Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:dziewczyny będzie dobra promocja w biedronce.. na proszki, mleczka, płyny itp z Loveli.. znów za 14,99
bardzo się opyla
będzie od czwartku ale nie tylko na to bo i na proszki inne do prania itp http://www.biedronka.pl/pl/na-dobry-porzadek
akurat w piątek mam wizytę i okazja do wyhaczenia jak nic... -
Wcie co ja mialam w tamtym tyg, piłam sok z czarnej porzeczki i zauwazyłam, ze jak mleko moje kapnęło gdzies na ubranko to zapłamiło
i mam kilka kaftaników i pajaców z plamą, bo w proszku sie nie sprało. Jest jakiś łagodny odplamiacz dla dzieci...bo vanisha nie chce uzywac -
Anutka wrote:Ale odplamiacza nie ma a szukam
bo pisze produkty lovela
bynajmniej mam taką nadzieje bo dopiero będzie mi szkoda... że wtedy nie wzięłamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 16:48
-
Cześć ciocie
Podczytałam Was na szybko i chciałam sie odwołać ale na telefonie to jakaś masakra,może jak sie ogarne pozniej...
Pierwsza doba u nas spokojnie,karmienie,spanie i dwie kupy,wieczorem była szczepiona i całą noc ttaki pisk...obie nie spałyśmy,dopiero o 6 na siedzaco padłyśmy...jeju,ja juz nie wiedziałam co robić...
Dzisiaj rano spokòj,pòźniej przy tatusiu troche płaczu ale T.ogarnął no a przy babciach grzeczniuteńki aniołek :p
Ogòlnie nie spałam od 3 dni,mąż z tym zębem.masakra...milion przeciwbòlowych nigdzie go nie przyjęli na pogotowiu i miałam małe załamanie-w jednej chwili moje dwa skarby...a jeszcze ja nic nie mogąca zrobić...
Ale już jest dobrze,wracamy do normalności i poznajemy się
Mąż cud tatuś w środe dopiero do domu...i jest od jutra zakaz wizyt przez tą grype! :o
Tyle u nas,padam z niespania ale jestem najszczęśliwsza na świecielivia30, Sury, mizzelka, Madziulka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dzisiaj o niebo lepiej! Wieczorek spokojny,w nocy godzina pisku a pòźniej przy serduszku i na cycu zasnęła i przespałyśmy przytulone do 6 już przebrane i nakarmione leżymy,mama zaraz ogarniać się idzie
Powiem Wam że kazda mama jest tak inna,ma inny problem-dziewczyna obok jak karmi to płacze i krzyczy tak ją boli...mòwi że gorzej niż porodowe skurcze...
A co u Was ?mizzelka lubi tę wiadomość
-
Hej Aga
pozdrów Polcię
cieszę się, że u Was już lepiej . A jak mąż z zębem ?
a u Was w szpitalu mąż wchodzi na salę gdzie leżysz czy jest osobna sala odwiedzin ?
U nas po staremu, mała wczoraj chyba nie spała cały dzień, tak szalała, dziś rano też się powierciła i teraz cisza
miłego dnia