Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Z. wrote:Ja lubię też popatrzeć ale potem zawsze dochodzę do wniosku, że jest wiele innych pilniejszych rzeczy do zakupu i na patrzeniu się kończy
ale wiesz tam drogo nie jest to bardziej kusi...ojjj bardzo
ciągle kupuje tam jakieś pudełka albo skrzyneczki do segregowania, mam do nich słabośćZ. lubi tę wiadomość
-
Cześć Łobuzy
Obudziłam się po 7 ale wyjść z łózka mi się nie chciało i tak sobie leżałamKoty do mnie przylazły i leżeliśmy w trójkę
Zazdrośniki - mam takiego swojego ulubieńca, burasa. I jak zauważy, że ten drugi do mnie przychodzi się przytulić to raz dwa jest przy mnie i mnie szturcha pyszczkiem
No mężu się ogarnął w końcuNapisał mi dziś z rana maila, że w sumie to cieszy się bardziej, że chłopak jest
Widać potrzebował czasu na to, że do niego dotarło
Lepię dzisiaj pierogiA później do kina z córką na Pingwiny z Madagaskaru lecę
Z. lubi tę wiadomość
-
Oooooo
ale to przykre , u nas też od czasu do czasu jakaś zła wiadomość ale już na szczęście teraz ich mało .
Też nie wchodzę ale dziewczyny miewają połówkowe to z ciekawości zajrzę ...
to bardzo smutnei nie do opisania słowami
-
Dziewczyny, idę w niedzielę na obiad do teściowej to wypadałoby jakieś ciacho do kawy przynieść. Ona zawsze kupuje a te cholerstwa takie słodkie, że rzygać się chce... Coś bym upiekła. Chybkiego i nie skomplikowanego...
Rudasku ratuj, albo Monia bo tez piekłaś ostatnio! Mizzi... Dziewczyny HELP
-
http://kuchnia.wp.pl/id,6996,title,Biszkopt-z-ananasem,przepis.html?ticaid=114422 bardzo pyszne było i wszyscy chwalili , te było akurat z serii mniej słodkich
zrobiłam polewe czekoladową na górę i popisałam nią wierzch ciasta
polecam .
-
Na mnie też takie wiadomości źle działają, bardzo współczuje takim osobom i to przykre co się dzieje ale staram się unikać takich wiadomości.
Wczoraj w telewizji też mówili o jakieś rodzinie, które pod koniec ciąży straciła dziecko, a kobieta jest w ciężkim stanie. Mężowi kazałam wyciszyć TV na czas tego materiału bo nie mogłam słuchać.
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Na mnie też takie wiadomości źle działają, bardzo współczuje takim osobom i to przykre co się dzieje ale staram się unikać takich wiadomości.
Wczoraj w telewizji też mówili o jakieś rodzinie, które pod koniec ciąży straciła dziecko, a kobieta jest w ciężkim stanie. Mężowi kazałam wyciszyć TV na czas tego materiału bo nie mogłam słuchać. -
Dzień dobry
Przesyłam słoneczko sobotnie,bo świeci u nas
Dziękuje Mizzy i Zetko,nie wiem po czym mnie tak wzięło :o przestraszyłam się skurczy bo mała zaczęła szaleć,ale od razu poszłam spać i przeszło
Livia i Monia u nas na lutòwkach historie opisywały wczoraj o stratach w 9 miesiącubelly to zło...za dużo negatywòw...
Co do ciacha moja mama ostatnio robiła jakiegoś szybkiego murzynka z dżemem jakbyś przepis chciała to podpytam
Ja dzisiaj w planie zakupy-może znowu coś chlupnie hihi :p i spacerek 5km :d booooo...
DZISIAJ CIĄŻA DONOSZONAlivia30, XxMoniaXx, mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:no ja na szczęście tego nie słyszałam, ale te 3 płody w słoikach na mnie zadziałały jak płachta na byka
Ja nawet tego nie otworzyłam jak przeczytałam teks w linku... bo wiedziałam, że to nie na moje nerwy
A w pieczeniu nie pomogę bo to jedyna rzecz której w kuchni nie robię bo nie umiem
Przedszkolanko, gratuluje donoszonej ciąży!To mówisz, czas rodzić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 09:49
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Murzynka potrafię ale chciałam coś właśnie takiego wypasionego a nie trudnego - żeby jej szczena opadła bo ona nawet sernik psuje
Na razie Moni ciacho wygrywa
Aga, możesz rodzić!!! Pola, Pola - chodź do nas!XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość