Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Jakoś niebiesko się u Mnie zrobiło
Widzę, że też zmieniłaś suwaczek, bo tam to chyba całkowicie serwer padł
Ta, ale tamte też zostawiłam, a nóż załapią jeszcze Ładne były Jak się nie ogarną to wywalę
Złota, dziś wizyta, tak? Trzymam kciuki!
I lecę do kuchni
Miłego!Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Złota myśl pozytywnie może jeden jest a przecież tylko ten jeden wystarczy pęknie i będzie dzidzi
-
nick nieaktualny
-
JA tam wierzę że coś się znajdzie i trzymam mocno kciuki.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
a spoko wczoraj miałam jakiś dziwny skurcz w podbrzuszu ale tak kilka sekund i przeszło. Dzisiaj jest lepiej jakoś już dołek minął i będzie lepiej.
A jakie polecacie witaminki dla mnie i dla małża?? -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:
A jakie polecacie witaminki dla mnie i dla małża??
Potforku Ja przed ciążą brałam Prenatal Classic i MagneB6 ..
A mężowi kupiłam Koenzym Q10 z wit.E , L-carnitynę 1000, Salfazin, Olej Lniany, Maca, Kwas Foliowy, Witamina C 1000
potforzasta lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Potforku Ja przed ciążą brałam Prenatal Classic i MagneB6 ..
A mężowi kupiłam Koenzym Q10 z wit.E , L-carnitynę 1000, Salfazin, Olej Lniany, Maca, Kwas Foliowy, Witamina C 1000 -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Dzięki Lenka pomyślę bo muszę coś i sobie i jemu wprowadzić.
Warto zawsze coś wprowadzić nowego Koenzym kosztuje około 50 - 60 zł ale jest On na dwa miesiące
Zamawiając przez internet zawsze wychodzi to taniej allegro, apteka Geminipotforzasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPomarańczka wrote:Lena dzis pokazałam zdjęcie siostrze stwierdziła ze nigdy by nawet jej przez myśl nie przeszlo ze jestem w ciąży. nie chodzi o duży brzuch ale o sama kwestie tego, ze w ogóle nie wyglądam na 20 tydzień ciąży..
Ważne że dziecko prawidłowo się rozwija
A Ty się ciesz, że nie będziesz miała co zrzucać -
Lena87 wrote:Warto zawsze coś wprowadzić nowego Koenzym kosztuje około 50 - 60 zł ale jest On na dwa miesiące
Zamawiając przez internet zawsze wychodzi to taniej allegro, apteka Gemini -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny