Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Heeeeeeeeeeej
Ja tylko na chwilkę zameldować się, że żyję - żebyście o mnie nie zapomniały
Ciesze się mężem bo prawdopodobnie tylko 3 tygodnie zostaje a mamy troszkę do załatwienia - remont pokoiku zaczynamy, właśnie zaraz jadę obejrzeć farby i tapety Później obiadek i do szkoły - napięty grafik mam
Buziaki Dziewczynki
Mizzi, czekamy an MilenkęZłota lubi tę wiadomość
-
Nie, bo idzie no nowy statek ale to dla nas dobrze bo zamiast w Brazylii będzie w Roterdamie nadzorował budowę nowego I jakby co to wsiada w auto i 12 godzin jest w domu, samolot 3 godz a nie doba I ja nawet na weekend mogę tam skoczyć Także nie jest źle - musi teraz skrócić pobyt w domu, zeby na narodziny syna być bez problemu
-
Heeej;)
Rudasku U nas spanie w dzień 12h z przerwami na cyca a w nocy impreza :p cała tròjka nie śpi...i nie pomaga lampka itp.w dzień ma hałas i tak śpi...
My już szwy ściągniete i T.juz poleciał mała zarejestrować dzisiaj połozna ma przyjechac i pepuszek juz wisi-moze dzis pierwsza kąpiel a w srode sie ważymy u pediatry...
Mizzy trzymam kciuki!!
Monia idz idz do lekarza,bo to grypsko panuje... -
u nas była Pani połozna, wszystko z Malym oki i co...Maly zasnał i spi juz 2h...kuzwa teraz????? kiedy mógł by babie płakać! a tak to zaraz sie bedzie budził i znów matka ledwo bedzie zyła...jem dopiero! ale na szczescie juz drugie sniadanie. R kochany wstał dzis wczesniej i mi sniadanie zrobił zeby bylo gotowe i zebym mogła zjesc chocby w iegu..i tak jadłam, na raty mam nadzieje, ze moje dzieci dziśtez wstanie, zje i pojdzie dalej w kimke:)
-
przedszkolanka:) wrote:Heeej;)
Rudasku U nas spanie w dzień 12h z przerwami na cyca a w nocy impreza :p cała tròjka nie śpi...i nie pomaga lampka itp.w dzień ma hałas i tak śpi...
My już szwy ściągniete i T.juz poleciał mała zarejestrować dzisiaj połozna ma przyjechac i pepuszek juz wisi-moze dzis pierwsza kąpiel a w srode sie ważymy u pediatry...
Mizzy trzymam kciuki!!
Monia idz idz do lekarza,bo to grypsko panuje...
Agusia to połaczymy sie na skype i bedzie nas 6 hahahah no u nas spi do polowy nocy..od 2 zaczyna sie jazda, tzn na szczescie nie płacze ale ja nie zasne jak On nie spi..choc dzis przy przewijaniu masakra jak sie darł, nie lubi sie przewijącprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Sarenka2015 wrote:Mizzy, powiem tak. Jak mi sie przypomni to zmierze temp ale o porach przeróżnych. Mierzyłam wczoraj wieczorem, powyżej 37, i teraz 3 dni rano-również 37. Miarodajne jest tylko to, że bede wiedziała na 100% gdy w koncu spadnie że zaraz bedzie okres Wieczorne pomiary tez nie wchodzą w gre. Bo albo wieczorem mam na 20, albo na 22 albo koncze o 23 Tak więc widzisz to nie dla mnie.
Anutko, aha. Też się teraz zbadam na hormony. Coś w tym może być. A na co jest konkretnie ten Bro cos tam? -
Fatim, wbijaj
na fioletowej tak niestety jest, malo która z nas tam jest..tzn ja teraz jestem gdzie juz wszystkie porodziły, podczas ciazy mnie tam nie bylo bo jedna madrzejsza i bogatsza od drugiej itd wiec znamy ten ból..Fatim lubi tę wiadomość