Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
http://allegro.pl/pojemnik-na-pieluchy-kosz-angelcare-3-wklady-i5088721321.html
Coś takiego? Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest Ale za taką cenę powinien jeszcze śpiewać i tańczyć... Trzeba by policzyć ile pieluszek idzie tygodniowo (jeden wkład na 180sztuk - a one same też tanie nie są).
-
mizzelka wrote:dokladnie, ja tez nie widziałam żeby się wywróciło
jak dziewczyny karmiły to tam dzieciaki leżały i obserwowały
potem na pierwszą marcheweczkę dobre to jest zapinasz pasy i jazda.. a jak dziecko chce sie schylić to są rózne chyba tam poziomy.. do ustawienia.. a i tak musisz miec ciagle na oku.. żadne dziecko nie będzie elegancko leżeć.. marzenie by byłomizzelka lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:ej dobra ale mnie interesuje jak ten wkład działa? co ile go trzeba wymieniać? bo 130zł za 6 wkładów sie płaci więc nie mało
ten co wyslalam to na 28 pieluszek tzn kiełbasek hahah
huk go wie, musze dogłębniej poczytać bo jak na razie nie ograniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 16:05
-
Czyli co? 28 pieluch i koniec?
Wychodzi, że 6 wkładów starczy na 168 pieluch a tygodniowo ile idzie? Powiedzmy że 40 (małe opakowanie pampersów) więc na miesiąc takie 6 wkładów za 130zł!!! Jak dla mnie nieopłacalna zabawa... Wolę kupić zwykłe wiadro z przykrywką za 20zł i postawić je pod drzwiami sypialni i opróżniać rano i wieczorem
Ja sobie odpuszczam
-
Hej, znikam na weekend. Wizyta u Tesciow.
Okropnie zle sie czuje. Teraz bol z brzucha przeszedl na plecy.
Krzyz mnie lupie.
Trzymajcie sie Kochane. Przedszkolanko, mam nadzieje, ze w niedziele jak wrice to bedziesz juz rozpakowana.
Buziaki!przedszkolanka:), livia30 lubią tę wiadomość
-
karolka22 wrote:Echh, ja tydzień temu 4 dni umierałam z powodu krzyży. Nawet nie mogłam się wyprostować. Na szczęście po weekendzie wszystko przeszło.
Miłego weekendu z Teściami
nawet głupie przekręcenie się z boku na bok sprawia mi wielką trudność..
Mam nadzieje że cię to ominie, albo chociaż będzie ciąża bardziej łaskawa..
rwę kulszową też zaliczyłam w ciąży, niestety musiało obyć się bez leków :<
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 17:45