Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mon!ta^ wrote:ze bez roznicy czy chlopak czy dziewczynka wazne ze bedzie zdrowe i wiecej do szczescia nie potrzeba
mizzelka lubi tę wiadomość
-
tomme tippe Ty pipko
ja mam z LOVI te różowe 0-3 mies. : http://www.mlekolandia.pl/smoczki-uspokajajace-i-gryzaki,lovi-smoczek-silikonowy-night-day-6-18m,57-k-1008-1050-p?gclid=Cj0KEQiAl7KmBRDW6s-Xi_uT9OgBEiQAZdbbSYNHwevu5O60fhdrzVyu9Ei1Jn6G7Jlkp4yl_S4DphoaAkB58P8HAQ
a ja kurde zjadłam obiad 30 min.temu, porcję teśiową (czyli x3) a teraz loda wpierdzielam i głodna jestem
aaa i mam herbatkę z liści malin i będę piłaXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:ponoć ja tak moja mame pogryzlam i niemilo wspomina.. ale teraz to są nakładki i maście itp..
ja teraz już się smaruje maltanem, bo tam pisze zeby juz hartować brodawki.. przynosi mi to ulgę totalną bo swędzą mnie niemiłosiernie i znów urąbałam poduszkę dzisiaj jak leżałam ;/
a co dopiero bd jak laktacja się pobudzi -
przedszkolanka:) wrote:tomme tippe Ty pipko
ja mam z LOVI te różowe 0-3 mies. : http://www.mlekolandia.pl/smoczki-uspokajajace-i-gryzaki,lovi-smoczek-silikonowy-night-day-6-18m,57-k-1008-1050-p?gclid=Cj0KEQiAl7KmBRDW6s-Xi_uT9OgBEiQAZdbbSYNHwevu5O60fhdrzVyu9Ei1Jn6G7Jlkp4yl_S4DphoaAkB58P8HAQ
a ja kurde zjadłam obiad 30 min.temu, porcję teśiową (czyli x3) a teraz loda wpierdzielam i głodna jestem
aaa i mam herbatkę z liści malin i będę piła
Apetytu to nie mam wogóle,rano jadłam i nie czuje głodu,duzo wody pije.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Rudasku robi się właśnie Biszkopt w piekarniku, masa w lodówce już Byłam pewna, ze mam w domu prawdziwe kakao do zabarwienia biszkoptu a tu kicha... Wrzuciłam jakie rozpuszczalne Majki i też gra
W kinie z dzieckiem byłam Pośmiałam się na bajce Ale jestem tak zmęczona, że to aż nie wiarygodne jest. Zrobię ciacho i chyba pójdę spać - galaretkę jutro z samego rana nałożę na nie Na 14 ide do teściowej to zdąży steżeć jak o 8 ja zrobię - mam nadzieję...
-
ja też dodaje takie kako jakie mam:) ma byc po prostu ciemniejszy niż taki zwyczajny wtedy ciacho fajnie wyglada, a gdyby byl jasny też by sie nic nie stało
No to smacznego życzę