Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
melenaxoxox wrote:ej kobietki czy zmiana koloru sutków i wrażliwość, są dobrym objawem?
zaraz tak sie nie zmieniaja
ja bym na objawy nie patrzyła bo serio ciężko odróżnić stan błogosławiony od stanu przed @
dopiero z czasem coś przychodzi.. raz miałam metalowy posmak w buzi pamiętam.. ale gdzieś dopiero w 6 tyg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
najpiękniejszy prezent urodzinowy to poczuć ruchy dziecka - swojego dziecka
jeszcze w zeszłym roku jakby mi to ktoś powiedział to bym nie uwierzyła... pamiętam , jak rok temu wszyscy życzyli nam maleństwa a ja miałam łzy w oczach i sztuczny uśmiech bo wiedziałam, że naturalnie to to nie będzie możliwe...
Boże dziękujęmelenaxoxox, mizzelka, Bluberry, przedszkolanka:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
Bluberry wrote:jak dostałam wyniki CRP i pytałam położnej czy mam się tym martwić powiedziała że nie w środę sprawdzę, ale że ja panikara byle gównem sie przejmuję i martwię
a jakby był mocno wysoki poziom to dopiero pewnie kazalaby sie martwić, ale warto to kontrolowaćja tez mam kilka ząbkow do podleczenia, ale to juz po porodzie.. chyba przy karmieniu nie powinno być problemów ze znieczuleniem itp
Bluberry lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:no ale codziennie go czuję.
No macie rację mi zaczęły zmieniać kolor w 4 m-cu .
ja to kilka dni nawet nie czułam i aby czekałam jak da znać
nie wiem co mi sie obiło o uszy, czy pielęgniarka przy pobieraniu krwi jaja sobie ze mnie robiła.. bo mówiła że nie ma co patrzec na datę porodu, nie ma to jak poczuć 1 kopniak i wtedy dodać 20 tyg.. to u mnie wychodziłoby że urodzę w 36 tyg wedlug starego terminu a wedlug nowego w 38 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ej dziewczyny teraz pije jedna kawe dziennie a jak to jest jak się karmi ?
w sumie wydaje mi się że się nie powinno pić kawy, chociaż koleżanka moja piła słabą, ale ja bym osobiście przy karmieniu nie piła, w ciąży też piję zbożową ze 4 razy mi się zdarzyło wypić rozpuszczalną słaba z mlekiem jak już strasznie mi się chciało takiej kawy