Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem choć na chwilke..
My po kąpieli. (wspólnej)hmmmm i idziemy baraszkować
Grosiu kochany juz CI przesyłam linka, choć Ty mi go sama kiedys przesłalaś i ja go zapisałam
ha ha
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3228587
polecamna prawde wydaje mi sie to fajne, wyprałam, nic sie nie stalo, kolor jest takze spoko
i wziełam przesyłke in post i powiem WAm ze w 25h dokładnie jest u mnie:) i tanio..bo koszt 7.99
Dobra...dobranoc laseczkimizzelka lubi tę wiadomość
-
Hejj
Trzymajcie kciuki, o 10 mam wizytee... Aaaaciekawe co tam wybada
Lena, to mialas dzien pelen wrazen wczoraj, mam nadzieje ze bol minal TAM, a te zawroty glowy moze z cisnienia?? A Kopiko jest faktycznie bleeh
Monia, daj znac co z negocjacjami w sprawie wozkowja nie umialam plakac na.zawolanie, do momentu ciazy..gdy lzy co chwile mi sie puszczaja..tak jak wtedy gdy byly Jelpy w promocji, maz mnie zawozi do Auchan a tam nie ma proszkow
odstawilam cyrk jak mala dziewczynka
Oliwka moze warto posmarowac sie troche wczesniej po brzuchu, bo faktycznie jest tlusta i szybko sie nie wchlonie.. No i ilosc dobrac indywidualnie..na wyczucie... Ja smarowalam uda, brzuch, tulow, biodra i piersi- odpukac nie mam rozstepow, ale kto wie..jak ten Maly dalej bedzie siedzial to mi brzuch rozcisnie
a jesli chodzi o kremik dla Dzidzi, to na buzie moze tak... Ale na poczatek jednak oliwkowanie, natluszczanie jest wazne..wiadomo,ze bez przesady z iloscia bo sie zaczopuje ujscia gruczolow lojowych. No chyba, ze to jakis kremik taki oliwkowy i bratowa ma wyprobowany...
My dzis bedziemy serduchowac...chyba ze znowu stchorze w obawie przed skurczami
Rudasek ja juz nie pamietam linkowale dzieki
Przedszkolanko jak kucie?
Livka, czekamy na jakies foty morza
Anutka, jak kupeczka Leny?
Milego dnia ZboczuszkiLena87 lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Wczoraj byłam w łóżku po 21 tak mnie zwaliło z nóg. Tyle godzin snu a jeszcze bym pospałaMusze korzystać póki maluszek w brzuchu siedzi - na zapas
Groszku jest szansa, że wybiorę się dzisiaj nad morze ale co z tego wyjdzie zobaczymyMuszę na targ jechać po szczaw na zupkę mniam mniam to może zajadę po drodze bo na piechotę to chyba mam lenia
Ja nie lubię oliwki, posmarowałam się raz i ciągle byłam tłusta i świeciłam sięMajkę pamiętam, że smarowałam i nie wiem jak to znosiłam, teraz chętnie bym to wymieniła na coś innego ale sama nie wiem - może przynajmniej ten pierwszy miesiąc się przemęczę z tłustymi rzeczami
Mam nadzieję, że dzieciak z rąk mi się nie wyśliźnie
-
hej hej
Grosiu powodzenia...
a ja Wam powiem, ze sie rozczarowałam sobą
oczywisciewczoraj było, ale dla mnie nie do końca..nie wiem czy blokada psychiczna jakas już czy co...moj R sie starał i starał i dupa....
no ale i tak bylo cudownie choć po tym mialam takie skurcze ze myslalam ze na porodówke pojade..wziełam 2 nos-py i troche ustało
a podczas kłuła mnie szyjka...ehhhh juz sie do niczego nie nadaje:)
ale teraz znów czuje krzyze....nie wiem czy to wszystko tam zastane czy co...
ja lece na 10 do poloznej, mam nadzieje, ze ostatni raz..pogoda do dupy...mgła i pada, nienawidze takiej...wracam do domku i do łozka -
Cześć!
