Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulka śliczny synuś
jak ja sie nie moge doczekać naszego!
Juz wczoraj mowiłam do R ze zastanawiam sie jak bedzie wygladała, czy ma włosy, do kogo podobny itd
Dziewczynki ja padam na twarz..musialam wziac apap bo myslalam ze sie wykoncze, od 14 kimałam...co za cholerstwo mnie złapało to ja nie wiem....obudziły mnie teraz bóle małpowe i jakieś takie dziwne w brzuchu...ehhhhhMadziulka lubi tę wiadomość
-
Wróciłam
Madziulka, Marcelek śliczny
Zaszalałam z Pepco wyszła z pełną reklamówką ciuszków, później zaszłam jeszcze do Smyka i też co nie co kupiłam... Dwie stówki sobie poszły A wracając kupiłam sobie pizzę i teraz wcinam z sosem czosnkowym i popijam colą a co Póki można A będę pewnie czuć się po tych okropniemizzelka, Madziulka lubią tę wiadomość
-
Dzwoniłam do tesciowej ale to gaduła jest jejku... Chciałam jej tylko powiedzieć o wnuku a 20 minut zeszło Ale zadowolona, nawet bardzo Sama ma dwóch synów, wnuka już więc mówi, że z dziewczynką nie wiedziałaby jak postępować. Chyba dalej wierzy w to, że będe jej podrzucać dziecko
Ale w niedziele na obiad zaprosiła więc idę - nie trzeba będzie w domu gotowaćZ., mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Wróciłam
Madziulka, Marcelek śliczny
Zaszalałam z Pepco wyszła z pełną reklamówką ciuszków, później zaszłam jeszcze do Smyka i też co nie co kupiłam... Dwie stówki sobie poszły A wracając kupiłam sobie pizzę i teraz wcinam z sosem czosnkowym i popijam colą a co Póki można A będę pewnie czuć się po tych okropnie
OMG, ale tu robicie mi smaka tą colą i pizzami i tymi hamburgerami, taką mam chęć, a mąż mnie pilnuje i dwa waga mi poleciała i tak już wysoko.
Muszę poszukać tego Pepco u siebieDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
mizzelka wrote:Monia ja mam mleczko z loveli, jakoś z tej firmy zapach mnie nie drażni i ciuszki ładnie pachną nie przepadam za proszkami.. wkurzają mnie
-
livia30 wrote:Zetka kupiłam pełno koszulek na długi rękaw za 4,99, body za 6,99... ogarnę się i porobię wam zdjęcia - naprawdę cudne ubranka. Dla dziewczynek niestety więcej ale to jak zawsze i wszędzie
-
livia30 wrote:Zetka kupiłam pełno koszulek na długi rękaw za 4,99, body za 6,99... ogarnę się i porobię wam zdjęcia - naprawdę cudne ubranka. Dla dziewczynek niestety więcej ale to jak zawsze i wszędzie
Chętnie luknę co tam mają
A teraz kuchnia i zdrowe jedzenie wzywa... czyli idę robić łososia z warzywamiDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
yoo nie ma a skąd ja bym nakupowała córci tyle bodziaków wszystko jest co chcesz, ale teraz nie bylam w pepco jakiś czas to nie wiem
ale warto mieć na krótki bo potem można założyć pod pajacyk.. chociaz u was pewnie bd inna zasada ubierania bo lato