Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Lenka, może się macica rozciąga, stąd ten ból u Ciebie? Na wszelki wypadek podjechałabym do lekarza, jeśli ból się nasili. Dużo leż, odpoczywaj i się nie stresuj.
BTW, Twój Małżonek strajkuje dziś?
Mój organizm jest dla mnie niezbadany...
Tak Kochana, strajkuje ..
Mieli pracować 8h i po pracy strajkować ale plany im się zmieniły ..
Na prawdę wcale się nie dziwię ..
Złota Mój organizm wcale nie był łaskawszy
Przedszkolanko, Wasza Godzina 0 jest bliżej niż dalej
Kasiarat, korzystaj z tego dobrego samopoczucia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 09:14
-
Złota mòj organizm ma to samo,jakby to F.Kiepski powiedział "takie rzeczy nie śniły się nawet fizjologom" :p
Oo Lena i widzisz! I na ktòrą wizyta?
Co do męża to widziałam właśnie na fb...ah ten nasz kraj...
Moja godzina się zbliża,ale już nie mam przekonania że urodzę przed wizytą :p
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGdyby nie to, że jestem w ciąży to by w ogóle Mnie na dziś nie zapisały ..
Zaczyna przyjmować od 12, gdybym miała auto to bym pojechała już o 11:30 żeby być na początku, ale jadę z sąsiadem to o 12 pojadę ..
Więc troszkę poczeka na Mnie, mam nadzieję że nie długo .. -
Hippa spróbujLena87 wrote:Livia wszystko jest możliwe

W końcu dużej rozbieżności między Nami nie ma
Mi się jeszcze nie zdarzyło nic utopić
..
Powiem Wam z tej całej serii Dream to chyba ten olejek jest najlepszy, bo nawet płyn do kąpieli jest beznadziejny
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Bo w radio słyszałam, że JSW strajkuje i pomyślałam o Tobie.
Kochana, tylko JSW to nie jedna Kopalnia tylko Kilka
ale na każdej strajkują niestety ..
Dla siebie mają pieniądze, przyznają sobie ogromne nagrody
zresztą tak jak w rządzie ...
A dla pracowników nie mają
-
ja aby raz w nocy wstalam i potem ranolivia30 wrote:Dzień Dobry
PIERWSZA!!! 
Ja już po badaniach i wcinam śniadanko. Wyniki po 14 jak zwykle, mam nadzieję, że będą piękne
Nie cierpię chodzić z moczem do badania, to "zbieranie" go w nocy kiedyś mnie zabije. Tak jak ostatnio wstawałam w nocy tylko raz na siusiu tak dzisiaj do północy 2 razy brrr i o 3 się obudziłam i już mi się znowu chciało ale trzymałam, wierciłam się i męczyłam ale jakoś wyszło utrzymać do 7 rano
Mało orgazmu nie dostałam jak sikałam rano 
Brzuszek już dzisiaj nie boli ufff ulżyło mi
WSTAWAĆ ŚPIOCHY!
za to wieczorem dwa razy 
daj znac jak wyniki:D ja nie spie od 7, tradycyjnie dziadek rozjebutal radio na caly regulator
-
nick nieaktualny
-
http://wkuchennymoknie.blox.pl/strony/zapiekanki-obiadowe.htmlprzedszkolanka:) wrote:Dzień dobry

Livia o 3 spokojnie mogłaś zrobić,czytałam że 3h wystarczą od ostatniego
Ja za to jak w zegarku idealnie o 12,1,2,3,5 siusiu ale po dwòch razach tak brzuch @ bolał że aż myślałam że się popłacze :oo
I w ogòle śniło mi się,że pisałam Wam że mi wody odeszły ale to tylko piękny sen :p
U nas dzisiaj słoneczko,idę na spacer a co!;p
O i właśnie,macie może jakieś przepisy na zapiekanki ? Mam brokuły,ziemniaki,pieczarki,warzywa jakieś...?
Miłego dnia!
zawsze ma kobietka sprawdzone przepisy
może czymś się zainspirujesz:D
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
ja mialam aby szampon z tego... i uzywam go jedynie raz na jakis czas bo dobrze zmywa maseczkęLena87 wrote:Na razie to muszę zużyć te badziewie aby mąż nie krzyczał, że marnuje pieniądze

ale puch po nim mam niesamowity 
a dla małej kupiłam z hipp i jeszcze Mixe
mocno zapach mnie nie drażni.. chociaz zalezy od dnia.. czasami glupi proszek mnie wkurza..
-
to daj znać Lena jak tam.. lepiej iść i się uspokoić.