U nas zimno i kropi, pogoda paskudna.
Wczoraj zrobiłam pierogi, rozebrałam i wyniosłam na śmietnik choinkę, ogarnęłam z lekka chałupę i dziś padam na twarz.
A przede mną dzień sprzątania, bo jutro przyjeżdżają i Rodzice i Teściowie.
I jeszcze muszę jakieś sałatki porobić, zakupy po drodze. Ech...
No i do 16:00 w pracy, żeby było weselej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 09:18
-
oj Złota to intensywny dzien
ja lece do poloznej, pozniej tez musze chalupe ogarnąc bo jutro mam kolęde..troche poprasować, ubrać Małemu łózeczko...
i zrobić obiadek, na szczescie szybki
Miłego dniaaaaaa -
Groszek wrote:Hejj
Trzymajcie kciuki, o 10 mam wizytee... Aaaaciekawe co tam wybada
Lena, to mialas dzien pelen wrazen wczoraj, mam nadzieje ze bol minal TAM, a te zawroty glowy moze z cisnienia?? A Kopiko jest faktycznie bleeh
Monia, daj znac co z negocjacjami w sprawie wozkowja nie umialam plakac na.zawolanie, do momentu ciazy..gdy lzy co chwile mi sie puszczaja..tak jak wtedy gdy byly Jelpy w promocji, maz mnie zawozi do Auchan a tam nie ma proszkow
odstawilam cyrk jak mala dziewczynka
Oliwka moze warto posmarowac sie troche wczesniej po brzuchu, bo faktycznie jest tlusta i szybko sie nie wchlonie.. No i ilosc dobrac indywidualnie..na wyczucie... Ja smarowalam uda, brzuch, tulow, biodra i piersi- odpukac nie mam rozstepow, ale kto wie..jak ten Maly dalej bedzie siedzial to mi brzuch rozcisnie
a jesli chodzi o kremik dla Dzidzi, to na buzie moze tak... Ale na poczatek jednak oliwkowanie, natluszczanie jest wazne..wiadomo,ze bez przesady z iloscia bo sie zaczopuje ujscia gruczolow lojowych. No chyba, ze to jakis kremik taki oliwkowy i bratowa ma wyprobowany...
My dzis bedziemy serduchowac...chyba ze znowu stchorze w obawie przed skurczami
Rudasek ja juz nie pamietam linkowale dzieki
Przedszkolanko jak kucie?
Livka, czekamy na jakies foty morza
Anutka, jak kupeczka Leny?
Milego dnia Zboczuszki. Nawadnianje pomoglo i przespqlismy spokojnie noc z przerwa na jedzenie
livia30 lubi tę wiadomość
-
dzień dobry!
ja dzisiaj latam jak zwykle, widzę że wszystkie zabiegane
u mnie w planach uczelnia, dwa wpisy (oby się udało), zakupy, tankowanie, nauka no i szykowanie na weekend .. mężu kochany dzisiaj domem się zajmuje
tradycyjnie baba dzień przed zjazdem musiała ciśnienie podnieść...wrr...odradzam tą uczelnie nawet największemu wrogowi!!
miłego dnia dziewczynki :* -
Dzień dobry
A ja tradycyjnie dopiero wstałam,mały całą noc urządzał dyskoteke w brzuchu
Mężu się urwał z pracy i zaraz przyjedzie z moimi kochanymi jagodziankami
Monia co za ciasta pieczesz?
