Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Monia ja bym powiedziała, że ja chce taki wózek to OK ale ja z nim nigdzie nie wyjdę bo się wstydzę
-
Rudasek wrote:dobra jade na zakupy, wstawie te poscielki i przesieradełka do pralki i wracam szybko....bo trzeba R wykorzystać
a może faktycznie Malego pogonie..chyba nic sie nie stanie jak zechce już wyjśćte terminy to sobie można nie wiem gdzie wsadzić
ja to już zgłupiałam dzisiaj i nie wiem ktorego sie trzymać ale kit tam, trzeba być gotowym caly czas
-
livia30 wrote:Mi jakoś ta pozycja na boku od tyłu nie leży - jak trzeba to trzeba ale kombinuję jeszcze póki mogę
Rudasku Ty się nei zastanawiaj tylko szalej bo zaraz w połogu będziesz to przymusowy celibat Cię czeka
a teraz tylko te.. ewentualnie "na pieska"matko o czym my gadamy hahah
no ale taka prawda.. trzeba korzystać dopóki można wszystkiego
dlatego jak wczoraj poczytalam co mozna przy karmieniu a co nie to zjadłam dziś kebaba i zapiekankę do tegoa co..
zgaga i tak i tak jest to niech chociaż za coś będzie
Z. lubi tę wiadomość
-
Trzeba walczyc o swoje
Ja lubie na pieska
Wy zboczuchy
poki co Mizzy nie pisza do mnie c...pypoblokowane, a na fb prowokacja wiec czekam
taka nie wprost i dopierdzielam ludziom wscibskim
Mama ma cala zielona nogesiniak schodzi...ale porusza sie juz o wlasnych silach
Tata sie troche zreformowal- zasluga mego malza
Kuchnia indukcyjna extra, juz gazowki sobie nie wyobrazam
a wozek bym jednak negocjowalaco facet ma do wozka?
dobrze, ze moj ma gust podobny do mnie- nie bylo problemu- zaakceptowane od strzalu
Ale chyba ze 2-3 miesiace sie zastanawialam jaki wybracmizzelka lubi tę wiadomość
-
My zboczone?
A kto tu z pieskiem wyskakuje
(ja też lubię hi hi)
Oglądałam ten film GroszkuJa mam plan na wieczór taki, że obejrzę "Na Wspólnej", poleżę w wannie i ide do łóżeczka bo odkąd nie robię sobie drzemek w dzien to wcześnie wieczorem padam
-
Jakie tutaj tematy,jeszcze się zgorsze
Wyspałam się,to teraz będe siedziec przed tv pól nocy
Dzisiaj był u nas wypadek.Małżeństwo jechało autem (kobieta w 9 miesiącu ciązy ) i inne auto wymusiło na nich pierwszeństwo.Dziecko uratowali ale kobieta w stanie krytycznym jest
Temu gamoniowi co w nich wjechał nic nie jest,a kobieta walczy o zycie.Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:47
-
XxMoniaXx wrote:jemu sie podoba coś ala to :
http://allegro.pl/nowosc-3w1-wozek-baby-merc-agat-2-kola-piankowe-i4999021678.html
to była 5lat temu
ja sie nie bede tym poruszać po mieście , sorry..
Faceci to naprawde nie mają gustu -
Rudasek wrote:Dziewczynki...
dostałam pzresyłke z pościelką
pościelka fajna, z zameczkami bardzo dyskretnymi, na pewno nie bedą gnioty ani nic
do łózeczka mam przescieradełko jeno bawełniane drugie z flaneli...to flanelowe super miekkie i milusiedo wózka ma własnie frotte ale mysle ze do wózka moze byc...
a teraz pytanie z dupy strony i pewnie malo intymne
myślicie, ze moge dziśz R ??