X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    dobry dobry :)
    Witam nowe DZiewczyny :)
    Stare tez witam :)
    Mizzi jak tam? dzieje sie cos?
    Monia, Monita, Lenka jak sie czujecie?
    Złita co tam?
    Livka pewnie gwałci męznego :)
    Przedszkolanka ale Ci córka pieknieje:) Ja mojemu też non stop fotki cykam, to niesamowite jak sie zmienia, z dnia na dzien :)
    Co u WAs??
    Moi chlopcy sie sobą zajęli wiec mam chwilke dla siebie :):)
    ale głowa mnie dzis boli strasznie :( nie wiem czy od pogody czy od nocnego niesoania, Maly co 2h chcial cyca a miedzy cycami oczy jak 5zł i zajmuj sie mną matka:)
    troszkę się może i dzieje..bo mam coraz częściej bóle miesiączkowe.. i lędźwie mnie napieprzają, ale ponoć do 3 marca mam nie rodzić..

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    hej, ja się źle czuję dziś. Coś mnie kuje w boku, teraz mi niedobrze i boli mnie głowa. Idę się położyć. Do południa gotowałam, bo jutro koleżanki z pracy wpadają po pracy.

Buziaki!
    uuu to będzie obiadek integracyjny :)
    trochę się rozweseli, ale żebyś aby się dobrze czuła :)
    ja też kiepawo się czuję, więc chyba dziś taki dzien mamy lichy...
    oby jutro było lepiej :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam herbatę z pokrzywy pierwszy raz ale nie wiem czy pić.. bo bóle na @ są..
    kut je wie :D

Monita ale mi chęci narobiłaś na koktajl.. chyba męża zwerbuje żeby mi mleko przyniósł świeże i wezmę truskawki z zamrażalnika i bym sie napiła takiego koktajlu mmmm:)

mon!ta^ lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Naali byc moze masz za wysoka prolaktyne i dlatego sa takie dlugie cykle.Ja mialam nieregularne @ i okazalo sie,ze mialam za wysoka prolaktyne i zaczelam brac Bromergon.
    I ja po takum leczeniu zaszlam w ciaze :-)

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 11:12

mizzelka lubi tę wiadomość

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka ile czasu sie staralas po Bromergon-ie??

Ja dzis koktajl zrobilam z soku wyciskanego z pomaranczy,kiwi i ananasa oraz listki miety :)

Przedszkolanka sliczna Polusia :)

Dziewczyny kupilam siemie lniane czy Wy tez pijecie??moze podpowiecie jak przygotowujecie??

Pozdrawiam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 20:29

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Anutka ile czasu sie staralas po Bromergon-ie??

Ja dzis koktajl zrobilam z soku wyciskanego z pomaranczy,kiwi i ananasa oraz listki miety :)

Przedszkolanka sliczna Polusia :)

Dziewczyny kupilam siemie lniane czy Wy tez pijecie??moze podpowiecie jak przygotowujecie??

Pozdrawiam.
    Az 3 misiace :-)
    Zaszlam przy wyniku 7,52 jak dobrze pamietam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 21:30

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png

Wysłany: 1 marca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wow super,oby u mnie poszlo tak szybko :)

Anutka lubi tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2eun0ib.jpg

Biedroneczka29, potforzasta, mizzelka, Z., XxMoniaXx, Maniuś, Madziulka, karolka22 lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png

Wysłany: 1 marca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka urocze sloneczko <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 21:52

Anutka lubi tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Anutka urocze sloneczko <3
    Foto dla watpiacych ze sie nie uda :-). Jestem zywym przykladem na to ze sie da :-) 11 mcy staran :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mizzelka, wykres już zaczęłam prowadzić ale przyłoże sie do niego lepiej w kolejnym cyklu :) Bo w sumie zaczęłam pare dni temu. Temp nie mierze. Pracuje po nocach, kończę np. o 6 albo 8 rano więc bez sensu. Kiedy mam wolne czasami zmierzę, ale nigdy przed owu tylko po. Nie przykładam się do tego bo nawet gdybym chciała to u mnie jest to po prostu nie możliwe :) Faza lutealna. Hmmm... Waha sie biorąc pod uwagę poprzednie cykle, ale też nigdy nie przyglądałam się temu kiedy owu się kończy tylko kiedy zaczyna ;) Teraz wiem że obecnie trwa 12 dzień. Ale juz pogubiłam sie w tym wszystkim. Nie umiem tego obliczyc. Cycki znowu bolą, ale wiem doskonale że to także objaw @. Nie lubię czekać. Pogodziłam sie już z tym że czekam na okres:) I ten cykl dłuży mi się jak żaden inny do tej pory, a to dopiero 22 dc.

