Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Mizzy nie mam pojęcia kiedy miała by być @ ..
Bo jechałam na luteinie, 3 dni temu ją odstawiłam ..
Więc organizm zapewne musi się lekko przestawić ..
Bo właśnie coś słyszałam o tym że jak termin małpy przychodzi to się odzywa w ciąży... -
XxMoniaXx wrote:Mizzy jeszcze miesiąc i będziesz tulić maluszka
umiesz w to uwierzyć ?
w ogóle ciężko było mi przyjąć informacje że jestem w ciąży a co dopiero że córka za chwilę będzie przy mnienie mogę się doczekać
a co dopiero siostra i mama moja
wściekna się
na jej punkcie
-
nick nieaktualny
-
Moj telefon w klopie kiedys wyladowal
Dobrze ze dwojeczki wtedy nie robilam
Leze juz w lozeczku a przed zaluczylam jeszcze rozwolnienie, masakra ale lzej mi jakby... Co do tej miesiaczki to musze sobie policzyc bo moze faktycznie to to
No i ja Duphaston jeszcze biore, do 17 tygodnia mualam a w piatek wizyta wiec do niej. Wszystko dobrze bedzie, nie ma innej opcji! Lenka, zibaczysz - my jeszcze eazem urodzimy, tego samego dnia
mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Livia będzie ptaszek
Lena będziecie razem stęjać
to i ja położę swoje zwłoki
odpoczywajciefochacz widzę że jest zainteresowany co tak stukam w tel
ale kładę się bo. w nocy się nie wyspałam jak zwykle i rano dziadek tak rozpuścił radio że całe wiadomości wysłuchałam.a głuchy jest... uuhlivia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLivia wszystko jest możliwe
W końcu dużej rozbieżności między Nami nie ma
Mi się jeszcze nie zdarzyło nic utopić..
Powiem Wam z tej całej serii Dream to chyba ten olejek jest najlepszy, bo nawet płyn do kąpieli jest beznadziejnylivia30 lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry
PIERWSZA!!!
Ja już po badaniach i wcinam śniadanko. Wyniki po 14 jak zwykle, mam nadzieję, że będą piękneNie cierpię chodzić z moczem do badania, to "zbieranie" go w nocy kiedyś mnie zabije. Tak jak ostatnio wstawałam w nocy tylko raz na siusiu tak dzisiaj do północy 2 razy brrr i o 3 się obudziłam i już mi się znowu chciało ale trzymałam, wierciłam się i męczyłam ale jakoś wyszło utrzymać do 7 rano
Mało orgazmu nie dostałam jak sikałam rano
Brzuszek już dzisiaj nie boli ufff ulżyło mi
WSTAWAĆ ŚPIOCHY!
-
Dzień dobry
Livia o 3 spokojnie mogłaś zrobić,czytałam że 3h wystarczą od ostatniego
Ja za to jak w zegarku idealnie o 12,1,2,3,5 siusiu ale po dwòch razach tak brzuch @ bolał że aż myślałam że się popłacze :oo
I w ogòle śniło mi się,że pisałam Wam że mi wody odeszły ale to tylko piękny sen :p
U nas dzisiaj słoneczko,idę na spacer a co!;p
O i właśnie,macie może jakieś przepisy na zapiekanki ? Mam brokuły,ziemniaki,pieczarki,warzywa jakieś...?
Miłego dnia! -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Mnie brzuch jeszcze ciągnie, troszkę Mniej tak jak bym zakwasy miała ..
Nie wiem czy jest sens dzwonić aby zapisać się na wizytę , tym bardziej że będę się musiała kogoś prosić o zawiezienie ..
Złota, może w końcu organizm sam się przestawia na dobre tory ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 08:58
-
Złota stawiam na owulkę jak nic
zobaczymy jak jutro tempka pokaże
może dong niepozorny po cichu sobie działa
Lena hmm no z tym dzwonieniem to sama określić musisz jak czujesz...leż dzisiaj jeszcze mimo wszystko
3 lutòwki w nocy rodzić pojechały :oZłota lubi tę wiadomość