Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:dobry dobry
Witam nowe DZiewczyny
Stare tez witam
Mizzi jak tam? dzieje sie cos?
Monia, Monita, Lenka jak sie czujecie?
Złita co tam?
Livka pewnie gwałci męznego
Przedszkolanka ale Ci córka pieknieje:) Ja mojemu też non stop fotki cykam, to niesamowite jak sie zmienia, z dnia na dzien
Co u WAs??
Moi chlopcy sie sobą zajęli wiec mam chwilke dla siebie
ale głowa mnie dzis boli strasznie nie wiem czy od pogody czy od nocnego niesoania, Maly co 2h chcial cyca a miedzy cycami oczy jak 5zł i zajmuj sie mną matka:) -
Złota wrote:hej, ja się źle czuję dziś. Coś mnie kuje w boku, teraz mi niedobrze i boli mnie głowa. Idę się położyć. Do południa gotowałam, bo jutro koleżanki z pracy wpadają po pracy.
Buziaki!
trochę się rozweseli, ale żebyś aby się dobrze czuła
ja też kiepawo się czuję, więc chyba dziś taki dzien mamy lichy...
oby jutro było lepiej -
zrobiłam herbatę z pokrzywy pierwszy raz ale nie wiem czy pić.. bo bóle na @ są..
kut je wie
Monita ale mi chęci narobiłaś na koktajl.. chyba męża zwerbuje żeby mi mleko przyniósł świeże i wezmę truskawki z zamrażalnika i bym sie napiła takiego koktajlu mmmm:)mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:Naali byc moze masz za wysoka prolaktyne i dlatego sa takie dlugie cykle.Ja mialam nieregularne @ i okazalo sie,ze mialam za wysoka prolaktyne i zaczelam brac Bromergon.
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Anutka ile czasu sie staralas po Bromergon-ie??
Ja dzis koktajl zrobilam z soku wyciskanego z pomaranczy,kiwi i ananasa oraz listki miety
Przedszkolanka sliczna Polusia
Dziewczyny kupilam siemie lniane czy Wy tez pijecie??moze podpowiecie jak przygotowujecie??
Pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 20:29
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:Anutka ile czasu sie staralas po Bromergon-ie??
Ja dzis koktajl zrobilam z soku wyciskanego z pomaranczy,kiwi i ananasa oraz listki miety
Przedszkolanka sliczna Polusia
Dziewczyny kupilam siemie lniane czy Wy tez pijecie??moze podpowiecie jak przygotowujecie??
Pozdrawiam.
Zaszlam przy wyniku 7,52 jak dobrze pamietamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 21:30
-
Mizzelka, wykres już zaczęłam prowadzić ale przyłoże sie do niego lepiej w kolejnym cyklu Bo w sumie zaczęłam pare dni temu. Temp nie mierze. Pracuje po nocach, kończę np. o 6 albo 8 rano więc bez sensu. Kiedy mam wolne czasami zmierzę, ale nigdy przed owu tylko po. Nie przykładam się do tego bo nawet gdybym chciała to u mnie jest to po prostu nie możliwe Faza lutealna. Hmmm... Waha sie biorąc pod uwagę poprzednie cykle, ale też nigdy nie przyglądałam się temu kiedy owu się kończy tylko kiedy zaczyna Teraz wiem że obecnie trwa 12 dzień. Ale juz pogubiłam sie w tym wszystkim. Nie umiem tego obliczyc. Cycki znowu bolą, ale wiem doskonale że to także objaw @. Nie lubię czekać. Pogodziłam sie już z tym że czekam na okres:) I ten cykl dłuży mi się jak żaden inny do tej pory, a to dopiero 22 dc.
Anutka a miałas jakieś problemy hormonalne czy tak się złożyło że dopiero po 11 miesiącach zaszłaś? My 10 miesięcy. Doganiamy Cię -
Sarenka2015 wrote:Mizzelka, wykres już zaczęłam prowadzić ale przyłoże sie do niego lepiej w kolejnym cyklu Bo w sumie zaczęłam pare dni temu. Temp nie mierze. Pracuje po nocach, kończę np. o 6 albo 8 rano więc bez sensu. Kiedy mam wolne czasami zmierzę, ale nigdy przed owu tylko po. Nie przykładam się do tego bo nawet gdybym chciała to u mnie jest to po prostu nie możliwe Faza lutealna. Hmmm... Waha sie biorąc pod uwagę poprzednie cykle, ale też nigdy nie przyglądałam się temu kiedy owu się kończy tylko kiedy zaczyna Teraz wiem że obecnie trwa 12 dzień. Ale juz pogubiłam sie w tym wszystkim. Nie umiem tego obliczyc. Cycki znowu bolą, ale wiem doskonale że to także objaw @. Nie lubię czekać. Pogodziłam sie już z tym że czekam na okres:) I ten cykl dłuży mi się jak żaden inny do tej pory, a to dopiero 22 dc.
Anutka a miałas jakieś problemy hormonalne czy tak się złożyło że dopiero po 11 miesiącach zaszłaś? My 10 miesięcy. Doganiamy Cię
W szczesliwym cyklu cyce bolaly jak zawsze, wszystko bylo jak zawsze tylko klulo i ciagnelo podbrzuszeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 22:33
-
Sarenka2015 wrote:Mizzelka, wykres już zaczęłam prowadzić ale przyłoże sie do niego lepiej w kolejnym cyklu Bo w sumie zaczęłam pare dni temu. Temp nie mierze. Pracuje po nocach, kończę np. o 6 albo 8 rano więc bez sensu. Kiedy mam wolne czasami zmierzę, ale nigdy przed owu tylko po. Nie przykładam się do tego bo nawet gdybym chciała to u mnie jest to po prostu nie możliwe Faza lutealna. Hmmm... Waha sie biorąc pod uwagę poprzednie cykle, ale też nigdy nie przyglądałam się temu kiedy owu się kończy tylko kiedy zaczyna Teraz wiem że obecnie trwa 12 dzień. Ale juz pogubiłam sie w tym wszystkim. Nie umiem tego obliczyc. Cycki znowu bolą, ale wiem doskonale że to także objaw @. Nie lubię czekać. Pogodziłam sie już z tym że czekam na okres:) I ten cykl dłuży mi się jak żaden inny do tej pory, a to dopiero 22 dc.
Anutka a miałas jakieś problemy hormonalne czy tak się złożyło że dopiero po 11 miesiącach zaszłaś? My 10 miesięcy. Doganiamy Cię
bo jak jednak masz nockę i pracujesz do 8... to rzeczywiscie bez sensu.
-
Dzien dobry Wszystkim
Wita sie z WAmi matka cyborg według mojego dziecka, nie potrzebuje jeśc, spać tylko zajmować sie Malym i wystawiać cyca Mlody pospał do 2 w nocy i zaczeło sie szaleństwo...i tak do teraz...bo po co spać:0
Siedzi teraz w łozeczku i ciumka smoka..mam nadzieje, ze zasnie choć na godzinke:)
Powiem, WAm, ze dłuzej tak nie pociagne, ledwo zyje..non stop mnie głowa i gałki oczne bolą- masakra jakaś -
Hej dziewczyny
idę dziś do lekarza bo już nie mam siły ... jak oddycham to mi świszczy w płucach coś czy cholera wie gdzie i ciężko mi sie oddycha
mam nadzieje , że już dostane jakiś antybiotyk , ale mam też nadzieje, że nie zaszkodzę nim maleństwu !