Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
- 

WIADOMOŚĆ
- 

ja tak samo hahahZ. wrote:Ja lubię też popatrzeć ale potem zawsze dochodzę do wniosku, że jest wiele innych pilniejszych rzeczy do zakupu i na patrzeniu się kończy  
 ale wiesz tam drogo nie jest to bardziej kusi... ojjj bardzo ojjj bardzo 
 ciągle kupuje tam jakieś pudełka albo skrzyneczki do segregowania, mam do nich słabość   Z. lubi tę wiadomość Z. lubi tę wiadomość
- 

Cześć Łobuzy 

Obudziłam się po 7 ale wyjść z łózka mi się nie chciało i tak sobie leżałam Koty do mnie przylazły i leżeliśmy w trójkę Koty do mnie przylazły i leżeliśmy w trójkę Zazdrośniki - mam takiego swojego ulubieńca, burasa. I jak zauważy, że ten drugi do mnie przychodzi się przytulić to raz dwa jest przy mnie i mnie szturcha pyszczkiem Zazdrośniki - mam takiego swojego ulubieńca, burasa. I jak zauważy, że ten drugi do mnie przychodzi się przytulić to raz dwa jest przy mnie i mnie szturcha pyszczkiem 

No mężu się ogarnął w końcu Napisał mi dziś z rana maila, że w sumie to cieszy się bardziej, że chłopak jest Napisał mi dziś z rana maila, że w sumie to cieszy się bardziej, że chłopak jest Widać potrzebował czasu na to, że do niego dotarło Widać potrzebował czasu na to, że do niego dotarło 

Lepię dzisiaj pierogi A później do kina z córką na Pingwiny z Madagaskaru lecę A później do kina z córką na Pingwiny z Madagaskaru lecę   Z. lubi tę wiadomość Z. lubi tę wiadomość 

- 

Oooooo ale to przykre , u nas też od czasu do czasu jakaś zła wiadomość ale już na szczęście teraz ich mało . ale to przykre , u nas też od czasu do czasu jakaś zła wiadomość ale już na szczęście teraz ich mało .
 Też nie wchodzę ale dziewczyny miewają połówkowe to z ciekawości zajrzę ...
 to bardzo smutne i nie do opisania słowami i nie do opisania słowami  
- 

Dziewczyny, idę w niedzielę na obiad do teściowej to wypadałoby jakieś ciacho do kawy przynieść. Ona zawsze kupuje a te cholerstwa takie słodkie, że rzygać się chce... Coś bym upiekła. Chybkiego i nie skomplikowanego...
 Rudasku ratuj, albo Monia bo tez piekłaś ostatnio! Mizzi... Dziewczyny HELP   

- 

http://kuchnia.wp.pl/id,6996,title,Biszkopt-z-ananasem,przepis.html?ticaid=114422 bardzo pyszne było i wszyscy chwalili , te było akurat z serii mniej słodkich
  zrobiłam polewe czekoladową na górę i popisałam nią wierzch ciasta zrobiłam polewe czekoladową na górę i popisałam nią wierzch ciasta polecam . polecam .
- 

Na mnie też takie wiadomości źle działają, bardzo współczuje takim osobom i to przykre co się dzieje ale staram się unikać takich wiadomości.
 Wczoraj w telewizji też mówili o jakieś rodzinie, które pod koniec ciąży straciła dziecko, a kobieta jest w ciężkim stanie. Mężowi kazałam wyciszyć TV na czas tego materiału bo nie mogłam słuchać.

Dwa bąbelki 👣
 06.2015
 03.2017
- 

no ja na szczęście tego nie słyszałam, ale te 3 płody w słoikach na mnie zadziałały jak płachta na bykaZ. wrote:Na mnie też takie wiadomości źle działają, bardzo współczuje takim osobom i to przykre co się dzieje ale staram się unikać takich wiadomości.
 Wczoraj w telewizji też mówili o jakieś rodzinie, które pod koniec ciąży straciła dziecko, a kobieta jest w ciężkim stanie. Mężowi kazałam wyciszyć TV na czas tego materiału bo nie mogłam słuchać.  
- 

Dzień dobry 

Przesyłam słoneczko sobotnie,bo świeci u nas 
 Dziękuje Mizzy i Zetko,nie wiem po czym mnie tak wzięło :o przestraszyłam się skurczy bo mała zaczęła szaleć,ale od razu poszłam spać i przeszło 

Livia i Monia u nas na lutòwkach historie opisywały wczoraj o stratach w 9 miesiącu belly to zło...za dużo negatywòw... belly to zło...za dużo negatywòw...

Co do ciacha moja mama ostatnio robiła jakiegoś szybkiego murzynka z dżemem jakbyś przepis chciała to podpytam 

Ja dzisiaj w planie zakupy-może znowu coś chlupnie hihi :p i spacerek 5km :d booooo...

DZISIAJ CIĄŻA DONOSZONA     livia30, XxMoniaXx, mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość livia30, XxMoniaXx, mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość
- 

XxMoniaXx wrote:no ja na szczęście tego nie słyszałam, ale te 3 płody w słoikach na mnie zadziałały jak płachta na byka 
 Ja nawet tego nie otworzyłam jak przeczytałam teks w linku... bo wiedziałam, że to nie na moje nerwy 

A w pieczeniu nie pomogę bo to jedyna rzecz której w kuchni nie robię bo nie umiem 

Przedszkolanko, gratuluje donoszonej ciąży! To mówisz, czas rodzić? To mówisz, czas rodzić?  Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 09:49  przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
                                Dwa bąbelki 👣 przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
                                Dwa bąbelki 👣
 06.2015
 03.2017
- 

Murzynka potrafię ale chciałam coś właśnie takiego wypasionego a nie trudnego - żeby jej szczena opadła bo ona nawet sernik psuje Na razie Moni ciacho wygrywa Na razie Moni ciacho wygrywa 

Aga, możesz rodzić!!! Pola, Pola - chodź do nas!   XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość