Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Livia też mam taki brzucho haha ! Tylko bardziej flaczek ,aleee bez rozstępòw
Oj kobity miałam spać i co? :p mała śpi i nie wiem czy budzić ją na karmienie czy nie? bo rano ją obudziły a i tak nie zjadła tylko poszła spać i pòźniej jadła...
Ale wiecie co? Dupa mnie boli i to wcale nie jest śmiesznelivia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Agusia moj 12h po porodzie nie jadł..PAnie mowiły ze to normalne, jeszcze z brzuszka jest najedzony
wierze ze CIe dupa boli...a wiecie co? mnie nic nie bolało, od razu mogłam siedzieć, chodzić itd...po tak ciezkim porodzie zero dolegliwosci poxniej..nawet macica mnie nie bolała....tylko cipuśka piekła..ale to czasem do tej pory:) -
Livia fajną masz pidżamkę
rośniecie aż miło popatrzeć a co dopiero pamiętam jak wspomniałaś o wygranym teście
bodziaki też super
a ja zdrzemnęłam się bo mała nie dała mi spać w nocy, potem ucichła nie kopała tak mocno to wykorzystałam okazje
potem mąż przyszedł.. sami w domu... to się poganialiśmy
i obiadek zrobiłam i teraz stękam
tak jestem podjarana Agi porodem że nie mogę się swojego doczekać.. wiem że będzie ból... ale chciałabym taki kurde marzenie
livia30, przedszkolanka:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
oooo Grooooszeeek zawitał
a jak mama? jak Gabryś? je grzecznie?
aa nic w sumie szczególnego Monia już upatrzyła wózek
dziewczyny powoli kompletują wyprawki
ja coś miałam niby przepowiadającego, ale ucichło i krótko trwało.. jak duzo się wysile to skurcze się pojawiają..
Złota nam uciekła na weekend gościnka
Potforek zagląda
no i czekaliśmy na Polę
-
nick nieaktualny