Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Z. to ja też tak Z. robiłaś już krzywą cukrową ? bo mi jeszcze nie dała skierowania a następna wizyta w 26 tyg dopiero.
Jeszcze nie robiłam, jutro idę... naszykowałam sobie cytrynę ale nie wiem czy mi pozwolą wcisnąć. Chce mieć wynik przed kolejną wizytą co mam na koniec tygodnia. Można to badanie wykonać podobno między 24 a 28 tygodniem więc się mieszczę Oby mi żadna cukrzyca ciążowa nie wyszła to będę szczęśliwa.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
XxMoniaXx wrote:aaaa to ja też będę się mieściła wtedy mam nadzieje że mnie 3 razy kłuć nie będą
Mnie będą. Jedno przed wypiciem na morfologie, drugi raz po godzinie od wypicia, trzeci raz po dwóch godzinach. Zastanawiam się tylko czy dać jedną rękę żeby mi całkiem zmasakrowali czy lepiej z obu.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
ja nie mam innego wyjścia - mogą mi pobrać tylko z jednej w tej drugiej mam bardzo cienkie żyły i niewidoczne - nie da się . Raz próbowała jedna pielęgniarka jak byłam honorowo oddać krew i powiedziała, że z tej drugiej nie ma szans .
-
dziewczyny będzie dobra promocja w biedronce.. na proszki, mleczka, płyny itp z Loveli.. znów za 14,99
bardzo się opyla
będzie od czwartku ale nie tylko na to bo i na proszki inne do prania itp http://www.biedronka.pl/pl/na-dobry-porzadek
akurat w piątek mam wizytę i okazja do wyhaczenia jak nic...Z., XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Ale się objadłam, zaraz pęknę Tomasz też zadowolony bo fika
Kupiłam w Realu truskawy! Dużo truskawek, czerwonych, ładnie pachnących i pewnie chemicznych ale nie mogłam się powstrzymać
Uffff trzeba troche odpocząc i do szkoły jechaćZ. lubi tę wiadomość
-
tak tak chyba
to fajnie masz.. u mnie po 24 zł ;/
dlatego dla mnie to okazja jak nic..
Livia to Tomek lubi truskawki widzę pamiętam jak zaszłam w ciąże i jadłam ogórki kiszone z truskawkami hahaha co mi wtedy do głowy strzeliło to nie wiem i to było dziwne..livia30 lubi tę wiadomość
-
Livka Ty to jestes Gagatek:) tak chlopa wystraszyłaś ze paczka raz dwa
Monia ja w sobote robiłam mini serniczki
w foremkach do muffinek:) ale byly pycha, dziadki wczoraj nas odwiedziły i sie zajadali szybko, prosto i o kawy ciacho jest:)
ja pospałam 1,5h bo Maly spał. potem kupa i na balkon na godzinke gdzie znów kimał teraz znów kupa bo jakby, chwilke cyc i lezy, cos do siebie gada ale spokojnie w łozeczku lezy a ja zmieniłam posciel, zrobiłam pranie, wysprzatałam szafe, jeszcze musze ziemniory obrac
u mnie dzis rybka:)livia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Mnie będą. Jedno przed wypiciem na morfologie, drugi raz po godzinie od wypicia, trzeci raz po dwóch godzinach. Zastanawiam się tylko czy dać jedną rękę żeby mi całkiem zmasakrowali czy lepiej z obu.
-
livia30 wrote:A ja nic dziwnego w sumie nie jadłam od poczatku ciąży. Żadnej kiełbasy z dżemem, śledzi z czekoladą... Dziwne
ja też nie mialam zadnych zachcianek, nie zdarzylo mi sie nawet nic sobie zażyczyć..jedyne co to obok MC nie mogłam przejsc obojetnie, ale to od zawsze:)livia30 lubi tę wiadomość