X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po staremu a jak u Ciebie ? co nowego ? już wiadomo kto w Tobie siedzi :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny rozglądam sie za kupnem butelki i za jedną przesyłką smoczka . Butelka będzie Tommy Pipee (nie wiem jak to sie pisze :P ) i za jedną przesyłką smoczek chce kupić tylko pisze często smoczek ortodontyczny . Powiedzcie mi czy ten ortodontyczny to jest taki jaki ma być ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 09:50

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mon!ta^ wrote:
    u mnie dobrze tylko mam łożysko za nisko, a tak to ok juz zaparcia mnie nie mecza jak w 1 trym. ale za to ból głowy na skroniach nie taki ze nie moge wytrzymac ale doskwiera
    Ehh stan blogoslawiony ;)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Dziewczyny, idę w niedzielę na obiad do teściowej to wypadałoby jakieś ciacho do kawy przynieść. Ona zawsze kupuje a te cholerstwa takie słodkie, że rzygać się chce... Coś bym upiekła. Chybkiego i nie skomplikowanego...
    Rudasku ratuj, albo Monia bo tez piekłaś ostatnio! Mizzi... Dziewczyny HELP :D
    kochana ja mam kilka ciast, ale zależy jakie masz składniki i czy chce ci się pieprzyć z tym czy nie :) mam kilka wypróbowanych, jeden przepis myślę że by ci przypadł do gustu jeżeli lubisz ciasto z bitą śmietaną i owocami :) albo... karpatka... :) ja często z tego przepisu robię ptysie...
    też nie lubię kupnych ciast... wręcz nienawidzę..

aa przy okazji polecam tą Panią po raz kolejny ale nigdy mi sie nie zdarzyło żeby coś od niej nie wyszło:
    http://wkuchennymoknie.blox.pl/strony/fotospistresci.html
    kiedyś robiłam ten przepis.. zakochałam się w nim, a ciasto wyszło cud miód malina... i warto przy nim posiedzieć naprawdę:
    http://wkuchennymoknie.blox.pl/2010/09/JABLECZNIK-Z-KREMEM-CAPPUCINO.html

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teściowa dziś dobiła mnie głupotą i mąz w sumie też.. ughhh ale jestem silna!

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Na mnie też takie wiadomości źle działają, bardzo współczuje takim osobom i to przykre co się dzieje ale staram się unikać takich wiadomości.
    Wczoraj w telewizji też mówili o jakieś rodzinie, które pod koniec ciąży straciła dziecko, a kobieta jest w ciężkim stanie. Mężowi kazałam wyciszyć TV na czas tego materiału bo nie mogłam słuchać.
    tez to widziałam, aż ciarki mnie przeszły

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    teściowa dziś dobiła mnie głupotą i mąz w sumie też.. ughhh ale jestem silna!
    co znów wymyślili genialnego :D potrzebuje coś na rozweselenie ..

Anutka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Dzień Dobry :)
    Myslałam że karmienie piersią to pikuś,a tu sie okazuje ze mam malo pokarmu i trzeba dokarmiac butla.Maly pogryzl mi sutki do krwi.Mężu kupił w aptece nakładki to zobaczymy czy cos pomoże.
    ponoć ja tak moja mame pogryzlam i niemilo wspomina.. ale teraz to są nakładki i maście itp..
    ja teraz już się smaruje maltanem, bo tam pisze zeby juz hartować brodawki.. przynosi mi to ulgę totalną bo swędzą mnie niemiłosiernie i znów urąbałam poduszkę dzisiaj jak leżałam ;/
    a co dopiero bd jak laktacja się pobudzi

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ponoć ja tak moja mame pogryzlam i niemilo wspomina.. ale teraz to są nakładki i maście itp..
    ja teraz już się smaruje maltanem, bo tam pisze zeby juz hartować brodawki.. przynosi mi to ulgę totalną bo swędzą mnie niemiłosiernie i znów urąbałam poduszkę dzisiaj jak leżałam ;/
    a co dopiero bd jak laktacja się pobudzi
    Maltan - muszę zapamiętać .

