Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulka wrote:Dzień Dobry
Nie miałam wczoraj internetu bo mąż mi komp popsuł,a tu takie wiadomności
Agusia przesyłam ogromne gratulacje,córeczka śliczna
Mój mały jak usnąl wczoraj po 23ej tak śpi do tej pory,obudził sie nad ranem cos sobie pokwikał i dalej usnął.
a jajo prześliczne... a to wydmuszka jaja strusiego? czy figurka?
piękne, nie mogę się napatrzeć, mnóstwo pracy w to wsadziła i ładnie zakonserwowała widzę -
Złota wrote:Hejka!
Aga, dziecko śliczne.
Ja podnięta, bo w piątek poszłam spać po drugiej, w sobotę po pierwszej. Imprezowanie to nie moje klimaty...
Jutro USG, zaczynam się stresować.
i zazwyczaj jak są gościny to zmykam spac po 23... jak np siostry meza sie zjada..
a pro po teraz w ten weekend będzie zjazd.. ja pikole..
-
Mizzi no własnie, teraz TY Kochana
czekamy na Twoją Milenke:)
ale fajowo a potem Monia, Livka, Sury itd ale superrrr:)
Moj Mlody zasnął własnie, walczyłam od 6.30 ale nawet nie ryczał, tylko cosik grymasił dałam smoka na cheilke i zasnął....niestety poddałam sie i daje mu od czasu do czasu smoka jak już nie umiem zapanować, albo jak wiem, ze jest najedzony a dalej chce ciumkaćmizzelka lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Mizzi no własnie, teraz TY Kochana
czekamy na Twoją Milenke:)
ale fajowo a potem Monia, Livka, Sury itd ale superrrr:)
Moj Mlody zasnął własnie, walczyłam od 6.30 ale nawet nie ryczał, tylko cosik grymasił dałam smoka na cheilke i zasnął....niestety poddałam sie i daje mu od czasu do czasu smoka jak już nie umiem zapanować, albo jak wiem, ze jest najedzony a dalej chce ciumkać
No mówiłam! Jak chce ciumkac tylko, to smok. Inaczej byś się zamęczyła na śmierć.
-
Przedszkolanko, gratulacje! To na pewno ten koktajl truskawkowy podziałał Pola jest śliczną kruszynką
I też chce taki ekspresowy poród
Dziewczyny, fajne te Wasze brzuchy
Złota, trzymam kciuki za USG!
U mnie też aktywny weekend. Trochę rodzinnie, trochę ze znajomymi, trzeba korzystać póki jestem na chodzie
Chwalicie się łupami, pochwalę się i ja
livia30, Lena87, XxMoniaXx, mizzelka, Maniuś, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Zetko fajne ciuszki Ja już muszę się hamować niestety chociaż czasami po prostu muszę i nic mnie nie jest w stanie powstrzymać
Właśnie muszę aferę zrobić z jednym sprzedającym na allegro bo od 12 lutego cisza jest a zostawiłam u niego ponad 110zł... Nie pierwszy raz kupowałam u niego i taki psikus no
-
mizzelka wrote:złote dziecko skoro tyyle nocy spokoju
a jajo prześliczne... a to wydmuszka jaja strusiego? czy figurka?
piękne, nie mogę się napatrzeć, mnóstwo pracy w to wsadziła i ładnie zakonserwowała widzę
bolesławiec miasto ceramikilivia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ja staram się właśnie za bardzo też nie kupować bo większość dostanę po dzieciach z rodziny i od znajomych a wiadomo dziecko szybko rośnie więc też nie ma co przesadzać z ilością. Ale te ze zdjęcia to były takie taaanie rzeczy. Tam leży dosłownie 55 zł, poza skarpetkami bo te nie pamiętam ile kosztowały Także szkoda było nie skorzystać
A z tym sprzedawcą to może jakiegoś maila do nich napisz, bo to faktycznie kupa czasu już...
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dziewczyny dziś jako prawie 3 tyg matka mowie, ze trzeba ograniczyć kupowanie, moj na szczescie maly wiec już chwilke te 56 i mniejsze ma, tzn dokładnie 2 tg i 4 dni ale np ma czapusie, taka śliczna i już jest za mała, miał ja na wyjscie ze szpitala i raz na balkonie....i już leży, odłożona bo sie nieda założyć
-
Rudasek wrote:Dziewczyny dziś jako prawie 3 tyg matka mowie, ze trzeba ograniczyć kupowanie, moj na szczescie maly wiec już chwilke te 56 i mniejsze ma, tzn dokładnie 2 tg i 4 dni ale np ma czapusie, taka śliczna i już jest za mała, miał ja na wyjscie ze szpitala i raz na balkonie....i już leży, odłożona bo sie nieda założyć
Rudasku a jaki rozmiar tej czapusi masz?