X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Co za spięcia? Żadnych spięć w Twoim stanie! Uhh, wytargałabym za uszy każdego chłopa, który się z kobietą w ciąży kłóci!!!

Czemu wizyta "dopiero" 22 lutego? To za 4 tygodnie:) jak często się chodzi?

EDIT: 22 luty to niedziela. Wizyta w niedzielę?
    ja jakoś na początku miałam dziwnie bo co 2 czy 3 tyg, a potem co miesiąc, ale a to rwa kulszowa a to cos innego i troszkę mialam częściej niż powinnam, ale tak to co miesiac.. i niby po 32 tyg powinno sie miec wizyte co 2 tyg, a teraz mnie umowil za miesiac..

ja tez bym wytargała chętnie.. ale chłop nigdy nie zrozumie...
    gdyby sie chociaz na tydzien z kobieta w ciazy zamienili..
    moj ostatnio powiedzial żebym już tak nie stękała.. kurna.. jak to jest gorszy ból niż rwa kulszowa.. i ci w kroczu naciska ughhhh

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Monia nie kupuj pościelki....ja na teraz nie kupuje, jak dla mnie to zbedny wydatek :) bedzie chlodno to ubieram Malego w kombinezon, przykrywam kocem i tym takim przykryciem wózkowym, nie wiem jak to nazwać, ala spiworek..i wystarczy. Dziecka nie mozna przegrzewać...a Twoje jak bedzie jeżzić w wózku to bedzie mega gorąco...a chlodniejsze dni przyjda jak bedzie juz ok 3-4 mce mialo...jakby była sroga zima to coś kupisz a moim zdaniem poki co nie wydawaj kasy:)
    poduszki na początek nie potrzeba - nie ?
    a w lato przykryję pieluchą i już , a jak trzeba będzie to podusię gdzieś kupię a kocyk będę miała z domu .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy co Ci powiedział ? że masz nie stękać ? przy porodzie jak będziesz ryczeć to też Ci powie, że masz nie stękać ?
    ale oni mają wyobraźnnie :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Pościel też chyba znalazłam taką o jaką mi chodziło :D

http://allegro.pl/piekna-posciel-do-lozeczka-haft-5el-90x120-hit-i4967573965.html

Wzór 7.
    śliczna <3 a 8 wymiata hahha :D mój styl :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Ty weź już sobie nic nie wkręcaj co? :P

Kupiłas Mizzi już wózek? Ten co mówiłaś?
    jest gadka że weźmiemy po siostrze męża.. akurat mają kupować dla małego spacerówkę drugą :) suma sumarum nie byłoby to ze złym, a ta marka itp to samo :)

już nie wkręcam sobie, masz racje :D jak się przekręci to na pewno to poczuje :)
    teraz czulam że mnie poddusza i bolało mnie krocze to sie przekrecila jak brak, myslalam ze to tylko moje schizy :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monie ten wózek nie wygodny bardzo - niski i sorry ale brzydki :/

Rudasku szalej, może Stasia pośpieszycie tym ;-)

Rudasek lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    poduszki na początek nie potrzeba - nie ?
    a w lato przykryję pieluchą i już , a jak trzeba będzie to podusię gdzieś kupię a kocyk będę miała z domu .

Nie, nie trzeba ani do łózeczka ani do wózka...na początku tylko na płasko :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co powiecie na wybór mego męża ? chodzi mi o wózek :P :O tzn nie podał , że to konkretnie ten, ale jak mi mówi jakie mu sie podobają to to coś takiego co wysłałam Wam ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Dziewczynki...
    dostałam pzresyłke z pościelką :D
    pościelka fajna, z zameczkami bardzo dyskretnymi, na pewno nie bedą gnioty ani nic :)
    do łózeczka mam przescieradełko jeno bawełniane drugie z flaneli...to flanelowe super miekkie i milusie :) do wózka ma własnie frotte ale mysle ze do wózka moze byc...

a teraz pytanie z dupy strony i pewnie malo intymne :)
    myślicie, ze moge dziś <3 z R ??:)
    czemu nie :D ja to sobie nie żałowałam i nic sie nie stało :D żyjemy :D
    niektórzy dzien dnia zeby wywołać i nic..

to w takim razie Rudasku mam zapisaną tą pościel i sobie domówię w razie co do łóżeczka.. :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    to ja tez sobie nie odmówie :)
    tylko teraz pytanie jak najlepiej...hehe ale mnie wzieło :) dobre dobre :)
    bokiem nie powinno zaszkodzić :D wehehhe :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Monie ten wózek nie wygodny bardzo - niski i sorry ale brzydki :/

Rudasku szalej, może Stasia pośpieszycie tym ;-)
    kochana nie przepraszaj bo ja to doskonale wiem .... :) jest ohydny i tyle. Ale ja na ten sie nigdy nie zgodze :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wskakuj Rudasku na R. i szalej - ja ostatnio na śpiocha tak R. wzięłam :D Po wszystkim powiedział, że go wykorzystałam a on smacznie spał sobie :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Monia nie kupuj pościelki....ja na teraz nie kupuje, jak dla mnie to zbedny wydatek :) bedzie chlodno to ubieram Malego w kombinezon, przykrywam kocem i tym takim przykryciem wózkowym, nie wiem jak to nazwać, ala spiworek..i wystarczy. Dziecka nie mozna przegrzewać...a Twoje jak bedzie jeżzić w wózku to bedzie mega gorąco...a chlodniejsze dni przyjda jak bedzie juz ok 3-4 mce mialo...jakby była sroga zima to coś kupisz a moim zdaniem poki co nie wydawaj kasy:)
    no ja wlasnie identycznie mam, kombinezon i kocyk cieplejszy i nic więcej tzn są te zabudowy tzn takie zasuwane ochraniacze do gondoli to też da ciepełko.. nie ma co ubierać w sumie jak bałwanka :D musi troche tez temp złapać swojej a my juz w sumie koniec lutego.. początek marca to juz mrozów nie bd :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas babka na osiedlu podobnym jeżdzi..no fakt, kilka lat temu byly modne, teraz już mniej :) tyle tego na rynku ze ciezko nadązyć :)
    ja też nie mam jakiegoś super modnego, bo jest chyba z tamtego roku :) ale leciutki i duzo zgrabniejszy :D
    Monia..nie zgodzisz sie i juz..wyszukaj inny i tyle:)
    a moze w uzywkach znajdziesz tani a taki ,ktory Wam sie spodoba...ja kupiłam uzywany, był w pralni, czysciutki i pachnący i jak nówka:)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja bym powiedziała, że ja chce taki wózek to OK ale ja z nim nigdzie nie wyjdę bo się wstydzę ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Wskakuj Rudasku na R. i szalej - ja ostatnio na śpiocha tak R. wzięłam :D Po wszystkim powiedział, że go wykorzystałam a on smacznie spał sobie :D
    yooyoo tam spał hahahha :D kątem oka wiedział co sie dzieje :D
    ja to aby uznaje boczną nalepiej i tą co opisałaś :D najwygodniejsze..
    bo teraz jestem WIELKA i brzuchem mogłabym zabić :D

• Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra jade na zakupy, wstawie te poscielki i przesieradełka do pralki i wracam szybko....bo trzeba R wykorzystać :)
    a może faktycznie Malego pogonie..chyba nic sie nie stanie jak zechce już wyjść :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Pregna Plus którą biorę ma 186 % dziennego zapotrzebowania , prócz tego mam brać omega 3 1 x 1 i magne b6 3x1 , żeby zapobiec przedwczesnym porodom i na układ nerwowy :)
    no to git, żelazo tak szybko ci nie spadnie, pewnie bd miala jak ja.. na granicy caly czas i dopiero teraz mam słabsze wyniki ale nie tragiczne..

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chcę używanego bo moi rodzice obiecali nam dać kasę i mamy sobie kupić taki jaki nam sie podoba to zawsze chciałam nowy :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Mizzy co Ci powiedział ? że masz nie stękać ? przy porodzie jak będziesz ryczeć to też Ci powie, że masz nie stękać ?
    ale oni mają wyobraźnnie :O
    szkoda gadać, powiedziałam mu że niech sobie wsadzi przez ptaka arbuza to pogadamy

livia30 lubi tę wiadomość

‹‹ 1977 1978 1979 1980 1981 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