Ale te nakładki są rozmiarowe nieee ? skąd mam wiedzieć jaki mam rozmiar ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    co znów wymyślili genialnego :D potrzebuje coś na rozweselenie ..
    pamietasz jak mowilam o tym ze podśmiewajki niby robila itp.. na temat córki..
    że mąż wolałby kupowac drozsze zabawki a miec syna, NO I ONA MÓWI ŻE TO NIC OBRAŹLIWEGO.
    Że wszystko do siebie biorę... i mąż się wypaplał że ona dzwoniła do siostry męza co wtedy byla przy rozmowie w poniedziałek czy wtorek ŻEBY DOWIEDZIEĆ SIĘ O CO SIE GNIEWAM BO ONA NIE ROZUMIE.. i na dodatek i siostra meza wie... i ciekawe gdzie dalej to pojdzie ze sie wkurzylam i tydzien nie schodze na dół, PORAŻKA.
    powiedziałam mu że chociaż nie wiem jakby mnie serce bolało to w zyciu bym nie zadzwoniła do mamy czy siostry i opowiadala co tu sie dzieje.. ze moze by inaczej patrzyly na niego itp i ze taka nie jestem
    i zeby jego mamusia mądra zadzwoniła do babci od razu i całej wsi się wyżalić jaką ma złą synową, no patrzcie..
    i jeszcze dowaliła do męża że ONA JEST ZA DOBRA DLA MNIE I ŹLE NA TYM WYCHODZI
    jebłam śmiechem jak mi to powiedział... i spytałam że co niby ona takiego dobrego robi?
    głupie żarciki? ja rozumiem jakbym sama to powiedziała że wolisz syna czy cokolwiek.. ale uslyszec to od kogoś obcego to nic przyjemnego.. to jest przykre.
    albo robienie forum rodzinnego.. no niedlugo to nam sie w łóżko będą wpierdalać
    jeszcze tego brakowało!
    i mu wyrzygałam że mamusia niby taka skryta a chodzi i gada na boki..
    (powiedziala swojej siostrze ze caly czas siedze na gorze bla bla... i potem ta siostra powiedziala mojej mamie, nie wiem po co?? ale mowie spoko.. dziwne.. i sie aby mama dopytywala czy sie poklocilam z nia czy co, ale to jakis miesiac temu) i rzygnęłam to a co..
    skoro oni forum rodzinne robią, wszyscy przeciwko mnie..
    no masakra jakaś..
    jeszcze czegoś takiego to nie widziałam..

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Maltan - muszę zapamiętać .

Ale te nakładki są rozmiarowe nieee ? skąd mam wiedzieć jaki mam rozmiar ?
    a nie wiem powiem szczerze, może Madzia to ogarnia.. :)
    ale ja uzywam jak na razie tylko masci bo zalecaja nawet kilka tyg przed karmieniem..

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze rozwalił mnie tym że to normalne że ona zadzwoniła do córki.. żeby się wyżalić na mnie :D no to mnie rozjebało..

albo że dobrze miałam bo o obiadach sie nie martwiłam itp..
    to powiedzialam że schudne, ale jak na razie dobrze mi idzie i pieprzę obiadki jak mam słuchać głupot..

miałam jechac dzis do mamy ale przystopuje, poczekam co powie mi jeszcze wieczorem.. ciekawe..
    jak przemyśli troche..

jeszcze dowalił mi na koniec że przez ten cyrk co zrobilam (ze szwagier po mnie przyjechal w niedziele) to juz tam do mamy nie pojedzie... ze ma gdzieś jej nowy samochod itp... a byl zainteresowany itp.
    zabolało mnie to... nawet nie wiedziałam że na takie słowa go stać.
    myliłam się.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Mizzy w szpitalu jak połozne od noworodków usłyszały że chce laktatora użyć to mało mnie nie zagryzły,wykład miałam zrobiony że hej.Dla nich laktator,karmienie butlą i inne sposoby poprawienia laktacji to zło
    paranoja jakaś, przecież to normalne że chcesz normalnie laktacji nie zatrzymywać, a pozniej przez takie mądrale jest problem bo zapalenie itp ;/

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Zaczelam stosowac ocenisept i szczypie. Rana dobrze sie goi... Nie ma podraznien a szczypie w czesci ktora sie siusia... Mialyscie tak ??
    zebys tylko zapalenie pęcherza nie miala, a tamtum rosa bierzesz?

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 09:50

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy teściowa widzisz jest do Ciebie za dobra :O a Ty ją tak traktujesz :O :D
    Boże co to za histeryczka z tej baby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a mąż zamiast iść za żoną to ma ją w dupie... zapytaj sie go czy czasem nie chce sie ożenić z mamuśką bo to idealna partnerka :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 13:59

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jedno jest święte- choćbyś nie wiem jak sie starała, próbowała to z teściową się nie dogadasz... :/ one już to mają we krwi chyba..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o obiadki się nie musisz martwić - oj co za dobroć - to co jej masz dziękować na kolanach i być wdzięczna do końca życia ?
    po co rozsiewa po rodzinie skargi na Ciebie i żale czemu sie nie odzywasz :O niech sie kapnie , że ma za maly móżdżek i za długi jęzor i zanim coś powie niech sie 1000 razy zastanowi !!!!

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie.. mają już we krwi.. szanowałam ją ale teraz to przegięła ostro..

ze mnie chcą wariatkę zrobić że się obrażam o byle co..
    jeszcze to rozmazywać na forum rodzinne
    i że sama sobie winna jestem..

nie no chyba do psychiatryka pójde co?

‹‹ 2081 2082 2083 2084 2085 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