Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:JESTEM~!
a więc tak nie ma rozwarcia, aby mam jakiś brzuch napięty i zwrócił mi na to uwagę czy mam tak częściej, a ja nic nie czuje -.-
więc bd cieżko odroznic, no ale najwazniejsze że szyjka sie nie otwiera
poprosilam o szybkie usg i mała już jest ułożona GŁÓWKOWO!
na morfologię nic nie mówił, odebrałam cytologię, jest super
czyli czekam do następnej wizyty do 18 lutego
Mówił że już bd donoszona.. i wtedy pogadamy o porodzie itp i zrobimy dłuższe USGmizzelka lubi tę wiadomość
-
Tylko troszkę zboczone,wszystko jest dla ludzi
A swoja drogą to ja kupiłam bryke Marcelowi u tego samego gościa co wklejałaś linka z wyborem swojego męża.
Mój to nic nie widział co zamawiam,dopiero jak kurier paczke dostarczyl,ale wszystko mu sie podobało,nie mam z nim problemu -
mam pytanie : czy można noworodkowi zastąpić oliwkę na jakiś krem, który spełnia te same właściwości ?
Była tu bratowa i coś tam było o skórze i ona mówiła, ża jej córce nawet jak była mała to ją nie smarowała oliwką bo potem była cała tłusta i miała tłuste ubranka wszystko i smarowała ją kremem zamiast oliwki .. ? -
nick nieaktualnyZboczuchy jak nic ..
Monia, wózek ohydny !!
Na samym początku mąż mi powiedział, że na gospodarczym mamy wózek ..
Wystarczy tylko przeprać i będzie świetny .. Dokładnie taki sam jak z twojego linku ..
Zabiłam Go śmiechem i powiedziałam że Ja dziecka wozić w takim czymś nie będę ..
Cały dzień jakoś z dupy mam, dziwnie się dziś czułam ..
Jak u Gin wspomniałam o zawrotach głowy, to powiedziała żebym w kieszeni nosiła cukierka kopiko ( nie lubię ) ..
Mam odstawić luteinę i glucophage ..
Badała Mnie wziernikiem później paluchami i nie wiem czy czegoś nie naruszyła Mi w środku .. Lekko rwie Mnie w prawym boku jak próbuję wstać czy siąść no i podczas chodzenia .. Niemiły jest ten ból ..
Zakupiłam fajne pół śpioszki w stópki pandziątka, body oraz śliniaczek Wszyscy Mnie Kochają ..
Mamuśka namówiła Mnie na ohydną Bigę .. Kupiłam na wadze body dwie sztuki,spodnie dresowe, na wycenie 4 sztuki bodajże jedne z metką ..
Babcia zakupiła już większy komplecik na zimę czapucha i rękawiczki ( mam nadzieję że będzie dobre ) + dodatkową czapeczkę misiaskarpetuchy ..
Wypiorę wszystko i pokażę łup
Oczekuję jeszcze na dwie paczuchy w których nie wiem co jestza tabletki
po Pierwszej Miłości położyłam się spać i przed chwilą wstałam ..
Przyszłam zobaczyć co tu naskrobałyście i pójdę chyba dalej się położyć ..
Mizzy jeśli chodzi o wizytę to była Ona bardziej skupiona na analizie wyników wszystkich, a malucha tylko podglądnęła z ciekawości ..
Troszkę się rozpisałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 21:42
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia tym akurat się nie przejmuję bo dał sobie z tym wózkiem spokój
Pokazałam Mu te wózki co mi się podobają ( jemu po pewnym czasie też się spodobały) a On ma za zadanie poczytać na ich temat który lepszy, pojechać i sprawdzić gdzieś w sklepie
ostatnio nawet oglądał w sklepie foteliki ale stwierdził że na początku i tak w komplecie będzie .. a później się jakiś lepszy zakupi ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 21:57
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:mam nadzieje, że mojego też olśni..
a jak nie to będę musiała poćwiczyć płakanie na zawołanie i rozryczeć się na środku sklepu jak małe dziecko
Pomyślisz o czymś przykrym i pójdzie samo
Ja się zrobiłam mazgaj, dziś płakałam nad zupą że T tak naskoczył na Mnie a wcześniej bym miała wyj**ane ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 22:13
-
nick nieaktualny