tak sie zastanawialam czy wam juz przeszlo czy nie
Złota czyli coś się dzieje, kurde
fajnie by było gdyby to jednak była owulka 
ale skoro robi teraz takie zamieszanie z lekkim opóźnieniem to ciekawe co by bylo w następnym cyklu ;> ( mogłoby nie być wcale następnego a ten by się przedluzyl do 9 miesiaca, ja bym sie w ogole nie pogniewala
)
u mnie jak na razie brzydzieje
tez pojedynczo tradzik sie pojawia, cycki bolą jak cholera, smarnę je tym Maltanem zeby zahartować, włosy się szybko przetłuszczają... chyba progesteron się załączył w większej ilości.. pewnie przygotowywuje sie do porodu organizm.. powoli..
a ja powoli sobie uświadamiam jak ja jestem sama... w tym domu..
nie fajnie.. no ale co.. mogłam odpysknąć raz a porządnie a nie teraz milczeć i mam za swoje
ale dziś zamawiam żelazko.. i deskę, pierdziele pożyczanie..
znalazłam taki fajny i wazy 1,55kg więc chyba nie az za lekki jest
i za prawie 300zł mam i zelazko i deskę... a w miescie prawie 250 same zelazko by mnie wynioslo... a co dopiero zelazko..
-
nick nieaktualnySzamponu nie mogę zmienić, od razu robią się strupki na głowie i łupież ..
Zależy o jakich zapachach mówimy w płynach szamponach proszkach Mi nie przeszkadza..
ale jak młodziutka kobieta wypsika się chamskim ostrym prerfumem dla starych babć, to rzygać Mi się chce ..
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:to daj znać Lena jak tam.. lepiej iść i się uspokoić.

tak sie zastanawialam czy wam juz przeszlo czy nie
a ja powoli sobie uświadamiam jak ja jestem sama... w tym domu..
nie fajnie.. no ale co.. mogłam odpysknąć raz a porządnie a nie teraz milczeć i mam za swoje
ale dziś zamawiam żelazko.. i deskę, pierdziele pożyczanie..
znalazłam taki fajny i wazy 1,55kg więc chyba nie az za lekki jest
i za prawie 300zł mam i zelazko i deskę... a w miescie prawie 250 same zelazko by mnie wynioslo... a co dopiero zelazko..
ale co miało Nam przejść ? ..
edit już wiem mój ból ..
Nie kontaktuje !!
Mizzy, jak tylko pojawi się okazja ..
Powiedz im co na ten temat myślisz i jak się obrażą na Ciebie to chociaż będziesz wiedziała dlaczego !!
Nie warto jest milczeć, bo i tak najgorzej na tym wychodzisz ..
Będziesz miała coś swojego, a i przez chwilę radocha z tych rzeczy będzie
bo później to już tylko zmora 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 09:48
-
nick nieaktualnysimon86 wrote:Cześć Dziewczęta

Madziulka gratulacje z całego serducha!!!
Myślicie że mogę sobie łykać magnez bez konsultacji z gin? zapomniałam zapytać ostatnio a tak mnie skurcze łydek łapią w nocy, że spać nie mogę!!!
Cześć, Mi się wydaje że magnez nie jest szkodliwy ..
Ja brałam podczas starań i nadal kontynuuje
-
Hej

Livia, pozytywnych wyników!
Przedszkolanko, takie nocne wstawanie to coś na zasadzie chyba przygotowania do nocnego wstawania do dziecka, organizm chce Cię chyba przyzwyczaić do tego ;P
Czy mogę troszkę słoneczka dostać? U mnie znów SZARO.
Zapiekanke chyba spokojnie możesz zrobić z tego co masz, dodać tylko jakiś makaron i jajko co by się ścisło, ewentualnie jakieś przyprawy
Złota, głowa to pewnie z niewyspania jeśli były upojne chwile
Lena, jak masz możliwość podejść do swojej ginki to idź! Warto sprawdzić
Trzymam kciuki żeby było dobrze 
Mizzy, Ty to masz wesoło mieszkać wielopokoleniowo
Kiedyś z mężem się zastanawialiśmy nad kupnem domu i mieszkaniem z rodzicami. Ale doszlismy do wniosku, że utrzymanie domu to ciężka praca, łatwiej mieszkanie mieć 
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017