Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka a moja teściowa zaskoczona pytaniem bo nie wie co to czop :p a rodziła 3 razy :o
Livia powodzenia z teściową...nie daj się! Jest gościem a nie sprzątaczką czy perfekcyjną od białej rękawiczki !
Ja zaraz też wstaję i leniuchuje a pòźniej zakupy i długi spacer:dAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane!
dzisiaj wolniejszy dzień, odpoczywamy od remontu a od jutra dalejpadam na pyszczek
u nas naprószyło troszkę śniegu, ładniemężuś na obiad robi spaghetti mniam
Grosiu jak wrażenia po pierwszej dobie jako mamusia?
miłego dnia dziewczyny! -
Hej
Groszku dzielna jesteś
spoko, jak dla mnie możesz opisywaćwolę wiedzieć co mnie czeka
dziś impreza moja urodzinowa z jednodniowym wyprzedzeniemostatnie przygotowania trwają , maz myje podłogi.
Powiedziałam mu wczoraj co mi powiedziałyście na temat jego wyboru wózka
zamilkłmam nadzieje, że przemyśli
miłego dniaLena87 lubi tę wiadomość
-
Ufff teściowa już pojechała. Nie było najgorzej
Zadzwoniła dzwonkiem zamiast wejść sama (ma klucze), nic nie sprzątała, przyniosła mega słodki makowiec - ledwo jeden kawałek wcisnęłam brrr jak można takie ciasta słodkie robić? Ale to kupny to zawsze takie są
Wypiłyśmy kawę, chwilę pogadałyśmy i pojechała. Optymistyczne jest, że teraz pewnie zobaczymy się dopiero jak R. wróci czyli pod koniec lutego
Wymigałam się, że mam dużo zajęć i w ogóle
Ale jak coś będzie potrzebować ma dzwonić do mnie
Tylko po raz kolejny mi przypomniała "pilnuj wagi, żebyś mi nie przytyła więcej niż 10kg". Że co?Te teściowe no
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 12:41
-
nick nieaktualnyKażdy organizm ma inaczej. Ale faktycznie powiedzenie że "teraz jesz za dwoje" wcale się nie sprawdza. Dziecko zabiera tyle ile potrzebuje i zawsze ma pierwszeństwo. Taki mądry ten organizm
ja przytyłam 12 i nie było tragedii. Moje maleństwo było spore jak się urodziło, co tez ma znaczenie. Teściowa jak teściowa musi dodać swoje
-
Właśnie coś mi się tu nie klei bo przynosi i karmi mnie mega słodkimi ciastami a z drugiej strony to nie każe za dużo przytyć
Niby martwi się o moją talię - jaaaaasne
Powiedziałam jej, że z Majką przytyłam 30kg i pół roku po porodzie nie było po tym śladu więc jak się zapędzę to podołam później
I zapowiedziałam jej już, że nie chcę nikogo w szpitalu widzieć poza mężem (na wszelki wypadek). Nie uwierzycie - przyznała mi rację!!!Powiedziała, że przecież sa telefony, można zdjęcie zrobić a dzidziusia można zobaczyć kilka dni później. Zaskoczyła mnie tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 13:00
Lena87, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
u mnie tak samo Livia było
oby tylko szwagier zrozumiał..
30kg,ale Ty jesteś wyższa i masz inną budowę a ja mam 150cm. w kapeluszu i jakbym ja przytyła 30kg. to bym się toczyła, organizm sam wie co robi
jejuu ale mnie kłuje szyjka i lędźwia;/ -
Madziulka wrote:Dzień Dobry
Aga gratuluje zaliczenia semestru
Jakis dzisiaj dzień do dupy,tylko spie i muli mnie masakrycznie.Łapie już stresa z powodu jutrzejszego szpitala.
Miłej niedzieli Zycze
odpoczywaj, bo już niedługo skończy się laba
i dziękuję -
Pod koniec ciąży ważyłam 86kg przy wzroście 165cm
Jak wieloryb
Ale po pół roku 54kg na wadze wiec mniej niż przed ciążą
Nie się co spinać, jak przytyję to przytyję, wielkie mi co. Byle nie ważyć więcej niż mój mążprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Czaję się już od jakiegoś czasu na ten zestaw i chyba w końcu go zakupię:
http://allegro.pl/avent-zestaw-startowy-natural-laktator-butelki-x5-i5012975425.html
Pamiętam jak Majkę karmiłam piersią i bez laktatora ani rusz. Młoda spała a mi cycki eksplodowały i musiałam odciągać. Tak czy siak - przyda się
-
fajny zestaw, na pewno też się przyda
ja z laktatorem czekam, bo nawet siary nie mam i nie wiadomo czy w ogóle mleko będzie w tych moich rodzynkach...
a co do jedzenia i kilogramów, to mąż właśnie wrócił z kościoła i oznajmił,że póki jeszcze mogę jeść w miare normalnie a nie wiadomo ile tak jeszcze będzie to jedziemy na wyżerkę do makamm Big mak, frytki i duuuże lody
Sury, livia30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny