Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Lenka, może się macica rozciąga, stąd ten ból u Ciebie? Na wszelki wypadek podjechałabym do lekarza, jeśli ból się nasili. Dużo leż, odpoczywaj i się nie stresuj.
BTW, Twój Małżonek strajkuje dziś?
Mój organizm jest dla mnie niezbadany...
Tak Kochana, strajkuje ..
Mieli pracować 8h i po pracy strajkować ale plany im się zmieniły ..
Na prawdę wcale się nie dziwię ..
Złota Mój organizm wcale nie był łaskawszy
Przedszkolanko, Wasza Godzina 0 jest bliżej niż dalej
Kasiarat, korzystaj z tego dobrego samopoczuciaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 09:14
-
Złota mòj organizm ma to samo,jakby to F.Kiepski powiedział "takie rzeczy nie śniły się nawet fizjologom" :p
Oo Lena i widzisz! I na ktòrą wizyta?
Co do męża to widziałam właśnie na fb...ah ten nasz kraj...
Moja godzina się zbliża,ale już nie mam przekonania że urodzę przed wizytą :pLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGdyby nie to, że jestem w ciąży to by w ogóle Mnie na dziś nie zapisały ..
Zaczyna przyjmować od 12, gdybym miała auto to bym pojechała już o 11:30 żeby być na początku, ale jadę z sąsiadem to o 12 pojadę ..
Więc troszkę poczeka na Mnie, mam nadzieję że nie długo .. -
Lena87 wrote:Livia wszystko jest możliwe
W końcu dużej rozbieżności między Nami nie ma
Mi się jeszcze nie zdarzyło nic utopić..
Powiem Wam z tej całej serii Dream to chyba ten olejek jest najlepszy, bo nawet płyn do kąpieli jest beznadziejny -
nick nieaktualnyZłota wrote:Bo w radio słyszałam, że JSW strajkuje i pomyślałam o Tobie.
Kochana, tylko JSW to nie jedna Kopalnia tylko Kilkaale na każdej strajkują niestety ..
Dla siebie mają pieniądze, przyznają sobie ogromne nagrodyzresztą tak jak w rządzie ...
A dla pracowników nie mają -
livia30 wrote:Dzień Dobry
PIERWSZA!!!
Ja już po badaniach i wcinam śniadanko. Wyniki po 14 jak zwykle, mam nadzieję, że będą piękneNie cierpię chodzić z moczem do badania, to "zbieranie" go w nocy kiedyś mnie zabije. Tak jak ostatnio wstawałam w nocy tylko raz na siusiu tak dzisiaj do północy 2 razy brrr i o 3 się obudziłam i już mi się znowu chciało ale trzymałam, wierciłam się i męczyłam ale jakoś wyszło utrzymać do 7 rano
Mało orgazmu nie dostałam jak sikałam rano
Brzuszek już dzisiaj nie boli ufff ulżyło mi
WSTAWAĆ ŚPIOCHY!za to wieczorem dwa razy
daj znac jak wyniki:D ja nie spie od 7, tradycyjnie dziadek rozjebutal radio na caly regulator -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Dzień dobry
Livia o 3 spokojnie mogłaś zrobić,czytałam że 3h wystarczą od ostatniego
Ja za to jak w zegarku idealnie o 12,1,2,3,5 siusiu ale po dwòch razach tak brzuch @ bolał że aż myślałam że się popłacze :oo
I w ogòle śniło mi się,że pisałam Wam że mi wody odeszły ale to tylko piękny sen :p
U nas dzisiaj słoneczko,idę na spacer a co!;p
O i właśnie,macie może jakieś przepisy na zapiekanki ? Mam brokuły,ziemniaki,pieczarki,warzywa jakieś...?
Miłego dnia!
zawsze ma kobietka sprawdzone przepisymoże czymś się zainspirujesz:D
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Na razie to muszę zużyć te badziewie aby mąż nie krzyczał, że marnuje pieniądze
ale puch po nim mam niesamowity
a dla małej kupiłam z hipp i jeszcze Mixemocno zapach mnie nie drażni.. chociaz zalezy od dnia.. czasami glupi proszek mnie wkurza..
