Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga nic nie mów o dziwnych snach bo mój dzisiejszy to powalił mnie na łopatki - zboczony i nienormalny zarazem
W życiu nikomu nie powiem co mi się śniło bo w wariatkowie wyląduję!
Do Madziulki już mam numer więc jakby Marcelek postanowił wyjść to będziemy wiedziećNawet w szkole na egzaminie zamelduję
A właśnie Aga, nie uważasz, że skoro masz adres do mnie to i numer telefonu mogłabyś dać?
Złota wiem o co Ci chodziło ale żadna nie zrozumie jaki to ból jest póki sama tego rozczarowania nie doświadczyZłota, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Dziękuje Wam wszystkim za życzenia , jesteście kochane
udanych wizyt, porodów tym co rodzą
a ja ku mojemu zdziwieniu wczoraj przed 1 w nocy poczułam mega mdłości , mega spadek sił w 1 sekunde że sie nie mogłam zwlec z łóżka do łazienki, dreszcze i .... zaliczyłam podwójny kontkat z porcelanąteraz mi już ok
ale co to był za wybryk natury to nie mam pojęcia
miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 09:19
-
simon86 wrote:Ja na początku też robiłam testy parę dni po owulce! a w szczęśliwym cyklu zrobiłam dopiero tydzień po spóźnionej @
nie chciałam znowu się rozczarować! bety nie robiłam w ogóle!
Ja nie robiłam testu wcale w szczęsliwym cyklu - bałam sięAle w końcu objawy nie dawały mi już spokoju i wysłałam męża po pamiętny "test ciążowy z wygraną". Leżał w domu i leżał i po dwóch dniach w końcu stwierdziłam wóz albo przewóz... Siknęłam z sercem w gardle i bum
Takie piękne plany powiedzenia mężowi o ciąży poszły się rypać - wparowałam do sypialni, zapaliłam światło, obudziłam go i mówię "chyba jestem w ciąży"
A on zaspany taki! Przytulił mnie, pocałował i wiecie co powiedział? "To po to tylko mnie budzisz?"
simon86, XxMoniaXx, przedszkolanka:), Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
My już imiona wybieraliśmy zanim w ciąży byłam i dla dziewczynki ciągle jest niezmiennie Alicja ale z chłopcem to ciężka sprawa... ostatnio stanęło na Aleksandrze ale jak będzie to się okaże
Majka przez cała ciążę miała być Natalią i tuż przed porodem zmiana na Maję
-
melenaxoxox wrote:oo Maja to sliczne imie
Moja starsza córka - bardzo niezadowolona ze swojego imienia
Złota, Ty z moim mężem byś się dogadała co do imion dla chłopców
Ja chciałam Natalię ale jej ojciec się uparł a ja obolała przez skurcze, prawię prę to odpuściłam i mam Majuchę
-
livia30 wrote:Moja starsza córka - bardzo niezadowolona ze swojego imienia
Złota, Ty z moim mężem byś się dogadała co do imion dla chłopców
Ja chciałam Natalię ale jej ojciec się uparł a ja obolała przez skurcze, prawię prę to odpuściłam i mam Majuchę
Livia, bo ja tradycjonalistka jestem.
ostatnio mój Tata się ze mnie śmiał, że jestem konserwatywna do bólu. Może i jestem;) A to tylko dlatego, że powiedziałam iż uważam, że sufrażystki nie działały do końca w interesie kobiet, tylko im się z nudów w głowach poprzewracało.
Swojego imienia też nie lubię, więc Twoją Maję rozumiem.livia30 lubi tę wiadomość
-
Livia zaraz do Ciebie napiszę
Madzia czekamy na wieści!
my wybraliśmy Pola, z chłopczykiem mieliśmy problem, myśleliśmy o Pawle lub Rafale
Ja Elżbietę i Natalię mam u sąsiadów, to nie muszę mówić nic więcej
ogólnie po pracy z dziećmi tak naprawdę mało imion mi się podoba, każde mi się z czymś kojarze, dlatego mamy Pole, bo nie znam ani jednej
Monia a maluszek dał znać w urodzinki,że wszystko jest dobrzelivia30, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Resztę dnia spędziłam z lodem ( zimnym okładem ) na czole ..
Gdy zasypiałam, odstawiłam ciepły ręcznik na szafkę ..
Monia, Wszystkiego Co Najlepsze ..
Dużo Zdrówka, Miłości, Spełnienia Marzeń ..
Madzia, czekamy na wieści
Melena, jeśli beta zacznie rosnąć to pogratuluję wtedy ..
Złota, jak pojawię się w diagnostyce o 8 rano to wyniki mam już przed 11 na necie ..
PS: Ja swojego imienia też nie lubię ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:31
XxMoniaXx lubi tę wiadomość