Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Livia najlepiej zwalić na teściową
Marta ja też fast foody lubię
Anutka spokojnie, zrzucisz raz dwa, dopiero urodziłaś
a ja miałam akcje w auchanrobimy zakupy, mała w kanał się pchała czy co, bo aż bolało i nagle buch, cieknie mi coś
i lecę do łazienki, ale to był tylko śluz
a teraz mam nieregularne skurcze...pora na spacerek iśćkasiarat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Ja dziś prawie cały dzień przespałam, taka nie do życia jestem ..
Głowa również Mnie bolała to wypiłam mocniejszą kawkę i zrobiłam sobie kąpiel ..
Dziś pierwszy raz nie wzięłam luteiny, zobaczymy jak się sprawa potoczy ..
Przedszkolanko czyżbyś się powoli szykowała?
Livka, bo Twoja Teściowa to same ZŁO
u Mnie te warsztaty najbliżej są 60 km ode Mnie .. -
nick nieaktualny
-
u mnie też daleko te warsztaty,ale już chyba dla mnie za późno
Lena przez pogodę tez senna jesteś, taka beznadziejna aura jest...
dziewczyny no do porodu czuję że organizm się szykuje, bo i krzyże bolą i "zakwasy"mam, śluz się leje, mała tak nisko że aż dziwne uczucie gdzie tam grzebie, no i te skurcze częste dość,bóle brzucha ale nie schizuję , niech się rozkręca spokojnie, mój czas nadejdziejeszcze pierogi chcę zrobić w tygodniu haha
ale też nie mam zamiaru leżeć, codziennie spacerki będą, obiadki i jeszcze ogarnąć muszę u małej na błysk
Lena87, Anutka, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heja
Bycie mama jest suuuper
Normalnie latam niczym ptak.
Naciecie teraz troszke boli, bo jest scisniete szwami, ale sa p/bolowe.
Wszystko do przezycia. Inaczej byloby bardzo ciezko bez naciecia... Uhhhh..
Porod silami natury polecam
Jutro juz mozemy wychodzic do domu jak bedzie ok
Karmienie piersia jest super, naprawde nawiazuje sie wiez matka-dziecko...karmienie piersia jest wg mnie sexy..mozecie mnie zlinczowac :p
Jestem na TAKchoc blagalam o c.c. haha, bylo za pozno, glowa na wyjsciu
nawet moj malz nie zemdlal i drugi raz by byl... Powiedzial, ze go to nie brzydzilo...a wiecie jakie akcje u meza byly z pobieraniem krwi i dentysta:-P wczoraj stanal na wysokosci zadania...
Mozecie sie smiac, ale Gabrys czekal na zime... I od wczoraj snieg sypie... Czyzby to jakis znak?usmiecham sie pod wasem, ktorego nie mam :-p
To jaka kolejnosc teraz? Madziulka, Rudasek, Przedszkolanka....?
Teraz ja trzymam kciuki, jak Wy za mniedacie rade, juz zapomnialam o bolu...naprawde...
Dobranoc kobietki :-*livia30, Bluberry, Sury, przedszkolanka:), XxMoniaXx, Madziulka, Lena87, mizzelka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Livia najlepiej zwalić na teściową
Marta ja też fast foody lubię
Anutka spokojnie, zrzucisz raz dwa, dopiero urodziłaś
a ja miałam akcje w auchanrobimy zakupy, mała w kanał się pchała czy co, bo aż bolało i nagle buch, cieknie mi coś
i lecę do łazienki, ale to był tylko śluz
a teraz mam nieregularne skurcze...pora na spacerek iść -
no i szykowania 3 dni a kilka godzin i po imprezie
ufffff odetchnęłam z ulgą
teraz kąpanko , i nyny... wszystko byłoby pięknie ale w kolejny rok mojego życia wkroczę w wymarzonym stanie ale z ohydnym bólem gardłaznów ......
(
(((((((((((
koszmarznów to samo .. no tak miałam aż tydzień przerwyyyyy
dobranoc -
nick nieaktualny
-
Mona wszystkiego najlepszego
I poza tym tym życzę Ci poznania płci na najbliższym usg bo wiem, że o tym marzysz
A ja mam dzisiaj zaliczenie w szkole! Wczoraj od 19 do 23 siedziałam i próbowałam zdjęcia na serwer szkoły wgrać ale chyba nie byłam jedyna i im serwer wymiękał więc tak się bujałam z tym kilka godzin, że prawie płakałam ale w końcu się udałoTrzymajcie kciuki dzisiaj od 17 do 21 - przydałoby się zaliczyć
Ale jestem obolała dzisiajJakby mnie ktoś skopał w nocy... A od kilku dni wstaje na siusiu tylko raz w nocy, boję się cieszyć
XxMoniaXx lubi tę wiadomość