-
to daj znać Lena jak tam.. lepiej iść i się uspokoić.
tak sie zastanawialam czy wam juz przeszlo czy nie
Złota czyli coś się dzieje, kurdefajnie by było gdyby to jednak była owulka
ale skoro robi teraz takie zamieszanie z lekkim opóźnieniem to ciekawe co by bylo w następnym cyklu ;> ( mogłoby nie być wcale następnego a ten by się przedluzyl do 9 miesiaca, ja bym sie w ogole nie pogniewala)
u mnie jak na razie brzydziejetez pojedynczo tradzik sie pojawia, cycki bolą jak cholera, smarnę je tym Maltanem zeby zahartować, włosy się szybko przetłuszczają... chyba progesteron się załączył w większej ilości.. pewnie przygotowywuje sie do porodu organizm.. powoli..
a ja powoli sobie uświadamiam jak ja jestem sama... w tym domu..
nie fajnie.. no ale co.. mogłam odpysknąć raz a porządnie a nie teraz milczeć i mam za swoje
ale dziś zamawiam żelazko.. i deskę, pierdziele pożyczanie..
znalazłam taki fajny i wazy 1,55kg więc chyba nie az za lekki jesti za prawie 300zł mam i zelazko i deskę... a w miescie prawie 250 same zelazko by mnie wynioslo... a co dopiero zelazko..
-
nick nieaktualnySzamponu nie mogę zmienić, od razu robią się strupki na głowie i łupież ..
Zależy o jakich zapachach mówimy w płynach szamponach proszkach Mi nie przeszkadza..
ale jak młodziutka kobieta wypsika się chamskim ostrym prerfumem dla starych babć, to rzygać Mi się chce ..
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:to daj znać Lena jak tam.. lepiej iść i się uspokoić.
tak sie zastanawialam czy wam juz przeszlo czy nie
a ja powoli sobie uświadamiam jak ja jestem sama... w tym domu..
nie fajnie.. no ale co.. mogłam odpysknąć raz a porządnie a nie teraz milczeć i mam za swoje
ale dziś zamawiam żelazko.. i deskę, pierdziele pożyczanie..
znalazłam taki fajny i wazy 1,55kg więc chyba nie az za lekki jesti za prawie 300zł mam i zelazko i deskę... a w miescie prawie 250 same zelazko by mnie wynioslo... a co dopiero zelazko..
ale co miało Nam przejść ? ..
edit już wiem mój ból ..
Nie kontaktuje !!
Mizzy, jak tylko pojawi się okazja ..
Powiedz im co na ten temat myślisz i jak się obrażą na Ciebie to chociaż będziesz wiedziała dlaczego !!
Nie warto jest milczeć, bo i tak najgorzej na tym wychodzisz ..
Będziesz miała coś swojego, a i przez chwilę radocha z tych rzeczy będziebo później to już tylko zmora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 09:48
-
nick nieaktualnysimon86 wrote:Cześć Dziewczęta
Madziulka gratulacje z całego serducha!!!
Myślicie że mogę sobie łykać magnez bez konsultacji z gin? zapomniałam zapytać ostatnio a tak mnie skurcze łydek łapią w nocy, że spać nie mogę!!!
Cześć, Mi się wydaje że magnez nie jest szkodliwy ..
Ja brałam podczas starań i nadal kontynuuje -
Hej
Livia, pozytywnych wyników!
Przedszkolanko, takie nocne wstawanie to coś na zasadzie chyba przygotowania do nocnego wstawania do dziecka, organizm chce Cię chyba przyzwyczaić do tego ;P
Czy mogę troszkę słoneczka dostać? U mnie znów SZARO.
Zapiekanke chyba spokojnie możesz zrobić z tego co masz, dodać tylko jakiś makaron i jajko co by się ścisło, ewentualnie jakieś przyprawy
Złota, głowa to pewnie z niewyspania jeśli były upojne chwile
Lena, jak masz możliwość podejść do swojej ginki to idź! Warto sprawdzićTrzymam kciuki żeby było dobrze
Mizzy, Ty to masz wesoło mieszkać wielopokoleniowoKiedyś z mężem się zastanawialiśmy nad kupnem domu i mieszkaniem z rodzicami. Ale doszlismy do wniosku, że utrzymanie domu to ciężka praca, łatwiej mieszkanie mieć
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017