Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:tomme tippe Ty pipko
ja mam z LOVI te różowe 0-3 mies. : http://www.mlekolandia.pl/smoczki-uspokajajace-i-gryzaki,lovi-smoczek-silikonowy-night-day-6-18m,57-k-1008-1050-p?gclid=Cj0KEQiAl7KmBRDW6s-Xi_uT9OgBEiQAZdbbSYNHwevu5O60fhdrzVyu9Ei1Jn6G7Jlkp4yl_S4DphoaAkB58P8HAQ
a ja kurde zjadłam obiad 30 min.temu, porcję teśiową (czyli x3) a teraz loda wpierdzielam i głodna jestem
aaa i mam herbatkę z liści malin i będę piłaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
A kto śpi?
Ja już dawno na nogach, kończę ciasto na dzisiaj.
Wstałam z bólem głowy i zmierzyłam sobie ciśnienie wrrrr zaczyna się cholerka - powtórka z pierwszej ciąży! Poobserwuję się jeszcze i jak dalej będzie wysoko to do lekarki dzwonię.
U nas wieje dzisiaj bardzo i biało za oknem
-
bryyyyy
a ja nadal sie męcze z katarem, choć tyle ze noce przesypiam....i dziś doszło gardło. Pojade jak zoombi do tego szpitala, nos jak gargamel, usta jak A. Joliemówie WAm, tragedia.....
a za oknem piękne słoneczkoaż chce sie żyć...tyle, ze mnie jakoś nie:) heheheh
Dziewczęta czy ja moge wypić jakiś syrop inny opócz cebulowego i tego ciązowego prenalenu? -
Hej
miłego dnia, jak dobrze, że za oknem troszkę słoneczka
ja się martwię bo moje dziecko codziennie od 2 tyg ruszało sie w brzuszku a od wczoraj rana niczego takiego nie zauważyłam
i już się boję .. mąż chciał wczoraj mnie zabrać na ip i sprawdzić ale ja sie boję bo pomyślą, że panikara -
Czesc!
Upiekłam już bułki, zrobilam maslo i sok pomarańczowyZaraz idziemy do kościoła, ampotem na zakupy, bede gotowac i piec
Thermomix jest super
W przeciwienstwie do mojej tempki, ktora pokeciala dzis w dol.
Milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 10:18
przedszkolanka:), livia30, Z., Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
ale powstawały no!
u nas też słoneczko i podobnie jak Zetka myślę o której wyjść
Livia mam nadzieję, że ból minie...a ciśnienie niskie? Bo może teściowa podniesie jak trzeba
Rudasku nie mam pojęcia co jeszcze można...spróbuj herbatkę z miodem i cytryną
Monia spokojnie, pewnie się obrócił i dlatego nie czujeszwiesz że to akurat te tygodnie przed Toba gdzie te ruchy będą i nie będzie ich(wiem, mega stresujące) ale pisałyśmy Wam o tym,że po I trymestrze dochodzi martwienie o ruchy
Złota ale mi narobiłaś ochoty na sok pomarańczowy,ale świeżo wyciskany!chyba zrobię jak wrócimy do domu
a tempka poleciała, bo za szybko wstałaśZ. lubi tę wiadomość