Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluberry, ja bym skonsultowała zęba z innym stomatologiem. Poza tym moja dentystka twierdzi, ze największa zbrodnia to nieleczenie zębów w ciąży. Są teraz bezpieczne znieczulenia i zwykłe wyrwanie (nie mówię o chirurgicznym wycięciu zęba), nie powinno zaszkodzić.
melena, mi sutki zawsze zmieniają kolor przed okresem. Ciemnieją. To kwestia ziany poziomu hormonów.
Nie dopatruj się objawów. Jak jesteś w ciąży, to @ nie przyjdzie. A jak nie jesteś, to lżej się znosi @, gdy się człowiek nie nastawi na dziecko.
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlubery, znowu moja gin powiedziała abyśmy nie popadały ze skrajności w skrajność ..
Jeśli chodzi o kawę, krople do nosa itd ..
Mamy wszystko stosować tak jak przed ciążą tylko w mniejszych ilościach ..
Logiczne, że są rzeczy zakazane które nie sprzyjają ciąży ..Bluberry lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:oo to i tak dobrze
ja to kilka dni nawet nie czułam i aby czekałam jak da znać
nie wiem co mi sie obiło o uszy, czy pielęgniarka przy pobieraniu krwi jaja sobie ze mnie robiła.. bo mówiła że nie ma co patrzec na datę porodu, nie ma to jak poczuć 1 kopniak i wtedy dodać 20 tyg.. to u mnie wychodziłoby że urodzę w 36 tyg wedlug starego terminu a wedlug nowego w 38
To ja zostanę majówką a nie czerwcówką
Aaa to w takim razie coraz bliżejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 13:53
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
A co do żelazek:
Wazne żeby było ciężkie i miało dużo mocy 2200 najlepiej. Kupiłam takie mamie - raz przeciągasz i wyprasowane. Zachwycona jest. Firma De Longhi. I kosztowało coś około 130 zł.
Ja mam niby moc 2000 ale lekkie i się muszę namachać.
Bluberry, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota właśnie miało by być usuwanie przez chirurga nie przez tego lekarza
pojadę w czwartek do rodziców u nich prywatnie przyjmuje chirurg poproszę o konsultacje bo przez to spać nie będę mogła przez tydzień.. ciąża mimo wszystko przebiega prawidłowo po za tym nic sie nie dzieje i tylko ten nieszczęsny ząb pozostał -
nick nieaktualny
-
Złota wrote:A co do żelazek:
Wazne żeby było ciężkie i miało dużo mocy 2200 najlepiej. Kupiłam takie mamie - raz przeciągasz i wyprasowane. Zachwycona jest. Firma De Longhi. I kosztowało coś około 130 zł.
Ja mam niby moc 2000 ale lekkie i się muszę namachać.bo mała tych ubranek to ma hoohohoho
dla siebie to tak rzadziej prasowałam, koszule albo jakieś dzikie materiały..
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Bluberry wrote:to zapraszamy do nas na majowe
Was tam tyle i wątek tak pędzi, że się obawiam tłumu na porodówkach
Bo czerwcówki jakieś takie mało liczneA potem lipcówek też pełno
Ja to bym chciała takie żelazko co można nim prasować wiszące na wieszaku koszule, z taką mega mocą pary, ale to chyba strasznie drogie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:01
Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Bluberry wrote:Złota właśnie miało by być usuwanie przez chirurga nie przez tego lekarza
pojadę w czwartek do rodziców u nich prywatnie przyjmuje chirurg poproszę o konsultacje bo przez to spać nie będę mogła przez tydzień.. ciąża mimo wszystko przebiega prawidłowo po za tym nic sie nie dzieje i tylko ten nieszczęsny ząb pozostał
Bo chirurgicznie to mi coś dentystka tłumaczyła, ze za duży może być upływ krwi, za długo znieczulenie itp. Skonsultuj. Jeśli ząb ni boli, ja bym go nie ruszała a sprawdziła co jeszcze ewentualnie może podnosić Ci te wyniki.
Bluberry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ. wrote:Was tam tyle i wątek tak pędzi, że się obawiam tłumu na porodówkach
to nie u nas to u kwietniówek tamte to dopiero trzaskają strony z postamia u nas bez kłótni na luzie spokojnie
wątki też nie są strasznie długi sporadycznie zdarza się 10str na dzień u kwietniówek to 50 dziennie to norma :p
Z. lubi tę wiadomość
-
Z. wrote:Was tam tyle i wątek tak pędzi, że się obawiam tłumu na porodówkach
Ja to bym chciała takie żelazko co można nim prasować wiszące na wieszaku koszule, z taką mega mocą pary, ale to chyba strasznie drogie...a jeszcze dalej przeglądam
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny