Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota wrote:Co za spięcia? Żadnych spięć w Twoim stanie! Uhh, wytargałabym za uszy każdego chłopa, który się z kobietą w ciąży kłóci!!!
Czemu wizyta "dopiero" 22 lutego? To za 4 tygodnie:) jak często się chodzi?
EDIT: 22 luty to niedziela. Wizyta w niedzielę?
ja tez bym wytargała chętnie.. ale chłop nigdy nie zrozumie...
gdyby sie chociaz na tydzien z kobieta w ciazy zamienili..
moj ostatnio powiedzial żebym już tak nie stękała.. kurna.. jak to jest gorszy ból niż rwa kulszowa.. i ci w kroczu naciska ughhhh
-
Rudasek wrote:Monia nie kupuj pościelki....ja na teraz nie kupuje, jak dla mnie to zbedny wydatek
bedzie chlodno to ubieram Malego w kombinezon, przykrywam kocem i tym takim przykryciem wózkowym, nie wiem jak to nazwać, ala spiworek..i wystarczy. Dziecka nie mozna przegrzewać...a Twoje jak bedzie jeżzić w wózku to bedzie mega gorąco...a chlodniejsze dni przyjda jak bedzie juz ok 3-4 mce mialo...jakby była sroga zima to coś kupisz a moim zdaniem poki co nie wydawaj kasy:)
a w lato przykryję pieluchą i już , a jak trzeba będzie to podusię gdzieś kupię a kocyk będę miała z domu . -
livia30 wrote:Ty weź już sobie nic nie wkręcaj co?
Kupiłas Mizzi już wózek? Ten co mówiłaś?suma sumarum nie byłoby to ze złym, a ta marka itp to samo
już nie wkręcam sobie, masz racjejak się przekręci to na pewno to poczuje
teraz czulam że mnie poddusza i bolało mnie krocze to sie przekrecila jak brak, myslalam ze to tylko moje schizy -
XxMoniaXx wrote:poduszki na początek nie potrzeba - nie ?
a w lato przykryję pieluchą i już , a jak trzeba będzie to podusię gdzieś kupię a kocyk będę miała z domu .
Nie, nie trzeba ani do łózeczka ani do wózka...na początku tylko na płasko -
Rudasek wrote:Dziewczynki...
dostałam pzresyłke z pościelką
pościelka fajna, z zameczkami bardzo dyskretnymi, na pewno nie bedą gnioty ani nic
do łózeczka mam przescieradełko jeno bawełniane drugie z flaneli...to flanelowe super miekkie i milusiedo wózka ma własnie frotte ale mysle ze do wózka moze byc...
a teraz pytanie z dupy strony i pewnie malo intymne
myślicie, ze moge dziśz R ??
ja to sobie nie żałowałam i nic sie nie stało
żyjemy
niektórzy dzien dnia zeby wywołać i nic..
to w takim razie Rudasku mam zapisaną tą pościel i sobie domówię w razie co do łóżeczka.. -
livia30 wrote:Monie ten wózek nie wygodny bardzo - niski i sorry ale brzydki
Rudasku szalej, może Stasia pośpieszycie tymjest ohydny i tyle. Ale ja na ten sie nigdy nie zgodze
-
Rudasek wrote:Monia nie kupuj pościelki....ja na teraz nie kupuje, jak dla mnie to zbedny wydatek
bedzie chlodno to ubieram Malego w kombinezon, przykrywam kocem i tym takim przykryciem wózkowym, nie wiem jak to nazwać, ala spiworek..i wystarczy. Dziecka nie mozna przegrzewać...a Twoje jak bedzie jeżzić w wózku to bedzie mega gorąco...a chlodniejsze dni przyjda jak bedzie juz ok 3-4 mce mialo...jakby była sroga zima to coś kupisz a moim zdaniem poki co nie wydawaj kasy:)
musi troche tez temp złapać swojej a my juz w sumie koniec lutego.. początek marca to juz mrozów nie bd
-
u nas babka na osiedlu podobnym jeżdzi..no fakt, kilka lat temu byly modne, teraz już mniej
tyle tego na rynku ze ciezko nadązyć
ja też nie mam jakiegoś super modnego, bo jest chyba z tamtego rokuale leciutki i duzo zgrabniejszy
Monia..nie zgodzisz sie i juz..wyszukaj inny i tyle:)
a moze w uzywkach znajdziesz tani a taki ,ktory Wam sie spodoba...ja kupiłam uzywany, był w pralni, czysciutki i pachnący i jak nówka:) -
livia30 wrote:Wskakuj Rudasku na R. i szalej - ja ostatnio na śpiocha tak R. wzięłam
Po wszystkim powiedział, że go wykorzystałam a on smacznie spał sobie
kątem oka wiedział co sie dzieje
ja to aby uznaje boczną nalepiej i tą co opisałaśnajwygodniejsze..
bo teraz jestem WIELKA i brzuchem mogłabym zabić -
dobra jade na zakupy, wstawie te poscielki i przesieradełka do pralki i wracam szybko....bo trzeba R wykorzystać
a może faktycznie Malego pogonie..chyba nic sie nie stanie jak zechce już wyjść -
XxMoniaXx wrote:Pregna Plus którą biorę ma 186 % dziennego zapotrzebowania , prócz tego mam brać omega 3 1 x 1 i magne b6 3x1 , żeby zapobiec przedwczesnym porodom i na układ nerwowy
-
XxMoniaXx wrote:Mizzy co Ci powiedział ? że masz nie stękać ? przy porodzie jak będziesz ryczeć to też Ci powie, że masz nie stękać ?
ale oni mają wyobraźnnielivia30 lubi tę wiadomość