Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:Artur z kto poślubi mojego Syna jest w ukrytej prawdzie teraz
hahahah Mizzi Oni sie tak wymieniaja w tym tvn, ja już niejedną osobe widzialam w róznych "produkcjach"" ha ha ha szkoda, ze Patryczka nie ma:)mizzelka lubi tę wiadomość
-
Rudasku wypoczywaj jak się da tylko.. a on niech ciumka smoczka..
a no dziewczyny nie spałam bo całą noc miałam bóle na @ i twardnienie brzucha...
teraz tylko mam chwilkę odpoczynku.. ciekawe na jak długo..
niestety bóle są także i krzyżowe... czyli się nie pocieszam w tym momencie, będzie zajebiście boleć.. Nażarłąm się już słodyczy..
mąż przeniósł wczoraj z bratem łóżeczko i wywołał wilka z lasu
-
Rudasek wrote:hahahah Mizzi Oni sie tak wymieniaja w tym tvn, ja już niejedną osobe widzialam w róznych "produkcjach"" ha ha ha szkoda, ze Patryczka nie ma:)
średnio lubię te dlaczgo ja itp.. ale jakoś się zawiesiłam na tym... pacze a tam Artur ale zaraz poznałam
-
Mizzy, powiem tak. Jak mi sie przypomni to zmierze temp ale o porach przeróżnych. Mierzyłam wczoraj wieczorem, powyżej 37, i teraz 3 dni rano-również 37. Miarodajne jest tylko to, że bede wiedziała na 100% gdy w koncu spadnie że zaraz bedzie okres Wieczorne pomiary tez nie wchodzą w gre. Bo albo wieczorem mam na 20, albo na 22 albo koncze o 23 Tak więc widzisz to nie dla mnie.
Anutko, aha. Też się teraz zbadam na hormony. Coś w tym może być. A na co jest konkretnie ten Bro cos tam? -
szkoda kurde.. bo jednak byś miała jakikolwiek obraz cyklu..
a może zwróć uwagę na śluz?
to będzie może twój wskaźnik? i szyjka?
tu podam ci link jak go rozróznic:
http://nprtech.ehost.pl/Sluz_plodny.html
jakoś trzeba sobie pomóc skoro temperatury nie możesz prowadzić, to chociaż to
i test z szklanką wody jak nie wiesz czy to śluz płodny czy pozostałość po to wtedy wkładasz do szklanki próbkę śluzu mieszasz lekko wodą i jeżeli się nie rozpuści i pływa taka chmurka to śluz płodny jest -
Śluz obserwuję. Ale z porad skorzystam, dzięki A co do temp to mam też właśnie sporo wolnego dlatego staram sie wtedy ją zmierzyć skoro jest szansa. Powiedz mi jeszcze. Zrozumiałam to tak-fazę lutealną liczy się od dnia po owu i do końca przed pierwszym nowym dniem cyklu? Tutaj mam mętlik w głowie, bo skoro owu zacząła się wyjątkowo w tym cklu 9-10dc to jak obliczyć kiedy będzie @? Biorąc pod uwage ze ostatnie 2-3 cykle trwały 26 dni? Jestem tu już zielona jak trawa na łące...
-
Hahaha, Mizzy hormon stresu? Aha, hm. No tak, to przyda mi sie z pewnością to badanie. Pracę mam meg stresująca, więc wcale się nie zdziwię jak i mi bro sie wielce przyda. Badanie między 2-6 dniem cyklu z krwi w laboratorium?
-
przedszkolanka:) wrote:o mamo a karmisz piersią?
ja się zastanawiam czy nie ściągnąć i dać jej butle by zobaczyć ile je, dobry pomysł czy darować sobie?
I myśle że dobry pomysł zeby sciągnąc mleko i zobaczyć ile zjada
Jeszcze robie tak ze jak przychodzi wieczór to zaciagam rolety w sypialni,biore go do łózeczka zapalam lampeczkę i w pokoju panuje półmrok,wtedy lepiej mu usnąć.
Wyczytałam w internecie zeby tak robić,bo wtedy dziecko uczy się i zaczyna rozrózniać pory dnia i nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 10:43