Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:Landryneczko, to zalezy jak Ci lekarz potraktue monitoring... Czytalam, ze wizyta od 50- 200 zł.
Niektorzy kasuja za ten monitoring jak za kazda wizyte, a nektorzy, ktorzy nie sa pazerni na pieniadze, troszke z kosztow schodza, bo tych wizyt jednak troche bedzie.... A jakie masz cykle??
Ja np. mam regularne, co 28 dni
w 7 dniu cyklu był pecherzyk 9 mm
w 12 dalej był, ale nie znam jego wymiarów
dzis boli mnie prawy jajnik, kłue i macica rowniez...test owu moze utro bedzie +
ide jutro (15 dc) zobaczyc czy bedzie dalej pecherzyk czy już pęknął...
Nalepiej umowic sie na wizyte do gin i przedyskutowac, lub zapytać położna z gabinetu gina, tez powinna wiedziec w ktorych dniach cyklu ten lekarz ma zwycza wykonywac monitoring
Ja mam nieregularne cykle .
I mam przypuszczenia że owulki nie mam więc cpo wtedy gdu owulacji nie ma wgl ? -
nick nieaktualnyGroszek wrote:Wlasnie, zauwazylyscie ze mamy płodne teraz? Duzo nas
dziewczynki, powiedzcie mi... preferujecie codziennie czy co dwa dni...
Nie wiem, czy mam czekac z tym testem owu? Jeszcze nie były tak bardzo ciemne te kreski, cho prawie porownywalne...
Czekac do jutra z i testem sikanym owu i ginem, czy probowac dzis ? -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:34
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:34
-
Landryneczko, myle ze nalepiej sie skonsultowac z ginem. Może zleci Ci jakies badania hormonow, mialas takie?
Moze sprobuje cykle wyrownac luteiną lub wspomoc jakims innym lekiem?
Bo tak na slepo ten monitoring, to tyle kasy w błoto, nie wiadomo jaki efekt... (przepraszam za okreslenie) -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:35
-
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość
-
Groszek wrote:
Klara, a moze owu sie dopiero zbliza, sluz czasem tez potrafi sie szybko zmienic... i te objawy nie sa wszystkie adekwatne i nie ida razem parami?
obserwuj sie... nie bierzesz zadnych leków ktore moga wpływac na dodatni wynik testu ??
mam nadzieje że sie zbliża wszystko sie okaże przy testowaniu. nie biore nic tylko kwas foliowy.
-
nick nieaktualny
-
Groszku , ja właśnie na 28 mam zapisane testowanie i potforzasta jakoś tak też
Co do żylaków to robi się zabieg,ale chcemy narazie sróbować bez bo jeszcze coś nie daj Boże narobią i wiadomo... a to nasz 1szy cykl
Gajka ja nie biorę nic, ja poprostu zdrowiej się odżywiam- owoce, warzywa, orzechy, ryby, nie smaże, biorę kwas i pestki dyni- cynk -
nick nieaktualny