Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:śliwki ani kiszonki już mnie nie ruszają
a śliwki suszone jesz prosto z torebki? najlepiej zalać je wrzątkiem (nie wielką ilość wody) i ciut podgotować, po ostudzeniu zjeść te kapcie i popić wywarem... mnie po 10 min od spożycia oczyszcza ze ho honataliano lubi tę wiadomość
-
Info dla mlodych mamusiek ktotym nie wypadly szwy, u mnie ten dzien nastapil, dwa z trzech wypadly. Zauwazylam, ze na kilka dni przed zrobily se jasne a byla ciagle czarne i luzniejsze, bqrdziej miekke
Moze przyda sie ta wiedza, ja se bqrdzo stresowalam ze jeszcze sa -
Witajcie dziewczyny mam pytanie odnośnie szyjki macicy,może któraś z Was też tak miała,dziś miałam wizytę, jutro zaczynam 22 tydzień ciąży mój lekarz powiedział że plusem jest to że szyjka jest długa ale minusem że jest miękka. Powiedział że mam nie dźwigać i nie przemęczać się ale że ogólnie mogę chodzić,nie muszę leżeć plackiem. czy któraś w Was miała taki problem,boje się że moja malutka będzie pchała się szybko na świat
-
aneta ja mam podobnie tzn tez mam dużo odpoczywać, nie przemęczać się (czasem nie wychodzi ale staram się). Z tym, że ja mam nisko umieszczoną ciążę a szyjka z ostatniej wizyty miala 39mm. Teraz czekam do kolejnej (za tydzień) i zobaczymy co dalej. Biorę też nospę 2x1 i luteinę dowcipnie 100 na noc.
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry
Mały spi to już nawet zupę ugotowałam,jeszcze ciasto musze upiec bo Marcel ma jutro gości
Co do szwów to część mi się rozpuściła,część sama wypadła i został mi jeszcze jeden w środku.Niby się zagoiło ale miejsce po cieciu jest twarde i nadal je czuje.
Miłego weekendu zycze -
dobry
u nas też Maly kima ale pewnie pol godzinki DZis jak sie obudził o 3 tak oczy na zapałki i heja do 5 potem oczywiscie cyc i pospał do 7...i znów zabawa a co...przeciez matka z ojcem nie potrzebuja snu...zasnał i obudził sie przed chwilka, teraz znow cyc i spi...ciekawe jak długo:) ja dzis robie na obiada dorsza i pieke mini serniczki tez mamy jutro gosci- dziadki wpadaja:)
co z Aga????/ wiemy coś ? -
dzień dobry
dzisiaj znowu w nocy skurcze i przy każdym pobudka i były chyba dokładnie co 7 minut ale byłam tak zmęczona,że nie miałam siły liczyć ciągle i zasypiałam ;p no i ja mam coś z głową,bo dzisiaj nie Livia a Monia w śnie liczyła ze mną skurcze tylko Ty kochana swoje haha!
oczywiście ucichło nad ranem i teraz co ok.10 minut mam
jakie plany na dzisiaj macie? my zakupy musimy zrobić bo lodòwka pusta i moooże spacerek się uda-zależy od skurczy
miłego dnia!
PS. witam w donoszonej oficjalnie ciąży -40 tydzień nie wierzę że to już zleciałoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 10:27
XxMoniaXx, Bluberry, mizzelka, Maniuś, Z. lubią tę wiadomość
-
HeJ widzę, że się tu komuś śnię hahahahahahah swoje skurcze ja mam jeszcze 17 tygodni czasu
mam nadzieje, że Pola sie zmobilizuje i wreszcie wyjdzie
ja dziś dzień sprzątania - wiadomo szkoda ,że czysto jest tylko jeden dzień
miłego dnia
dziś rano zapodałam sobie te śliwko zalane wodą ale jak do tej pory mnie nie ruszyłyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:Siemka kobietki Miłego Weekendu
Monia śliczne mieszkanko dla maluszka
Aguś ślina mi cieknie!
Anutka to dlugo sie rozpuszczaja.. ciekawe jakie ja bd mieć..mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
już byłam chyba śliwki zadziałały troche później
prawie posprzątane . Jeszcze dokończyć podłogi . Wypraliśmy z mężem odkurzaczem piorącym kanapę i fotel . Ale brudne
Piorę raz w roku a wolę teraz wyprać niż potem przy małej
okna muszą wytrzymać jeszcze z 2 tygodnie
wiosnaaaaaa wreszcie