Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś ryją mi psychę.. a najgorsze jest to że tu jest siła przewagi..
i swoje dopowiedzą, swoją wersję mają i są najmądrzejsi..
jeszcze ta siostra gadala ze ja się śmiałam po tym co mowiła teściowa.. no rzeczywiscie kurwa śmiałam się w niebogłosy że woli syna...
paranoja.
-
mizzelka wrote:Aguś ryją mi psychę.. a najgorsze jest to że tu jest siła przewagi..
i swoje dopowiedzą, swoją wersję mają i są najmądrzejsi..
jeszcze ta siostra gadala ze ja się śmiałam po tym co mowiła teściowa.. no rzeczywiscie kurwa śmiałam się w niebogłosy że woli syna...
paranoja.
są mądrzy, bo jest ich więcej a Ty jedna..mizzelka lubi tę wiadomość
-
może i w pewnych sprawach nie mam racji, nie jestem święta,
ale w zyciu nie powiedzialabym że dziecko jest o innej płci mile widziane
nie rzygałabym na forum rodzinne na nikogo..
bo potem sie czlowiek pogodzi a na tego co sie wtraca krzywo sie patrzy
ja już jestem zła na tą siostre męża.. co to za wpierdzielanie się ale co.. teściowa świetna zadzwoniła do niej...
jeszcze mąz zamaist stać za mną to... szkoda gadać..
iść i się powiesić to mało -.- -
Mizzy a jak ojciec Twojego ? jak on sie zaachowuje w stosunku do Ciebie ?
czemu ona twierdzi że jesteś sama sobie winna ?
dokładnie gotuj sobie sama dla Was 2 . Tylko czy księciunio zechce jeść u Ciebie obiadki ?
dzięki Bogu ja juz pierwszy dzień po ślubie gotowałam osobno ... dziękuje za ten pomysł do dziś .. -
XxMoniaXx wrote:Mizzy a jak ojciec Twojego ? jak on sie zaachowuje w stosunku do Ciebie ?
czemu ona twierdzi że jesteś sama sobie winna ?
dokładnie gotuj sobie sama dla Was 2 . Tylko czy księciunio zechce jeść u Ciebie obiadki ?
dzięki Bogu ja juz pierwszy dzień po ślubie gotowałam osobno ... dziękuje za ten pomysł do dziś ..
no ze obrazilam sie na caly swiat o byle gówno i cyrki są, to po cholere sami obi robią cyrk? kto kazal jej dzwonic? albo gotowac te pierdolone obiady.
ja nie mialam kuchni dlugo, dopiero niedawno mam, ale schodzilam bo ona taka dobra i po co robic tylko dla siebie...
od dzis pierdacze bede nawet dla samej siebie gotowac.. -
poczekam do jutra, dziś za dużo nerwów i stresów.. najwyzej zostane na poniedzialek itp, dziś to by wyciągała ze mnie wszystko, a wole zeby sie nie denerwowała... nie chce zeby przezywala to..
a nie wiem monia.. jakiś musi byc specjalistyczny.. ja mam napisane od 0-2 miesiecy z aventa -
mon!ta^ wrote:a ja bym jej wyrzuciła wszystko ze gada do okola a nie pojdzie tam gdzie powinna czyli do Ciebie aby wyjasnic ta cała sytacje. Tak robia normalni ludzie, ktorzy wiedza i czuja ze jest cos nie tak i dlaczego tak jest. Zawsze najlepiej u źródła a nie przez osoby trzecie. Chore to jest niby dorosła osoba a trzeba za raczke wziasc