzę ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Wskakuj Rudasku na R. i szalej - ja ostatnio na śpiocha tak R. wzięłam :D Po wszystkim powiedział, że go wykorzystałam a on smacznie spał sobie :D
    yooyoo tam spał hahahha :D kątem oka wiedział co sie dzieje :D
    ja to aby uznaje boczną nalepiej i tą co opisałaś :D najwygodniejsze..
    bo teraz jestem WIELKA i brzuchem mogłabym zabić :D

• Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra jade na zakupy, wstawie te poscielki i przesieradełka do pralki i wracam szybko....bo trzeba R wykorzystać :)
    a może faktycznie Malego pogonie..chyba nic sie nie stanie jak zechce już wyjść :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Pregna Plus którą biorę ma 186 % dziennego zapotrzebowania , prócz tego mam brać omega 3 1 x 1 i magne b6 3x1 , żeby zapobiec przedwczesnym porodom i na układ nerwowy :)
    no to git, żelazo tak szybko ci nie spadnie, pewnie bd miala jak ja.. na granicy caly czas i dopiero teraz mam słabsze wyniki ale nie tragiczne..

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chcę używanego bo moi rodzice obiecali nam dać kasę i mamy sobie kupić taki jaki nam sie podoba to zawsze chciałam nowy :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Mizzy co Ci powiedział ? że masz nie stękać ? przy porodzie jak będziesz ryczeć to też Ci powie, że masz nie stękać ?
    ale oni mają wyobraźnnie :O
    szkoda gadać, powiedziałam mu że niech sobie wsadzi przez ptaka arbuza to pogadamy

livia30 lubi tę wiadomość

‹‹ 1977 1978 1979 1980 1981 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