Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Spaliłam bułeczki... Ja pierdyle Ale trochę węgielku i rozwolnienia nie będzie przynajmniej
zryła mi banie wczoraj a dziś siedzi cicho.. mądrala
livia30 lubi tę wiadomość
-
Z. wrote:Ja staram się właśnie za bardzo też nie kupować bo większość dostanę po dzieciach z rodziny i od znajomych a wiadomo dziecko szybko rośnie więc też nie ma co przesadzać z ilością. Ale te ze zdjęcia to były takie taaanie rzeczy. Tam leży dosłownie 55 zł, poza skarpetkami bo te nie pamiętam ile kosztowały Także szkoda było nie skorzystać
A z tym sprzedawcą to może jakiegoś maila do nich napisz, bo to faktycznie kupa czasu już...
a skarpety wymiatają!
a to prawda z ciuszkami.. moją mamę to coś opętało.. już tyle skarpet małej nakupowała i innych rzeczy że szok..
a co dopiero po narodzinach będzie...
a ciuszki już po dziewczynach dostałam to przesortowałam i dobrze że dużo swoich nie kupowałam rzeczy bo teraz to bym nie wiedziałą w co ją ubrać a tak to wykorzystam wszystko od A do Z
jeszcze zalezy od maluszka.. jeden wiecej ulewa drugi mniej i już inne przebieranie jest
teraz mnie kusiło żeby w lidlu kupic pajacyk to juz mnie mąż zgadał że jeszcze zdążą mi nakupować -
Niestety ja nie ogarniam tematu ale pamiętam jedną forumowiczkę, teraz urodziła niedawno a chodziła na akupunkturę żeby wywołać poród..
coś może w tym być, ale czy ja wiem.. to tak jakby zamiast brać leków ziołówki..
jedni potrzebują lekkiego kopa na cykl a inni coś konkretnego
-
Mizzelka, w carrefour mają promocje na ciuszki i wygrzebałam w koszu tanio
Złota, była taka użytkowniczka KotkaPsotka albo PsotkaKota i ona chyba to stosowała... musiałabyś pogrzebać po forum i poszukać.
Chciałabym upiec lub zrobić na parze pierś z kurczaka, macie jakieś sposoby żeby mięsko nie wyszło suche?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 11:36
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
no na parze kurczaka jeszcze nie robiłam
ale jak smażę to zawsze stopniowo się staram żeby mięsko było miękkie więc może podobny sposób i tutaj musi być żeby nie robić szoku termicznego mięsu
carrefour mam w okolicy ale małe.. ale moze jeszcze kiedys bede i mi sie rzuci w oczy
Z. lubi tę wiadomość
-
Livka...a to Dziad z tego sprzedawcy. TO coś jak ta baba od której te szmatławce kupiłam, tylko z nia na szczescie był kontakt i po dwóch dniach kase wysłała. No co za ludzie.. nie kumam tego
Oj Z. nie pomogę bo nie robie kurczaka na parze...w sumie teraz nie powinnam jeśc smażonego z tłuszczu wiec robie na grillowej patelni, bez grama tłuszczu. Wczotaj robiłam z mozzarella ale i tak był suchy heheZ. lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Oj Z. nie pomogę bo nie robie kurczaka na parze...w sumie teraz nie powinnam jeśc smażonego z tłuszczu wiec robie na grillowej patelni, bez grama tłuszczu. Wczotaj robiłam z mozzarella ale i tak był suchy hehe
No właśnie chciałam bez tłuszczu Robiłam już na parze marynując mięsko wcześniej kilka godzin i potem na parę ale przeszło tylko smakiem ale samo mięsko i tak było suche. Może teraz spróbuję zapakować w folię i do piekarnika hmm.
Mój małż sportowiec życzy sobie dietę po prostu i kombinuje ;P
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Mizzelka, w carrefour mają promocje na ciuszki i wygrzebałam w koszu tanio
Złota, była taka użytkowniczka KotkaPsotka albo PsotkaKota i ona chyba to stosowała... musiałabyś pogrzebać po forum i poszukać.
Chciałabym upiec lub zrobić na parze pierś z kurczaka, macie jakieś sposoby żeby mięsko nie wyszło suche?
Mięsko trzeba dobę wcześniej zsypać przyprawami, polać oliwą i czosnkiem, a potem uparować.
ja jem tylko parowane lub duszone mięso i tak mi zawsze wychodzi soczyste.
Z., mizzelka lubią tę wiadomość