Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulka wrote:I skakanie na piłce
a przepraszam ze tak zapytam, lewatywe robili czy pytali? czy sami juz bez niczego się wzieli za to? -
Złota wrote:Wiecie dlaczego w więzieniach dobrze karmią?
Bo nakarmiony przestępca, to grzeczniejszy przestępca, niż głodny przestępca.
Mój tato pracował jako Kwatermistrz w ZK, to wiem co mówię
a nie luksusy, albo utrzymywanie psychopatów ;/
chyba jestem zbyt okrutna i nie mi to osądzać ale krew mnie zalewa jak dziecko albo chory w szpitalu ma mieć gorzej niż taki Buc.. -
Madziulka wrote:Skurcze to mnie zajebały na smierc:P a do tego od rana jesc nie pozwolili,gardło mnie bolalo na drugi dzien
o mamo, i nie da rady odpocząć bo tu dzieckiem trzeba się zająć
na bank żaden facet by tego nie przeżył
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
no coś ty? nic nie kazali? a wodę pić itp?
bo ja to czytalam zeby kupić sobie wodę i lizaki na energię, a gdzies jeszcze indziej zeby przekąski kupować żeby jeść.. ja w planie porodu mam do zaznaczenia ze chce jesc i pic
no skurcze to na pewno.. facet to by się załamał.. jak kossakowskiLena87, Z. lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:o mamo, i nie da rady odpocząć bo tu dzieckiem trzeba się zająć
na bank żaden facet by tego nie przeżył -
Madziulka wrote:Od pn praktycznie nic nie spie.Ciezko spac jak sie slyszy wrzaski kobiet rodzacych i krzyczacych dzieciaczkow cala noc,a do tego swojego sie ma przy sobie
znów przytocze moj plan porodu ale tam pisze ze jak chce to na noc oni zabieraja albo zeby dziecko 24h na dobe przy mnie bylo..
kurde ja bymnie mogla bez jedzenia, nie dosc ze ledwo czlowiek zipie i nie ma energii to jeszcze nie jesc