Groszku czekam na relacje z wizyty
Anutka mam nadzieje że u mnie też tak szybko kg polecą
Rudasku,Przedszkolanko nie przepracowujcie sie za bardzoAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczynki,
w Nocy to była istna pielgrzymka do wc, a przy tym straszne pragnienie i tak koło się zataczało, to co wysikałam od razu wlałam w siebie z powrotem - od wczoraj wchodzi woda gazowana
Przy okazji do 1:30 nie umiałam zasnąć, chrapanie T doprowadzało Mnie do szewskiej pasji, obawiam się że jak przyjedzie do domu z pracy to powie Mi, że nic się nie wyspał prze ze Mnie ..
Bo cały czas go szturchałam ..
Kładąc się do łóżka około 23 wiedziałam, że się przebudził ..
Przytuliłam się sama, a On przyciągnął Moją rękę do siebie, wiedziałam że złości Mu przeszły
Groszku, w nocy rwało nawet podczas siusiania dziś już lepiej ..
Zastane tam było bo od początku ciąży tam nie zaglądała
Cytologii nie zrobiła o dziwo ..
Groszku daj znać jak po wizycie
Ja już nie śpię od 8:00 godzinkę poleżałam w łóżku, ziemniaczki się już gotują, boczuś i cebulka pokrojone tylko zostało Mi zesmażyć
Na samą myśl ślinka Mi cieknie ..
Kolejne ciuszki się piorą dla bobaska, a później zostaje sterta naszego prania
Rudasku musisz teraz częściejaby księciunio pojawił się na tym beznadziejnym świecie
Złota, to się narobiłaś wczoraj .. Ja na szczęście choinkę schowałam 6 stycznia
Czyli czeka Cię weekendowy zjazd rodziców..
Livka, czekam na zdjęcia morza
Monia spinaj dupkę i prześlij kilka kawałeczków ciasta..
Ja nie potrafię piec
Przedszkolanko jeszcze troszkę i będziesz miała wyebane na tą uczelnię
Troszkę namieszałam tutaj, ale chciałam wszystko Napisać i takie poplątanie z pomieszaniem wyszło
Za dużo Was jest!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 10:48
-
Groszek wrote:Trzeba walczyc o swoje
Ja lubie na pieska
Wy zboczuchy
poki co Mizzy nie pisza do mnie c...pypoblokowane, a na fb prowokacja wiec czekam
taka nie wprost i dopierdzielam ludziom wscibskim
Mama ma cala zielona nogesiniak schodzi...ale porusza sie juz o wlasnych silach
Tata sie troche zreformowal- zasluga mego malza
Kuchnia indukcyjna extra, juz gazowki sobie nie wyobrazam
a wozek bym jednak negocjowalaco facet ma do wozka?
dobrze, ze moj ma gust podobny do mnie- nie bylo problemu- zaakceptowane od strzalu
Ale chyba ze 2-3 miesiace sie zastanawialam jaki wybraci dobrze
to super że mama już wraca do formya tata zrozumiał i oby tak dalej
właśnie bylam ciekawa jak zareagowalas na indukcjeja na poczatku tez mialam schize ze wszystko tak szybko sie robi, a teraz jak jade do mamy i stoję nad tym czajnikiem to sie denerwuje co tak dlugo hahaha
bo tu minutka i juz jest
a moj mąż zawsze do kolacji dwie szklanki inki pije.. nawet jeszcze 3 lubi sobie strzelić czekoladę albo cappucino
to musze mieć tez duzo tej wody..
i czyszczenie super.. aby psiuknę albo gąbką przejadę i już czystogarnki sie nie ślizgają... bo w niektorych tych gazowych tak dziwnie robią że mam wrazenie że ten garnek zaraz spadnie
siostra męża wlasnie taką ma.. bo sie upierał jej mąż że gazowa i gazowa.. a potem jak my kupilismy to żałował że taką nie kupili
-
livia30 wrote:Monia to dwa wózki kupicie
Mizzi nianię u nas mąż wybiera, bo to ma działać dobrze a on się znaTo niech wybiera
A też musimy mieć bo dom duży i nie będą ciągle przy łóżeczku stać - kuchnia dwa poziomy niżej
-
XxMoniaXx wrote:mam pytanie : czy można noworodkowi zastąpić oliwkę na jakiś krem, który spełnia te same właściwości ?
