Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Ja dzisiaj weszłam do HM miałam sobie cos kupic i co? wyladowalam w dziale dla dzieciaczków. Jakie te rzeczy sa cudne ... Tak chodziłam i je dotykałam, pewnie ktoś pomysli ze glupia jakas 
 CHetnie bym kupila prawie wszystko 
 i oczywiscie sobie nie kupilam nic 

Pamietam ze swojego pierwszego porodu ze synek byl caly czas ze mna. Owszem bylam zmeczona ale i przeszczesliwa Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
 19.01.2017 - 12/13 tc

Synek 05.2008 
- 

na początku to w sumie długie się przydadzą też bo malenstwo nie ma swojej temp stałej i trzeba uważać żeby za bardzo sie nie ochłodziłoXxMoniaXx wrote:no ja mam na długi a na krótki mało , a potrzebuje bo lato to wiadomo ale jak bd upał... w sumie.. ehh ja to zielona w tych sprawach. ale jak bd upał... w sumie.. ehh ja to zielona w tych sprawach.
- 

z tego co widziałam to masz masz kochana.. ja to malutko.. ale w razie co się dokupi zawszeRudasek wrote:E gdzie tam Mizzi...tak sie wydaje ze mam ale w sumie to wcale nie duzo...i jakby mi sie malenstwo trafilo 50cm- a tak sie zapowiada to nie mam...heh  
 ja kupilam jedne body na 50 w razie co w razie co i biorę z sobą i biorę z sobą  
- 

Ale padłam :o zrobiłam pierogi,stos garòw umyłam,ogarnęłam a tu goście...no i dopiero usiadłam a mężu sprząta ale zaraz na spacerek bo mała ładnie w szyjkę dawała :o ale zaraz na spacerek bo mała ładnie w szyjkę dawała :o

Madziula a to dobrze że przed był aktywny bo i moja się obudziła :p a kiedy ostatni raz miał czkawke?
 A ze zmęczeniem to ja podziwiam kobiety :o

Ale tu szał zakupòw :o ja dresik w pepco ostatnio też wzięłam bo te promocje świetne są 

Mizzy ja w poròwnaniu do Rudaska to też uboga w ciuszki :pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:41  Z. lubi tę wiadomość Z. lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny