Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:Pomarańczka myślę, że skoro lekarz nic nie mówił yo nie masz się czym martwić
A powiedzcie mi ile mniej więcej rzeczy kupiłyście w wyprawce ?
Wiesz naczytałam się, że u zdrowego człowieka(bez ciąży) nie powinno być glukozy w moczu. A tu taki szok nagle..
Niby glukoza w krwi jest w normie.. ale jednak ta w moczu mnie martwi..
Co do wyprawki powiem tak. Jeszcze nic nie kupiłam zajmę się tym w maju. Ale nie ma co przesadzać chociażby z ilością ubranek. Dzieci szybko wyrastająWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 18:33
-
mon!ta^ wrote:moze przed wizytą dzien wczesniej cos wypilas lub zjadlas słodkiego i sie pojawila ta glukoza w moczu.
Moja znajoma też mi mówiła, że możliwe, że zbyt późno wieczorem coś zjadłam i piłam. i dlatego ta glukoza w moczu.
W krwi mam w normie, nawet mąż mówił, że niebawem to będę miała za nisko bo norma jest od 70 - 99 ja mam 72 mg/dl
Troszkę się tym martwię. Nie powiem, że nie. Teraz 12.03 mam wizytę u swojego prowadzącego i wcześniej skierował mnie znów na badania moczu i morfologii (w ciąży częste badania), więc okaże się jak teraz wynik wyjdzie.. Postaram się przed dzień nie jeść późnym wieczorem, bo słodyczy i tak mało jem.. Jak znów się pojawi to od razu będę pytać.. -
mon!ta^ wrote:pamietaj ze owoce tez maja duzo cukru
Dzięki, pamiętać będę!
Potrzebowałam takiej otuchy.. Bo nie powiem odrobinę fiksuję w ciąży..
I martwię się aż na zaś!
Dziękuję..
A jak Ty się czujesz w ciąży ? Jak przebieg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 11:59
-
nick nieaktualny