Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Murzynka potrafię ale chciałam coś właśnie takiego wypasionego a nie trudnego - żeby jej szczena opadła bo ona nawet sernik psuje
Na razie Moni ciacho wygrywa
Aga, możesz rodzić!!! Pola, Pola - chodź do nas!
te ciacho jest naprawdę dobre, teść zjadł prawie pół blachyZ. lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, dopiero wstałam. Ale trochę mniej mnie boli gardło. Trochę.
Zbieram się do mycia, potem śniadanko, zakupki, sprzątanie, zajrzę pewnie dopiero wieczorem.
Trzymajcie się!
Z szybkich ciast polecam podrabiany biszkopt z jabłkami, pyszne i szybko się robi. A jak kwaśnie jabłka, to nawet nie jest zbyt słodki:)
Przedszkolanko, już możesz rodzić, ciąża donoszona:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 10:12
livia30, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Livia robisz coś takiego ?
http://www.kropkatv.pl/kuchnia/desery/plasterki_jablek_w_ciescie_cynamonowym.html
Nie, ja robię inaczejDuży kefir, szklanka mąki, 2 jajka, proszek do pieczenia. Białko ubijam osobno i później dodaję. Pokrojone w małe plasterki jabłka dorzucam i mieszam. Potem wszystko smażę
Posypuję pudrem i jedzą aż im się uszy trzęsą
XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Nie, ja robię inaczej
Duży kefir, szklanka mąki, 2 jajka, proszek do pieczenia. Białko ubijam osobno i później dodaję. Pokrojone w małe plasterki jabłka dorzucam i mieszam. Potem wszystko smażę
Posypuję pudrem i jedzą aż im się uszy trzęsą
-
Monia jak tylko przesiąde się na laptopa to spisze ten przepis
Ale smaka mi narobiłyście hmm..idę dzisiaj na pizze ostatnią a co!
Stołujemy się u teściowej więc luuz,a chodzi Ci o racuchy?mm lubię
Nie nadążam za Wami na telefonie :o
Złota dzisiaj Twoja maszyna przychodziZ. lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja...katar mam troche gestszy co umozliwilo mi sen..spalam 24-5.15' siku...i 5.30-9.30 jeeeeeeee:)
Livka co do ciast,przychodzi mi go glowy szybkie,smaczne i dobrze wygladajace. A widc tak...pieczesz ciemny biszkopt, podczas jego pieczenia robisz mase z jednej gestej kwasnej smietany+paczka wiorek kokosowych plus cukier( wedlug Twojego uznania)...i do lodowki zeby zgestniala:) gdy biszkopt gotowy to kladziesz na nim ta mase,na nia delicje badz nasaczone kawa badz alko biszkopty i zalewasz to gesta galaretka,najlepiej 2 paczki w kolorze czerwonym,wtedy ladnie ciasto wyglada. Na wierch tarta czekolada....i ooooo...placek gotowy:)livia30 lubi tę wiadomość
-
Hihi nooooo...moj szybszy niz Moni:) aaaaa na Moni to mam ochoteeee...ananasy...hmmmm....tylko troche pieczenia i beza i biszkopt...a ja mam takie gastro na owoce kwasne ostatnio ze szokkkk...i na pierogi...ale nie chce mi sie,dopadl mnie etap kiedy po prostu siedze i czekam kiedy Mlody zechce wyjsc....
Ps:zasypalo nas...w nocy spadl snieg:)