Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj weszłam do HM miałam sobie cos kupic i co? wyladowalam w dziale dla dzieciaczków. Jakie te rzeczy sa cudne ... Tak chodziłam i je dotykałam, pewnie ktoś pomysli ze glupia jakas
CHetnie bym kupila prawie wszystko
i oczywiscie sobie nie kupilam nic
Pamietam ze swojego pierwszego porodu ze synek byl caly czas ze mna. Owszem bylam zmeczona ale i przeszczesliwaAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
XxMoniaXx wrote:no ja mam na długi a na krótki mało , a potrzebuje bo lato to wiadomo
ale jak bd upał... w sumie.. ehh ja to zielona w tych sprawach.
-
Rudasek wrote:E gdzie tam Mizzi...tak sie wydaje ze mam ale w sumie to wcale nie duzo...i jakby mi sie malenstwo trafilo 50cm- a tak sie zapowiada to nie mam...heh
ja kupilam jedne body na 50w razie co
i biorę z sobą
-
Ale padłam :o zrobiłam pierogi,stos garòw umyłam,ogarnęłam a tu goście...no i dopiero usiadłam a mężu sprząta
ale zaraz na spacerek bo mała ładnie w szyjkę dawała :o
Madziula a to dobrze że przed był aktywny bo i moja się obudziła :p a kiedy ostatni raz miał czkawke?
A ze zmęczeniem to ja podziwiam kobiety :o
Ale tu szał zakupòw :o ja dresik w pepco ostatnio też wzięłam bo te promocje świetne są
Mizzy ja w poròwnaniu do Rudaska to też uboga w ciuszki :pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:41
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny