Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMizzelka ja wczoraj w ME też oglądałam/szukałam żelazka bo się stary popsuł i też nie wiem czym się pokierować, mąż twierdzi że po co mi przywiezie mi takie stare babcine według niego najlepsze i nie do zdarcia
on uważa że te wszystkie nowe to dobre i sprawne są w okresie gwarancji a później się psują ;/
-
nick nieaktualnyMizzy, wszystkie !@#@#$$%#$ świata lecą ..
Przy tym spotkanku Waszym, dosrała bym każdemu z osobna tak żeby się zesrali i obrazili na cały świat ..
A przy wyjściu z pokoju dopowiedziała, że jestem dumna z tego że urodzę córkę i jeżeli Wam coś nie pasuje, to nie życzysz sobie żadnych fałszywych ciekawskich ryji po urodzeniu .Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 13:12
Rudasek, mizzelka, XxMoniaXx, Złota lubią tę wiadomość
-
Lena na prezydenta
Mizzi na zelazkach sie nie znam, ja mam tefala odkad pamietam i jeszcze prasuje, wiec sie tym nie interesuje
kurna, ale Młody sie pcha...jezusicku
co u Was dziś na obiadki
chwalić sie tu ?
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Blue własnie ja zawsze od teściowej pożyczałam a teraz wolę mieć swoje.
wszystkie są parowe.. ale różnią się tylko mocą i strumieniem pary i siłą
i widze ze są szmery bajery typu automatyczny wyłącznik itp.. \
ale to nic nie daje mi do myślenia nadal.. na co tak naprawdę zwrócić uwagę. -
nick nieaktualny
-
Lena dosadnie, tak jak lubie
bez kitu, ale wtedy to mnie zatkało konkretnie.
niech się wypcha swoimi wnukami.. a mojej nawet niech nie dotyka.
Rudasku mi mała też stawia namioty i to porządne
a u mnie na obiadek pyzycoś na szybko ale zjem i nie schodzę na dół, pieprzę jej obiad.
a pro po kiedyś pisałyście o paście jajecznej i tak chodzi za mną że chyba ją dziś też zrobie..Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:U każdego odkryła bym czułe miejsce i dojebała do pieca, tak aby zrobiło IM się przykro ..
Kutafony myślą że wszystkie rozumy pozjadali ..
Ciśnienie mi się podniosło!!
nie byłam świadoma że istnieje takie społeczeństwo do tej pory jednak się myliłam
kochana bo będę cię mieć na sumieniu że cię głowa rozboli od ciśnienia
lać na nich ciepłym moczemnie jestem sama, mam was
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Lenka mi też sie podniosło jak widzę taką "kochaną mamusie" i to ona ma być babcią ? a niech idzie w cholere ..... niech jeszcze spróbuje do Ciebie wejść i małego wielce a guguguguggugugugu
wrrrrr no ale to zaś dobroczynny mąż wpuści ją ...
Mizzy 6 lat różnicy to powiniem być wyjątkowo dojrzały i gotowy do ojcowstwa.mizzelka lubi tę wiadomość
-
no ja właśnie się zastanawiam czy dać 200zł czy stówę i będzie dobrze -.-
bo jak patrze to normalnie za dużo to one się między sobą nie różnią
albo polecę na instynkt i co mi wpadnie w ręce w mieście to kupię
aby tylko nie pożyczać od Pani wymagalskiej -
nick nieaktualnyMam problem dziewczyny, proszę o radę co byście zrobiły na moim miejscu..
Byłam dziś u stomatologa, niestety ciąża na moje zęby nie działa zbyt łaskawie (źle nie jest ale muszę kontrolować) zresztą są też skutki po przebytej chorobie z lat młodości, ale to mało istotne.
Problem mam taki że zmieniłam ostatnio lekarza i on stwierdził że wg niego dolna siódemka jest do usunięcia i bez sensu była grzebana i klejona przez poprzedniego stomatologa, tylko on usunie dopiero po ciąży bo szkoda drażnić jak ząb jest martwy nie boli nie dokucza.
Dzwoniłam do mojej gin i jej opisałam sprawę ona twierdzi żeby usuwać bo właśnie ten ząb prawdopodobnie jest główną przyczyną moich marnych wyników leukocytów (WBC) norma jest do 10 a ja mam na dzień dzisiejszy 18, oraz CRP jest do 5 a ja mam 10!
i tak jeden mówi tak drugi tak.. a ja się boję wyrywać bo raz że znieczulenie a dwa w III trymestrze raczej się już nie powinno robić takich zabiegów
Co radzicie? Jak byscie zrobiły same?Rudasek lubi tę wiadomość