Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulka wrote:A jak wy liczycie termin wg ostatniej miesiaczki ?
Do daty ostatniej miesiaczki dodajecie 7 dni i odejmujecie 3 miesiace ? Mi wychodzi 16.04 dodac 7 dni to 23.01
a ja nie wiem, ja ustawilam na suwaczku ostatni dzien m-czki i tak wyszło
u gina wyszło na 14go...
kazde kolejne usg po wielkości Małego podobno na 6-8.02..wiec ja już sama nie wiem -
Wróciłam ze spacerku, ale się zmachałam
Obiadek już się robi - od Ciebie Rudasku ściągnęłam - kaszanka będzie
A na jutro mam już taką zachciankę, że na samą myśl ślinka mi leci
Szczawiową zrobią oooo!
Ja terminu porodu tez nie liczę - wyszło mi wg belly i ginki na 15 lipca i tego się trzymam. Wg ostatniej miesiączki chyba też tak jest bo miałam 8 października ostatnią więc jak nic 15 lipca wychodziOby wyszło w terminie bo u mnie w rodzinie to lubią dzieciaki się przenosić
Wy Dziewczynki już na mecie prawie jesteście
Aga jak ja nie miałam zaliczenia to latałam za wykładowcą i jakoś zawsze wychodziłoCzy koło pisałam, czy jakąś pracę - dało się dogadać
-
Madzia, tak jak piszesz.... Tak licza ginowie...
Do daty ostatniej miesiaczki dodac 7 dni i odjac 3 miesiace. To jest taka regula. Raczej najpewniejsza no i potem usg, ale to wiadomo, roznie pokazuje... A pozniej im szybciej dziecko przybiera na wadze i rosnie to terminy sie przesuwaja...
Juz tydzien goni mnie na kloca... (sory za wyrazenie)
Wszystko ucisniete.... Masakra !
wiedzialam,ze tak bedzie.. Najpierw sie chcialo w ciaze zajsc a teraz sie narzeka(norma
)
Kota od paru dni za mna chodzi i mnie pilnuje.... Czyzby cos czula??Madziulka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Wrzucam obiecane ubranka dla Juniorka
Kombinezon kot za który mi się oberwało od męża"Mało kotów w domu masz?"
I skarpecioszki
Boberek:
Ubranko dla przystojniaka:
I specjalnie dla was widok z najwyższego pokoju w moim domu - jedynego z którego widać morze:
Po lewej stronie jest taki wysoki wieżowiec Sea Towers - on stoi przy brzegu morza. Gdyby nie chmury było by widac nawet stateczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 13:10
przedszkolanka:), Groszek, XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Piekne widoki Livia, a jakie ubranka slodkie
Aga, moze inne zaliczenie jakies bedzie, w innej formie...
Zrobilam dzis serowa zupke z grzaneczkami zlocistymistarczy na obiad
A na takie drugie danie/podwieczorek bedzie ryz na mleku z jablkiem gotowanym -
XxMoniaXx wrote:jejjjj morze... kocham ... ja nie muszę za żadną granicę jeżdzić wystarczy mi nasze polskie ukochane morze
o dziwo ! zawsze mamy dzięki Bogu pogodę
Moze jutro się w końcu zmobilizuję i skocze na bulwar to porobię wam zdjęcia wodymizzelka lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Moze jutro się w końcu zmobilizuję i skocze na bulwar to porobię wam zdjęcia wody
ale z drugiej strony jakbym mieszakła na codzień nad morzem to nic by mi sie nie chciało iwkurzało by mnie to, że jest masa turystów wszędzie, w sklepach , na mieście ..