Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulka wrote:Kciuki będą potrzebne,dziękuje
Nię będe miała dostępu do internetu więc pewnie się odezwe jak mnie wypuszczą do domu,a żeby napisać smska to też nie mam nr tel do nikogo
Madziulka ja Ci mogę podać numer do siebie na priv to dam znać Dziewczyną tutaj co u CiebieMadziulka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Wszystkim!!! odcięli mnie od neta przez weekend więc zaglądam do Was dopiero dzisiaj
Groszku gratuluję serdecznie!!! Madziulka trzymam kciuki!!!
Monia wszystkiego naj!!!!
Ja mam dzisiaj połówkowecieszę się ale i stresa trochę mam! trzymajcie kciuki!
XxMoniaXx, Madziulka lubią tę wiadomość
-
Wykresem nie ma co się sugerować bo melena mierzyła temperaturę raz o 18:30 raz rano
A z tą betą co rośnie to podejrzewam, że chodziło jej o test a nie o betę bo dwa dni temu ma negatywny zaznaczony.
Złota tak zachowują się dziewczyny na starcie starańNiektórym się faktycznie udaje a niektóre zaliczają bolesny upadek. Może akurat melena należy do tych szczęściar
-
melenaxoxox wrote:wynim 50ml- 10 dni od owulki. babka w laboratorium powiedziala ze to pozytyw, ale powinnam powtorzyc jeszcze za kilka dni i jesli urosnie, to mam sie wtedy cieszyc.
W takim razie powtórz po 48 godzinach i wtedy będziesz miała pewność.
-
Dlatego piszę, ze nie chcę jej podcinać skrzydeł, po prostu trzeba na chłodno, rozczarowania są bardzo bolesne.
Jeśli beta urośnie - super!
Edit; poza tym zazdroszczę laboratorium. Dziś powtórzyłaś badania i od razu wynik. U mnie na popołudnie nie zawsze zrobią. Fajnie masz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 09:12
-
Dzień dobry
Livia trzymam kciuki za zaliczenie,bo wiem jaki to 'ból'
Złota a bierzesz teraz CLO czy donga tylko?
Monia spełnienia marzeń,poznania płci niedługo i żeby teściowa tak nie wkurzała:p
Melene czekaj do powtòrki bety czy będzie przyrost..
Simon powodzenia na wizycie!
Madzia trzymy kciuki!! Ja też nr.mogę na priv podać i spokojnie tu przekazać dobre wieści
A mi się śniło że miałam rodzić a tu jakieś mohery przyszły oglądać i musiałam wszystkich wyganiać :oo i nasza mała leżała pòźniej w łòżeczku :p
Już mi podświadomość wariuje :o
Groszku a Ty mi coraz większe chęci robisz bym już rodziła :p oby tak pozytywnie Ci zostało już
Miłego dnia kobietki