Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Livia śliczne łupy:) fajnie ze mąż się juz pochwalił
a ja wczoraj odebrałam żelazko. facet był uprzejmy i mi wniósł, nie pozwolił dźwigać
wow
no i tak usiadłam do tego żelazka ze małej całą pościel przeprasowałamsuper jest te żelazko, teściowej się chowa
tak się nim podjarałam... tylko deska do prasowania taka średnia ale da się przeżyć... dla mnie za delikatna:)
wczoraj się zaciekawij co mnie tak długo nie ma w drugim pokoju i przyszedłpotem po kolacji poszedł oglądać bo też go coś nie było dłuższy czas
-
Groszku trzymaj się
pierwsze koty za płoty:) ty juz bd doświadczona a ja będę ryczeć razem z dzieckiem:(
właśnie ja spakowałam pojemniki do pokarmu. jakby był nawał to dam mężowi żeby zawiózł do zamrażarki... aby niech laktator dostanę, ciekawe jak. to będzie... może bd walczyć o pokarm...
-
Hej,
Livia, popieram dziewczyny, fajne ciuszki, sprawdziłam gdzie mam Pepco i całkiem niedaleko, któregoś dnia się wybiorę jak tak tanio
Przedszkolanko, może to jakiś objaw przed porodowy, coś się zaczyna dziać?Mam nadzieję, że nie męczyło mocno
Mizzy, ranny ptaszku
Miłego weekendulivia30 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. polecam pepco
wiadomo trzeba obmacać czy jest lepsza bawełna ale to taka sama zasada jak w hm itp
ja miałam oryginalne półśpiochy ewa klucze.. a mi przebarwiły stare żelazko, dobrze ze na szybko zmyłam -.-
a nie mialam az tak wysokiej temp, tym bardziej ze inne spioszki itp nie zareagowały.Z. lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:i fajne są tam dodatki do domu
takie pierdołki ale lubię na nie popatrzeć jak w home&you
Ja lubię też popatrzeć ale potem zawsze dochodzę do wniosku, że jest wiele innych pilniejszych rzeczy do zakupu i na patrzeniu się kończy
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017