Anutka a miałas jakieś problemy hormonalne czy tak się złożyło że dopiero po 11 miesiącach zaszłaś? My 10 miesięcy. Doganiamy Cię :)

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Mizzelka, wykres już zaczęłam prowadzić ale przyłoże sie do niego lepiej w kolejnym cyklu :) Bo w sumie zaczęłam pare dni temu. Temp nie mierze. Pracuje po nocach, kończę np. o 6 albo 8 rano więc bez sensu. Kiedy mam wolne czasami zmierzę, ale nigdy przed owu tylko po. Nie przykładam się do tego bo nawet gdybym chciała to u mnie jest to po prostu nie możliwe :) Faza lutealna. Hmmm... Waha sie biorąc pod uwagę poprzednie cykle, ale też nigdy nie przyglądałam się temu kiedy owu się kończy tylko kiedy zaczyna ;) Teraz wiem że obecnie trwa 12 dzień. Ale juz pogubiłam sie w tym wszystkim. Nie umiem tego obliczyc. Cycki znowu bolą, ale wiem doskonale że to także objaw @. Nie lubię czekać. Pogodziłam sie już z tym że czekam na okres:) I ten cykl dłuży mi się jak żaden inny do tej pory, a to dopiero 22 dc.

Anutka a miałas jakieś problemy hormonalne czy tak się złożyło że dopiero po 11 miesiącach zaszłaś? My 10 miesięcy. Doganiamy Cię :)
    Za wysoka prolaktyna, po 8 poszlam do gin i pi 3 mcach bromergonu zaszlam :-) :-) maz bral androvit na wzmocnienie chociaz wyniki mial w normie :-)

W szczesliwym cyklu cyce bolaly jak zawsze, wszystko bylo jak zawsze tylko klulo i ciagnelo podbrzusze :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 22:33

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:

z tego co czytałam w NPR, to w takiej sytuacji musisz mierzyć o jednej porze ale późno.. chyba wieczorem.. muszę jeszcze podczytać na ten temat..
    bo jak jednak masz nockę i pracujesz do 8... to rzeczywiscie bez sensu.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka ale ślicznota rośnie :) i jaki zaciesz! :) słodzinka <3

• Z. Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,

Mizzy, ranny ptaszku ;)

Miłego dnia wszystkim

mizzelka lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy a Ty spać nie możesz?!! Dzień dobry wszystkim :-)
    Anutka prześliczna dziewusia :-)

mizzelka, Anutka lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Wszystkim :)
    Wita sie z WAmi matka cyborg według mojego dziecka, nie potrzebuje jeśc, spać tylko zajmować sie Malym i wystawiać cyca :) Mlody pospał do 2 w nocy i zaczeło sie szaleństwo...i tak do teraz...bo po co spać:0
    Siedzi teraz w łozeczku i ciumka smoka..mam nadzieje, ze zasnie choć na godzinke:)
    Powiem, WAm, ze dłuzej tak nie pociagne, ledwo zyje..non stop mnie głowa i gałki oczne bolą- masakra jakaś :(

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

idę dziś do lekarza bo już nie mam siły ... jak oddycham to mi świszczy w płucach coś czy cholera wie gdzie i ciężko mi sie oddycha :(

mam nadzieje , że już dostane jakiś antybiotyk , ale mam też nadzieje, że nie zaszkodzę nim maleństwu !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Artur z kto poślubi mojego Syna jest w ukrytej prawdzie teraz :D :D :D

‹‹ 2283 2284 2285 2286 2287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