Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Moje dzisiejsze łupy:

Bluzeczki w rozmiarze 68. Cena 4,99 i jedna sztuka za 6,99

Bodziaki rozmiar 62. Białe cena 5,99, w paski 4,99. Pół śpiochy 9,99

Bodziaki rozmiar 62. Cena szare z szelkami 9,99, białe 6,99, szare w paski 12,99

Pajace rozmiar 62. Ecru welurowy 14,99, w gwiazdki bawełniany 12,99

Rajstopki i skarpetki. Rajstopki po 6,99 a skarpeciuszki po 2,49. O i czapeczka 4,99

Tyle z Pepco. Cała reklamówka zakupów a zapłaciłam 110zł 

A to wczorajsza kufajka, kupiona w Tesco za 30zł Rozmiar 68, w sam raz na jesień - cieplutka Rozmiar 68, w sam raz na jesień - cieplutka 

A to ze Smyka. Ceny już nie są tak powalające no ale nie mogłam się powstrzymać 

A teraz wszystkie ciuszki leżą na kanapie bo je segreguję a kocię moje kochane jedno śpi na nich - pilnuje 

Lena87, przedszkolanka:), XxMoniaXx, Z. lubią tę wiadomość Lena87, przedszkolanka:), XxMoniaXx, Z. lubią tę wiadomość 

- 
                        nick nieaktualny
- 

Hej, maly kryzys za nami...

Nie spalam juz 6 nocy, po godzinie moze tylko... caly czas patrzylam na dziecko. caly czas patrzylam na dziecko.

Maly sie leczy, wychodzimy w niedziele. Escherichia coli w moczu.. 20 crp
 Mielismy dzis wychodzic no i dupa ale lepiej podleczyc Maluszka do konca i bedzie ok miejmy nadzieje... ale lepiej podleczyc Maluszka do konca i bedzie ok miejmy nadzieje...

Mialam nawal pokarmu, ze caly oddzial moglam wykarmic... I nakarmilam Gabrysia do oporu...
 O masakra... Dziecko darlo sie w nieboglosy cale popoludnie i pol nocy 
 Juz nie karmie na moje zadanie.... Dzis karmie na zadanie Malucha i zjadq co 2 godziny a pozniej dobrze przesypia.

Takze wczoraj darlismy sie oboje.. Bo dostalam jeszcze kolki nerkowej, hormony uderzyly mi do glowy, nawal pokarmowy i sie dzialoo.

Jednak poczatki sa ciezkie, no ale dopiero sie poznajemy 

przepraszam, ze tu nie zagladam nie mam kiedy, naprawde... Nie uda mi sie na bank Was nadrobic nie mam kiedy, naprawde... Nie uda mi sie na bank Was nadrobic

pozdrawiamy i calujemy wraz z Gabrysiem < 3 livia30 lubi tę wiadomość livia30 lubi tę wiadomość