Była tu bratowa i coś tam było o skórze i ona mówiła, ża jej córce nawet jak była mała to ją nie smarowała oliwką bo potem była cała tłusta i miała tłuste ubranka wszystko i smarowała ją kremem zamiast oliwki .. ?ja kupiłam małej mleczko.. z Hipp, bardzo polecają nie tylko ze względu na skład ale własnie nie jest tłusty i miły w zapachu...
ale dodatkowo wzielam oliwkę jeszcze jakby miala mocno przeschnięte miejsca np pod paszkami itp..
siostry męża teraz tak zachwalają bo wlasnie stosowaly oliwki a teraz te mleczko -
Lena87 wrote:Zboczuchy jak nic ..
Monia, wózek ohydny !!
Na samym początku mąż mi powiedział, że na gospodarczym mamy wózek ..
Wystarczy tylko przeprać i będzie świetny .. Dokładnie taki sam jak z twojego linku ..
Zabiłam Go śmiechem i powiedziałam że Ja dziecka wozić w takim czymś nie będę ..
Cały dzień jakoś z dupy mam, dziwnie się dziś czułam ..
Jak u Gin wspomniałam o zawrotach głowy, to powiedziała żebym w kieszeni nosiła cukierka kopiko ( nie lubię ) ..
Mam odstawić luteinę i glucophage ..
Badała Mnie wziernikiem później paluchami i nie wiem czy czegoś nie naruszyła Mi w środku .. Lekko rwie Mnie w prawym boku jak próbuję wstać czy siąść no i podczas chodzenia .. Niemiły jest ten ból ..
Zakupiłam fajne pół śpioszki w stópki pandziątka, body oraz śliniaczek Wszyscy Mnie Kochają ..
Mamuśka namówiła Mnie na ohydną Bigę .. Kupiłam na wadze body dwie sztuki,spodnie dresowe, na wycenie 4 sztuki bodajże jedne z metką ..
Babcia zakupiła już większy komplecik na zimę czapucha i rękawiczki ( mam nadzieję że będzie dobre ) + dodatkową czapeczkę misiaskarpetuchy ..
Wypiorę wszystko i pokażę łup
Oczekuję jeszcze na dwie paczuchy w których nie wiem co jestza tabletki
po Pierwszej Miłości położyłam się spać i przed chwilą wstałam ..
Przyszłam zobaczyć co tu naskrobałyście i pójdę chyba dalej się położyć ..
Mizzy jeśli chodzi o wizytę to była Ona bardziej skupiona na analizie wyników wszystkich, a malucha tylko podglądnęła z ciekawości ..
Troszkę się rozpisałam
oczywiscie czekam na zdjęcia, ja dziś przepieram pościeli rożek i oczyszczę łóżko jak bd się dobrze czuć
u mnie tak samo.. wyniki wyniki i wyniki.. a małej nie robił dokłądnie usg tylko na szybko klepnął żel i przytknął aby mi do podbrzusza i pyk.. zobaczyłam główkę
ciekawe czy doczekam tego 18 lutego... -
Anutka wrote:Mielusmy karmienie i kapanie i sie zgapilam
niby są te filmiki instruktażowe ale boje sie że naruszę tą kruszynę
i pieluszki idą? używasz jedynek?
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZamierzam zrobić jeszcze raz nalot na Ciuszkoland ale nie Bigę ..
Nie daleko Mnie jest o wiele tańszy i mniejszy ..
Nowe spodnie z metkami kosztowały tam 7 zł a używane z Bigi 27 zł
Bluzki z dziurami, brudne a ceny z kosmosu ..
Mizzy nie pozostało Nam nic innego jak oczekiwać na luty
Luty zapewne zleci raz dwa, same urodziny ..