Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
byłam w Lidlu rano bo chciałam mężnemu te buty trekkingowe kupić i sobie też ale ludzie to istne bydło .... jak tylko otworzyli to ryją się i tyle... byłam z tyły bo nie dam sie zadeptać ... też kupiłam tak samo jak oni a weszłam ostatnia.. i po co im te pchanie się
-
livia30 wrote:Oj to takich maleńkich chyba nie mam nawet, zaraz zerknę.
O nie, jedną mam Ale to akurat na start będzie a 5,99 z pepco to nie majątek Później mam już 38 taką z siateczki na lato i 42cieplejszą z welurku -)
Moja była szyta no ale myslalam ze zaloże mu kilka razy. Na szczescie mam dwie takie same, malusią i troche wiekszą, wiec zakładam mu teraz tą wieksza a mała czeka na kolejne dziecko
Monia z tego co widziałam w gazetce to sa w pepco juz krótkie bodziaki takie z usmiechnietymi buźkami, rozmiary 3-6 mcy:)
ojjjj sorki pomyłka. Są, ale na długi jeszcze
http://www.pepco.pl/gazetka#2Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 10:57
-
No na mój spór nie reagują wiec wysłałam teraz ostrego maila Poczekamy na reakcję. Kiedyś też walczyłam tak z jednym sprzedającym ale nic do niego nie docierało, dopiero jak allegro konto mu zablokowało (dzięki mnie hi hi) to odzew był natychmiastowy