Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tak samo hahahZ. wrote:Ja lubię też popatrzeć ale potem zawsze dochodzę do wniosku, że jest wiele innych pilniejszych rzeczy do zakupu i na patrzeniu się kończy

ale wiesz tam drogo nie jest to bardziej kusi...
ojjj bardzo 
ciągle kupuje tam jakieś pudełka albo skrzyneczki do segregowania, mam do nich słabość
Z. lubi tę wiadomość
-
Cześć Łobuzy

Obudziłam się po 7 ale wyjść z łózka mi się nie chciało i tak sobie leżałam
Koty do mnie przylazły i leżeliśmy w trójkę
Zazdrośniki - mam takiego swojego ulubieńca, burasa. I jak zauważy, że ten drugi do mnie przychodzi się przytulić to raz dwa jest przy mnie i mnie szturcha pyszczkiem 
No mężu się ogarnął w końcu
Napisał mi dziś z rana maila, że w sumie to cieszy się bardziej, że chłopak jest
Widać potrzebował czasu na to, że do niego dotarło 
Lepię dzisiaj pierogi
A później do kina z córką na Pingwiny z Madagaskaru lecę
Z. lubi tę wiadomość

-
Oooooo
ale to przykre , u nas też od czasu do czasu jakaś zła wiadomość ale już na szczęście teraz ich mało .
Też nie wchodzę ale dziewczyny miewają połówkowe to z ciekawości zajrzę ...
to bardzo smutne
i nie do opisania słowami
-
Dziewczyny, idę w niedzielę na obiad do teściowej to wypadałoby jakieś ciacho do kawy przynieść. Ona zawsze kupuje a te cholerstwa takie słodkie, że rzygać się chce... Coś bym upiekła. Chybkiego i nie skomplikowanego...
Rudasku ratuj, albo Monia bo tez piekłaś ostatnio! Mizzi... Dziewczyny HELP

-
http://kuchnia.wp.pl/id,6996,title,Biszkopt-z-ananasem,przepis.html?ticaid=114422 bardzo pyszne było i wszyscy chwalili , te było akurat z serii mniej słodkich
zrobiłam polewe czekoladową na górę i popisałam nią wierzch ciasta
polecam .
-
Na mnie też takie wiadomości źle działają, bardzo współczuje takim osobom i to przykre co się dzieje ale staram się unikać takich wiadomości.
Wczoraj w telewizji też mówili o jakieś rodzinie, które pod koniec ciąży straciła dziecko, a kobieta jest w ciężkim stanie. Mężowi kazałam wyciszyć TV na czas tego materiału bo nie mogłam słuchać.
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
no ja na szczęście tego nie słyszałam, ale te 3 płody w słoikach na mnie zadziałały jak płachta na bykaZ. wrote:Na mnie też takie wiadomości źle działają, bardzo współczuje takim osobom i to przykre co się dzieje ale staram się unikać takich wiadomości.
Wczoraj w telewizji też mówili o jakieś rodzinie, które pod koniec ciąży straciła dziecko, a kobieta jest w ciężkim stanie. Mężowi kazałam wyciszyć TV na czas tego materiału bo nie mogłam słuchać.
-
Dzień dobry

Przesyłam słoneczko sobotnie,bo świeci u nas
Dziękuje Mizzy i Zetko,nie wiem po czym mnie tak wzięło :o przestraszyłam się skurczy bo mała zaczęła szaleć,ale od razu poszłam spać i przeszło
Livia i Monia u nas na lutòwkach historie opisywały wczoraj o stratach w 9 miesiącu
belly to zło...za dużo negatywòw...
Co do ciacha moja mama ostatnio robiła jakiegoś szybkiego murzynka z dżemem jakbyś przepis chciała to podpytam
Ja dzisiaj w planie zakupy-może znowu coś chlupnie hihi :p i spacerek 5km :d booooo...
DZISIAJ CIĄŻA DONOSZONA
livia30, XxMoniaXx, mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:no ja na szczęście tego nie słyszałam, ale te 3 płody w słoikach na mnie zadziałały jak płachta na byka

Ja nawet tego nie otworzyłam jak przeczytałam teks w linku... bo wiedziałam, że to nie na moje nerwy
A w pieczeniu nie pomogę bo to jedyna rzecz której w kuchni nie robię bo nie umiem
Przedszkolanko, gratuluje donoszonej ciąży!
To mówisz, czas rodzić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 09:49
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Murzynka potrafię ale chciałam coś właśnie takiego wypasionego a nie trudnego - żeby jej szczena opadła bo ona nawet sernik psuje
Na razie Moni ciacho wygrywa 
Aga, możesz rodzić!!! Pola, Pola - chodź do nas!
XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość